Έκλεψε τις εντυπώσεις η Κate Middleton στην πρώτη της εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο

H συγκινητική φωτογραφία για τον William από την Κate Middleton με το μήνυμα των τριών παιδιών του - Ο πρίγκιπας τίμησε τη Γιορτή του Πατέρα με μια φωτογραφία του σε παιδική ηλικία με τον βασιλιά Κάρολο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η επανεμφάνιση της Κate Middleton μετά από έξι μήνες σε επίσημη εκδήλωση έχει φέρει χαμόγελα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας παρά την πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο εμφανίστηκε σε πολύ καλή κατάσταση.

48 ώρες μετά την επιστροφή της Πριγκίπισσας της Ουαλίας στη δημόσια σφαίρα της βασιλικής οικογένειας τα χαμόγελα παραμένουν.

Βρετανικά μέσα δίνουν έμφαση τόσο στην εμφάνιση όσο και στην διάθεση της Κate Middleton, υπογραμμίζοντας πως μετά από μήνες το παλάτι έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί για την επόμενη ημέρα.

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται και στον τρόπο που ο Βασιλιάς Κάρολος για ακόμη μία φορά συμπεριφέρθηκε στη σύζυγο του γιου του. Η τιμητική θέση στα δεξιά του στο μπαλκόνι του Μπάκινχαμ, αλλά και το αστείο που αντάλλαξαν οι δύο τους βρίσκονται στο επίκεντρο των βρετανικών tabloids.

Τα βρετανικά μέσα αναφέρονται και στις στιγμές ανάμεσα σε Κate και William. Οι δυο τους εμφανίστηκαν ευτυχισμένοι με τα σκανδαλοθηρικά μέσα στην χώρα πριν από έξι μήνες να κάνουν λόγο ακόμη και για χωρισμό.

Από την χθεσινή εμφάνιση της Πριγκίπισσας της Ουαλίας δεν θα μπορούσε να λείπει και ο μικρότερος γιος της, οι εξάχρονος Louis.

Ο Louis με βεβαρυμένο παρελθόν “παραβίασης” του πρωτοκόλλου είχε και πάλι τις στιγμές τους κατά την χθεσινή ημέρα. Από τη μία ο φωτογραφικός φακός τον τσάκωσε να χασμουριέται την ώρα που στο μπαλκόνι του Μπάκινχαμ η βασιλική οικογένεια έβλεπε το show της βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας στον ουρανό του Λονδίνου, ενώ λίγο νωρίτερα ο μικρός πρίγκιπας συνεπαρμένος από τα εμβατήρια της βασιλικής μπάντας και των σκωτσέζων φρουρών εμφανίστηκε να χορεύει.

Η μεγάλη του αδελφή Charlotte προσπάθησε, χωρίς επιτυχία, να τον συνετίσει…

Aνήμερα της γιορτής του πατέρα, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας δημοσίευσε μία φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της οικογένειας στην οποία εμφανίζεται ο William με τα τρία τους παιδιά.

Ανάρτηση για τον πατέρα του έκανε όμως και ο διάδοχος του θρόνου. Με μία φωτογραφία των δυο τους από το παρελθόν ο William ευχήθηκε γράφοντας «χρόνια πολλά μπαμπά».

Τη Γιορτή του Πατέρα τίμησε και ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου με μια φωτογραφία του ίδιου με τον βασιλιά Κάρολο σε νεαρή ηλικία.

Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε στις 12 Ιουνίου του 1984 στους κήπους του παλατιού του Κένσιγκτον, ο μικρός τότε πρίγκιπας William παίζει μπάλα με τον πατέρα του.

Λίγους μήνες αργότερα, μάλιστα, τον Σεπτέμβριο του 1984 ο πρίγκιπας William θα υποδεχόταν και τον αδερφό του, πρίγκιπα Harry.

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»