Ιουλία Καλλιμάνη: «Δεν ήξερα τι πάει να πει πατέρας, τι είναι αυτό το πρότυπο. Δεν έχω νιώσει αυτό το συναίσθημα»

«Δεν έχω μνήμες καθόλου, έχω όμως μια εικόνα που έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό μου και δεν την ξεχνάω ποτέ. Δεν είμαι όμως σίγουρη αν είναι πραγματικότητα ή αν το έχω δει στον ύπνο μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την Ιουλία Καλλιμάνη φιλοξένησε ο Κωνσταντίνος Καμέας,, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή Status που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του #AstraTv.

Η λαϊκή διασκεδάστρια κλήθηκε να αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στην δύσκολη απώλεια του αγαπημένου της πατέρα, ο οποίος και έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν ακόμα σε πολύ μικρή ηλικία.

Συγκεκριμένα, η Ιουλία Καλλιμάνη εξομολογήθηκε πως «ο μπαμπάς μου έφυγε από τη ζωή 28 Σεπτεμβρίου το 1992 και γω στις 2 Οκτώβρη, δυο μέρες μετά, έκλεινα τα δυο μου χρόνια. Δεν έχω μνήμες καθόλου, έχω όμως μια εικόνα που έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό μου και δεν την ξεχνάω ποτέ. Δεν είμαι όμως σίγουρη αν είναι πραγματικότητα ή αν το έχω δει στον ύπνο μου, γιατί είναι πάρα πολύ νεαρή και τρυφερή ηλικία. Δεν ξέρεις, τώρα, αν είναι αλήθεια αυτό που, όταν κλείνω τα μάτια, μου έχει μείνει στη μνήμη. Εγώ νομίζω ότι είναι αληθινό».

«Μεγαλώνοντας δεν κατάλαβα την απώλεια γιατί έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη από την μαμά μου και την οικογένεια της. Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον που ήταν πολύ φυσικό για μένα να μην έχεις μπαμπά, ήταν πολύ φυσικό για μένα να μην έχω πει ποτέ τη λέξη «μπαμπά». Δηλαδή η μαμά μου ήταν και μαμά και μπαμπάς οπότε δεν μου φάνηκε η απώλεια. Κατάλαβα όμως, μιλώντας με ψυχολόγο αργότερα στη ζωή μου, ότι τον έψαχνα στις σχέσεις μου».

«Δεν ήξερα τι πάει να πει πατέρας, τι είναι αυτό το πρότυπο. Δεν έχω νιώσει αυτό το συναίσθημα οπότε δεν μου έλειπε. Όμως, μεγαλώνοντας, μιλώντας στον ψυχολόγο, είδα ότι άνθρωποι που έχουν χάσει τον μπαμπά τους ή τους έχει παρατήσει ο μπαμπάς τους κάνουν σχέσεις εξαρτητικές ή έχουν το αίσθημα της απόρριψης στις σχέσεις τους» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Ιουλία Καλλιμάνη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Δειτε Επισης

O Μπρούνο Τσιρίλο εγκαταλείπει το σπίτι του μετά την φωτιά στην Πάρνηθα - Το βίντεο και το μήνυμα του
Αντίνοος Αλμπάνης: «Σαν σήμερα έκανα την τελευταία μου χημειοθεραπεία, πάλεψε και νίκα»
Πέτρος Λαγούτης: «Όλο αυτό ήταν σοκ, δεν το έχω ξανάσυναντήσει στη ζωή μου, μας καταρράκωσε, υποφέραμε»
Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν πρόκειται για γυναικοκτονίες, πρόκειται για εκτελέσεις»
H Κατερίνα Δαλάκα απαντάει για το φημολογούμενο φλερτ της με τον Σάββα Γκέντζογλου στο #SurvivorGR
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν παντρεύομαι εγώ, αλλά ο αδελφός μου ο Κώστας με την εκλεκτή της καρδιάς του»
Λένα Μαντά με τη φωτιά στην Πάρνηθα: «Οι εικόνες από το μπαλκόνι μου με τραβούν στο παρελθόν»
Η πρώτη κοινή φωτογραφία Αθηνάς Οικονομάκου & Bruno Cerella μετά την φωτογραφία με την νέα πεθερά
Βίκυ Κουλιανού: «Λιποθύμησα από φρικτούς πόνους. Ήμουν ακινητοποιημένη στο πάτωμα για τέσσερις ώρες»
Σπύρος Δημητρίου: «Ο Απόστολος Λύτρας με πάντρεψε. Ταράχτηκα όταν το έμαθα, κατέθεσα ως μάρτυρας»