#SurvivorGR: Οι τρεις παίκτες που προκρίθηκαν στον συναρπαστικό Ημιτελικό & ο ένας που έμεινε εκτός Τελικού

#SurvivorGR: Οι εμφανίσεις στο Γαλάτσι που έκλεψαν τις εντυπωσεις, οι καλύτερες στιγμές των φιναλίστ και η μάχη για τα τρία εισιτήρια του τελικού

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Γιώργος Γκιουλέκας είναι ο παίκτης που θα δει από τις εξέδρες στο Γαλάτσι τον Μεγάλο Τελικό του Survivor 2024 το βράδυ της Πέμπτης (26/6).

Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας ηττήθηκε τόσο από την Κατερίνα Δαλάκα, όσο και από τον Ντάνιελ Νούρκα στην τελευταία του ευκαιρία και έτσι βρέθηκε εκτός τελικής τριάδας του ριάλιτι επιβίωσης.

Αντίθετα για το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ θα μονομαχήσουν οι Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα.

Ο Ημιτελικός και του φετινού Survivor μεταδόθηκε ζωντανά από το Γαλάτσι το βράδυ της Τετάρτης (25/6), ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές, καθώς οι τέσσερις φιναλίστ μονομάχησαν για τα τρία εισιτήρια του Μεγάλου Τελικού μέσω ενός στίβου μάχης.

Το video αφιέρωμα για την Κατερίνα Δαλάκα

Το video αφιέρωμα του Φάνη Μπολέτση

Το video αφιέρωμα του Ντανιέλ Νούρκα

Το video αφιέρωμα του Γιώργου Γκιουλέκα

Οι πιο αστείες στιγμές από τα Συμβούλια στον Άγιο Δομήνικο

Οι παίκτες κλήθηκαν να αγωνιστούν αντίπαλοι, σε δυάδες, με τους νικητές να παίρνουν άμεσα το χρυσό εισιτήριο, ενώ τους δύο ηττημένους να αγωνίζονται εκ νέου, για το ποιος θα είναι ο τελευταίος φιναλίστ του φετινού Survivor.

Έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε ζωντανά, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιώργος Γκιουλέκας έτυχε να αγωνιστούν μεταξύ τους, ενώ αντίπαλοι κληρώθηκαν και ο Φάνης Μπολέτσης με τον Ντάνιελ Νούρκα.


Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν η πρώτη που πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, επικρατώντας του Γιώργου Γκιουλέκα με σκορ 5-3. 

Μάλιστα, αυτή είναι και η τρίτη φορά που καταφέρνει να πάει σε τελικό, από τις συνολικά τέσσερις που έχει συμμετάσχει.


Ο δεύτερος που εξασφάλισε την συμμετοχή του στον τελικό ήταν ο Φάνης Μπολέτσης, ο οποίος υπερίσχυσε απέναντι στον συμπαίκτη του στους Μπλε και φίλο του Ντάνιελ Νούρκα με σκορ 5-3.

Έτσι για το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο του μεγάλου τελικού μονομάχησαν οι Γιώργος Γκιουλέκας και Ντάνιελ Νούρκα. Νικητής με 5-1 αναδείχθηκε ο Ντάνιελ, αφήνοντας τον Γιώργο εκτός τελικού.

Ο νικητής της δεύτερης ευκαιρίας Ντάνιελ Νούρκα χειροκρότησε τον αντίπαλό του Γιώργο Γκιουλέκα, ο οποίος μπορει να αποκλείστηκε όμως στον τελικό θα έρθει οδηγώντας το αυτοκίνητο που κέρδισε στον τελευταίο αγώνα επάθλου στον Άγιο Δομίνικο.  

«Το συναίσθημα ήταν πρωτόγνωρο. Οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι. Έχασα φίλους μέσα στο παιχνίδι και δεν μπορούσα να διαχειριστώ τα συναισθήματά του. Και οι τρεις παίκτες ήταν εξαιρετικοί. Χαίρομαι όχι που έχασα, αλλά που τελείωσε γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο. Με ζόρισε, αλλά ήταν ένα υπέροχο ταξίδι», δήλωσε ο Γιώργος Γκιουλέκας δακρυσμένος.

Ο Γιώργος συγκινείται μιλώντας για το «ταξίδι» του στο Survivor, όσα έζησε και όσους γνώρισε

Οι εμφανίσεις των πρώην παικτών στο Γαλάτσι

survivor-imiteliko-8-2048x1329 survivor-imiteliko-10-2048x1454 survivor-imiteliko-6-2048x1349 survivor-imiteliko-9-scaled-large survivor-imiteliko-2-scaled survivor-imiteliko-1-scaled survivor-imiteliko-7-scaled survivor-imiteliko-4-scaled survivor-imiteliko-3-scaled survivor-imiteliko-11-1020x1536
survivor-imiteliko-8-2048x1329 survivor-imiteliko-10-2048x1454 survivor-imiteliko-6-2048x1349 survivor-imiteliko-9-scaled-large survivor-imiteliko-2-scaled survivor-imiteliko-1-scaled survivor-imiteliko-7-scaled survivor-imiteliko-4-scaled survivor-imiteliko-3-scaled survivor-imiteliko-11-1020x1536

Τελικός | Trailer | 26/06/2024

Δειτε Επισης

Εξώδικο στη Μαρίνα Σάττι από συνθέτη, για «κλοπή» τραγουδιού – Τι αναφέρει ο δικηγόρος του
Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, οι παίκτες του #PowerofLove έκαναν εμφάνιση – έκπληξη στο #MyManCan
Η Ελένη Τσολάκη ξέσπασε σε κλάματα στο οριστικό φινάλε της εκπομπής της: «Έτσι είναι η καρδιά μου σήμερα»
Πέτρος Κουσουλός: «Η εκπομπή μου δεν έχει κάνει λόγο για καταστροφή καριέρας. Μακριά από εμένα»
Το σχόλιο της Μαρίνας Σάττι στην υπερσεξι φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα & η επική viral αντίδρασή της
«House on the Beach»: Ο Α!MS κυκλοφορεί το νέο του single και video clip, σε συνεργασία με τον ZieZie!
Αργυρός & Σάττι θα τραγουδήσουν στον γάμο του Κασσελάκη - Έξαλλος ο Λιάγκας με Βερύκιο & Τσιμτσιλή
Η στιγμή που η Μαρίνα Σάττι «λυγίζει» on stage για τον πατέρα της: «Πέρυσι είχε έρθει ο μπαμπάς μου»
Ο Διονύσης Ατζαράκης «γλεντάει» τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν είχα χάμπουργκερ»
#SurvivorGR: To outsider του μεγάλου τελικού είναι ο άξιος νικητής! Ο Ντάνιελ Νούρκα πήρε την δόξα & τις 100.000!