H Καρυοφυλλιά Καραμπέτη απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Βίκυ Καγιά: «Ήταν άδικο»

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά στις δηλώσεις της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη: «Δεν ήξερα ότι θα το δήλωνε δημόσια»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το βράδυ της Τετάρτης 26/6 πραγματοποιήθηκαν τα κινηματογραφικά βραβεία Ίρις της Ελληνικής Κινηματογραφικής Ακαδημίας. Υποψήφια στο Α’ Γυναικείο Ρόλο μαζί με την Καριοφυλλιά Καραμπέτη ήταν και η Βίκυ Καγιά, γεγονός που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις για το αν άξιζε η παρουσιάστρια ή όχι.

Η καταξιωμένη ηθοποιός έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και απάντησε πρώτη φορά για τα σχόλια που δέχτηκε η συνυποψήφια της στα κινηματογραφικά βραβεία.

«Εκτιμώ αφάνταστα την Βίκυ Καγιά, είδα την ταινία, είναι εξαιρετική. Θεωρώ ότι είναι πολύ άδικος αυτός ο πόλεμος που της έγινε, δεν στηρίζεται πουθενά, σε καμία βάση. Την κάλεσε ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης και της ανέθεσε αυτόν τον ρόλο, πιστεύοντας πως θα τον κάνει καταπληκτικά, όπως και τον έκανε. Ήταν εξαιρετική στον ρόλο. Της εύχομαι καλή επιτυχία και πραγματικά λυπάμαι για την κοινωνία μας που κάνει τέτοιου είδους συγκρίσεις. Είναι άδικο. Πήρα τηλέφωνο την Βίκυ Καγιά για να της πω ότι είναι άδικο είναι αυτό που γίνεται εναντίον της» απάντησε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Στα κινηματογραφικά βραβεία Ίρις βρέθηκε και η Βίκυ Καγιά, η οποία ήταν υποψήφια για το Α’ Γυναικείο Ρόλο για την ταινία «Πολύδροσο». Η παρουσιάστρια απάντησε στις δηλώσεις της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη για τον πόλεμο που δέχτηκε αλλά και για τις συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ που δεν προχώρησαν.

«Αυτό δείχνει πόσο γενναιόδωρη και μεγάλη ηθοποιός και γενναία γυναίκα είναι. Δεν γνωριζόμασταν να πω ότι ήμασταν φίλες για να το κάνει αυτό. Με πήρε τηλέφωνο και κατ’ ιδίαν και δεν ήξερα ότι θα το δήλωνε και δημόσια. Αυτό το κάνει ακόμα πιο μεγάλο στα μάτια μου. Δεν είναι εύκολο οι άνθρωποι να λειτουργούν τόσο γενναιόδωρα και να δίνουν αγάπη απλόχερα γιατί ζούμε σε μία πολύ περίεργη εποχή με πολύ ιδιαίτερες συμπεριφορές. Είμαι ευγνώμων, την ευχαριστώ και είμαι εδώ για οτιδήποτε χρειαστεί. Μόνο που βρίσκομαι εδώ, είναι βραβείο για εμένα» δήλωσε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

«Έπαιξαν διάφορα πραγματάκια και συζητήθηκαν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ευδοκίμησε κάτι ή ήταν κάτι αρεστό κι από τις δύο μεριές για να προχωρήσει και να γίνει. Εφόσον δεν προχώρησε κάτι και δεν έγινε, δεν βρίσκω και τον λόγο να το υπεραναλύουμε. Όταν κάτι θα βρεθεί και πραγματικά θα λειτουργήσει, θα το μάθετε όπως πάντα» συμπλήρωσε η Βίκυ Καγιά για τις συζητήσεις που πραγματοποίησε για τα τηλεοπτικά της.

Δειτε Επισης

Η Νόρα Βαλσάμη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σύρου - Η αντίδραση της για τον χαμό του Γιώργου Ηλιάδη
Μυρτώ Αλικάκη: «Το να ζεις δίπλα σε έναν άνθρωπο που είναι εθισμένος είναι πολύ δύσκολη κατάσταση»
Οι αγαπημένοι μας celebrities, ποζάρουν με τα κορίτσια τους! Ερωτευμένα αγόρια που δεν το κρύβουν!
Όλγα Λαφαζάνη: «Κούρεψαν την κόρη μου, στο σχολείο, πήραν το ψαλίδι και της έκοψαν τα μαλλιά»
Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Δεν έπρεπε να της επιτρέψει να ανεβάσει φωτογραφία, μόλις είχαμε πάει για το διαζύγιο»
Ο Γιώργος Περρής για το coming out: «Η μητέρα μου αντέδρασε σχετικά ψύχραιμα, μετά της βγήκε ενοχή»
Μελίνα Ασλανίδου: «Ήμουν κοντά στον Θεό, έκανα όμως και την αμφισβήτησή μου και την επανάστασή μου»
H Αθηνά Οικονομάκου το τερμάτισε! Γνώρισε την νέα της πεθερά και φωτογραφίζονται μαζί ως #TeamCerella
Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης στον δημοσιογράφο Νίκο Κοντορούση για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του
Κατερίνα Ζαρίφη: «Έφευγα από την Ελένη Μενεγάκη και πήγαινα στις χημειοθεραπείες του μπαμπά μου»