Ο Φάνης Λαμπρόπουλος δημιουργεί κίνημα - επανάσταση για τη θέση του Προέδρου στο αστεροσκοπείο Κύπρου

Φάνης Λαμπρόπουλος και Παύλος Χάππιλος σε μια χαοτική, διασκεδαστική, απρόβλεπτη και απροκάλυπτη, αποκλειστική συνέντευξη στο #CelebrityNewsCyprus/ΡΕΠΟΡΤΕΡ - Το ΦΑΠΑστικό ραδιοφωνικό δίδυμο άνοιξε τα χαρτιά του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μόνικα Αλετράρη ανακρίνει το ραδιοφωνικό δίδυμο της #ΠρωινήςΦάπας του #SuperFm και προσπαθεί (μάλλον μάταια) να καταλάβει τι συμβαίνει μέσα στο πολύπλοκο, πολύχρωμο και πολυδιάστατο μυαλό του Φάνη Λαμπρόπουλο και του Παύλου Χάππιλου. Τα ζώδια, οι αστροτουρίστες, η ενασχόληση με το ραδιόφωνο, η γνωριμία, η σχέση και τα όνειρα τους.

Η σχέση του Παύλου Χάππιλου με τα ζώδια είναι γνωστή, αφού ο παρουσιαστής της #Πρωινής Φάπας στον #SuperFm, έπεσε μέσα στις προβλέψεις του για την νίκη του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, την νίκη του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, την ήττα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ και άλλα.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος μάλιστα αποκάλυψε ότι θα γίνει μπροστάρης, έτσι ώστε το ραδιοφωνικό του ταίρι να αναλάβει τη θέση του Προέδρου στο αστεροσκοπείο Κύπρου, στο Τρόοδος. Ενώ δε δίστασε να δηλώσει ότι είναι ένα κίνημα το οποίο θα γίνει επανάσταση.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος δεν έκρυψε την αντίθεσή τους για όσους πιστεύουν στα ζώδια και εξήγησε την διαφορά του Παύλου από αυτούς, ενώ έκανε το καυστικό σχόλιο του για τους αστροτουρίστες τους οποίους περιμένει η Κύπρος, μιας και το νησί μας έχει ήδη κατακλυστεί από κανονικούς τουρίστες και δεν θέλουμε άλλους, σε αντίθεση με την Ελλάδα που ειναι γεμάτη με αστροτουρίστες.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε ότι το ταξίδι του στο ραδιόφωνο ξεκίνησε από ανασφάλεια.

«Είχαμε μόλις φέρει στον κόσμο την κόρη μου τη Σοφία Ειρήνη και είπα κάτσε να πιάσω μία ακόμα δουλειά γιατί τώρα έχουμε παιδί. Έτυχε και το ερωτεύτηκα! Δεν το περίμενα, δεν πίστευα ποτέ ότι θα κάνω ραδιόφωνο γιατί μιλάω γρήγορα, μπερδεύω τα λόγια μου, είμαι δυσλεκτικός έχω πάρα πολλά. Πέρα από το εμφανισιακό έχω κι άλλα προβλήματα. Ευτυχώς το εμφανισιακό μου, βολεύει στο ραδιόφωνο και το εκμεταλλεύομαι»

Ο Φάνης και ο Παύλος γνωρίστηκαν στους διαδρόμους των ραδιοφώνων που δούλευαν στην Αθήνα, αγαπήθηκαν και συνεργάστηκαν, όπως αποκάλυψαν.

«Σημασία δεν έχει τι λες αλλά πως το λες. Ο άλλος καταλαβαίνει την πρόθεση», δήλωσε για το political correct ο Φάνης Λαμπρόπουλος και εξήγησέ το σκεπτικό του πίσω απ’ αυτό.

«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω την σάτυρα από την κωμωδία, είμαι αμόρφωτος. Εγώ αποφεύγω να λέω ότι είναι κωμικός. Κάθε φορά προσπαθώ να φτιάξω μια συνθήκη, έτσι ώστε να περνάω καλά εγώ και οι γύρω μου. Πιο πολύ σκηνοθέτης είμαι. Θέλω να είμαι με ανθρώπους που νιώθω άνετα και να μην παρεξηγούμαι. Δεν μου αρέσουν τα κλισέ. Το θέμα είναι να μπει ο άλλος μέσα στα παπούτσια σου» είπε ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

«Δυστυχώς έλληνες και κύπριοι γελάμε με τα ίδια αστεία. Ένα έθνος. Με το ραδιόφωνο βλέπουμε τις δύο πραγματικότητες, μέσα από τα θέματα που σχολιάζουμε κάθε μέρα. Χωρίς πλάκα, όταν κάποιος στεναχωριέται στην Κύπρο με αυτά που συμβαίνουν στο νησί μας, ας βάλει να δει τι γίνεται στην Ελλάδα. Θα νιώσετε πολύ καλά. Και μόλις κάποιος έλληνας νιώθει άσχημα με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, ας βάλει να δει αυτά που συμβαίνουν στην Κύπρο. Ακόμα και τα άσχημα που συμβαίνουν είναι τραγελαφικά».

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος δεν έμεινε εκεί αφού στόλισε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο το ραδιοφωνικό του ταίρι.

«Με εκνευρίζουν τα πάντα με τον Παύλο είναι γερογκρινιάρης, γερόπαράξενος, μια μόνιμη νευρικότητα χωρίς λόγο, είναι σαν να περιμένει κάτι και σου δημιουργεί άγχος. Έχει κάνει καριέρα σαν μάγειρας και δεν ξέρει να μαγειρεύει. Είναι τρομερά τεμπέλης σαν νοοτροπία. Αρνητική ενέργεια. Γελάει συνέχεια σαν ηλίθιος»

Και συνέχισε για τον ίδιο: «Δεν έχω όνειρα. Όταν κάνεις παιδιά λούζεσαι όλα τα κλισέ. Ναι είμαι τόσο μίζερος. Χαίρομαι να τα βλέπω να μεγαλώνουν. Θέλω να μεγαλώσουν και να πηγαίνω να τα μαζεύω από τα κλαμπ και τέτοια. Θέλω να ζήσω την μίζερη ζωή του πατέρα μου που μας μάλωνε στα μαθήματα. Θέλω να ζήσω μία μίζερη οικογενειακή ζωή» με τον Παύλο να του απαντά: «Δεν θεωρώ ότι δεν έχεις όνειρα αλλά ότι έχεις κάνει τα όνειρά του ήδη πραγματικότητα!» Ενώ δε δίστασε να δηλώσει ότι έχει ήδη πάρα πολλά ταλέντα και δεν χρειάζεται άλλα.

Στο τέλος της συνέντευξης, το ραδιοφωνικό δίδυμο έπαιξε και ένα παιχνίδι!

Τι καταλαβαίνει ο Φάνης Λαμπρόπουλος από την κυπριακή διάλεκτο;

Δειτε Επισης

Εξώδικο στη Μαρίνα Σάττι από συνθέτη για «κλοπή» τραγουδιού – Τι αναφέρει ο δικηγόρος του
Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, οι παίκτες του #PowerofLove έκαναν εμφάνιση – έκπληξη στο #MyManCan
Η Ελένη Τσολάκη ξέσπασε σε κλάματα στο οριστικό φινάλε της εκπομπής της: «Έτσι είναι η καρδιά μου σήμερα»
Πέτρος Κουσουλός: «Η εκπομπή μου δεν έχει κάνει λόγο για καταστροφή καριέρας. Μακριά από εμένα»
Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν πλενόταν ποτέ, βάλαμε τον Θέμη να της μιλήσει! Ειδικά το καλοκαίρι ήταν ανυπόφορο»
Το σχόλιο της Μαρίνας Σάττι στην υπερσεξι φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα & η επική viral αντίδρασή της
«House on the Beach»: Ο Α!MS κυκλοφορεί το νέο του single και video clip, σε συνεργασία με τον ZieZie!
Αργυρός & Σάττι θα τραγουδήσουν στον γάμο του Κασσελάκη - Έξαλλος ο Λιάγκας με Βερύκιο & Τσιμτσιλή
Η στιγμή που η Μαρίνα Σάττι «λυγίζει» on stage για τον πατέρα της: «Πέρυσι είχε έρθει ο μπαμπάς μου»
Ο Διονύσης Ατζαράκης «γλεντάει» τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν είχα χάμπουργκερ»