Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Ήταν ο θεός μου» - Αυτή είναι η Ρουμάνα νέα συντροφος του Παναγιώτη Ταχτσίδη

Η φωτογραφία που έκανε έξαλλη τη Ζέτα Θεοδωροπούλου και όσα είπε στην εκπομπή της Φαίης Σοκρδά: «Με πλήγωσε που την πήγε με τη σχέση του εκεί που πήγαινα με τα παιδιά μας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης όπως έγινε γνωστό έχει προχωρήσει τη ζωή του μετά το διαζύγιό του από τη Ζέτα Θεοδωροπούλου. Στη ζωή του φαίνεται πως μπήκε μία Ρουμάνα, η οποία αποτέλεσε και την πέτρα του σκανδάλου στον γάμο του με τη Ζέτα.

Την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του ποδοσφαιριστή με αυτή τη γυναίκα αποκάλυψε η ίδια η Ζέτα πριν λίγο καιρό μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση-κόλαφο που έκανε στο Instagram.

Στην ανάρτηση η Ζέτα Θεοδωροπούλου ισχυρίστηκε ότι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης την «έβγαζε τρελή» τους πρώτους μήνες της απιστίας του με τη Ρουμάνα, παρά το γεγονός ότι η ίδια είχε στοιχεία για την παράλληλη σχέση του.

Η απάντηση του Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ο ίδιος από την πλευρά του έδωσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα λέγοντας στην εκπομπή «Γεια σου».

«Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου, όπως είναι πάντα άλλωστε. Τόσο εγώ όσο και η μητέρα των παιδιών μου ξέρουμε πολύ καλά τι έχει συμβεί στη σχέση μας» δήλωσε.

«Ο Παναγιώτης έχει ζητήσει διαζύγιο από τη Ζέτα από τις 29 Δεκεμβρίου. Η ίδια είπε ότι θα του το στείλει υπογεγραμμένο και δεν το έστειλε ποτέ. Ο Παναγιώτης θέλει σύντομα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην προσωπική του ζωή και να είναι όλοι ήρεμοι. Από εκεί και πέρα, δεν τον ακουμπάει κανένα σχόλιο, θέλει να είναι όλος ο κόσμος καλά», πρόσθεσε δικός του άνθρωπος στην εκπομπή.

Ποια είναι η Ρουμάνα «πέτρα» του σκανδάλου

Ονομάζεται Ioana Irimus, είναι μελαχρινή, σέξι και με καλλίγραμμο κορμί. Ζει στη ρουμανική πόλη Κλουζ – όπου ζει και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης καθώς παίζει ποδόσφαιρο εκεί- και είναι makeup artist στο επάγγελμα.

Στο προφίλ της στο Instagram η Ioana Irimus μοιράζεται με τους 31 χιλιάδες ακολούθους της φωτογραφίες από τη δουλειά της, τις βόλτες και τα ταξίδια της.

Μπορεί -ακόμη τουλάχιστον- να μην έχει ανεβάσει κάποιο στιγμιότυπο με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή ωστόσο μία πρόσφατη ανάρτησή της από το Ναύπλιο ήταν κι αυτή που έκανε έξαλλη τη Ζέτα Θεοδωροπούλου με αποτέλεσμα να ξεσπάσει δημόσια και να ξεμπροστιάσει τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

ioanac1 ioanac ioanai2 ioanai4 ioanai5
ioanac1 ioanac ioanai2 ioanai4 ioanai5

«Τη στιγμή που εγώ βρίσκομαι Αθήνα, μου έστειλαν φωτογραφία της συγκεκριμένης από Ναύπλιο, μέρος που όλοι όσοι με ακολουθείτε χρόνια γνωρίζετε πολύ καλά ότι εννιά καλοκαίρια εκεί μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Και το χειρότερο ακόμα, είναι πως η φωτογραφία είναι από μέρος που με πήγαινε ο ίδιος κι εμένα και έχω βγάλει φωτογραφίες ουκ ολίγες φορές.» είχε αναφέρει η Ζέτα χαρακτηριστικά στην ανάρτηση κόλαφο που είχε κάνει.

Η επίμαχες φωτογραφίες της Ioana Irimus από το Ναύπλιο

ioanai

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου στο ίδιο μέρος

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας #Espresso ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος αγωνίζεται από πέρυσι με τα χρώματα της ομάδας της ρουμανικής πόλης Κλουζ, ταξίδεψε μαζί της την περασμένη Παρασκευή στη Μύκονο. Οι δύο τους έμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο με πριβέ πισίνα, για να χαρούν ανενόχλητοι τον έρωτά τους.

zetan3

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μιλησε για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και την συμμετοχή της στο #MSR στο #FaysTime

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου πήγε με τις υπόλοιπες φιναλίστ του My Style Rocks ενόψει του τελικού του τηλεπαιχνιδιού μόδας και αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Μιλώντας για το My Style Rocks, η Ζέτα Θεοδωροπούλου σχολίασε: «Το My Style Rocks ήταν για εμένα προσωπικά και ένα σωσίβιο γιατί όλους αυτούς τους μήνες είχα να αντιμετωπίσω κι άλλα θέματα που ήταν αρκετά δύσκολα. Ήτανε πάρα πολύ δύσκολο, γιατί είμαι μια μανούλα με τρία παιδιά και δεν έχω βοήθεια, δεν έχω κοπέλα, τα μεγαλώνω μόνη μου είμαι μόνη μου. Ταυτόχρονα, έχω να αντιμετωπίσω μία δύσκολη προσωπική κατάσταση και σε συνδυασμό με ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι πολλές φορές ήταν πιεστικά πάρα πολύ. Πολλές φορές είπα ότι θα τα παρατήσω, όμως τελικά η εκπομπή για εμένα αυτή ήταν ένα σωσίβιο».

«Δεν έχω να πω τίποτα κακό είναι ο πατέρας των παιδιών μου»
Στην πορεία, μίλησε για τη στιγμή που ανακάλυψε ότι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης την απάτησε. «Ήτανε μία κατάσταση που ήταν πολλές μήνες περίμενα και εγώ να γυρίσει Ελλάδα να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, που ξεκαθαρίστηκαν και πλέον το ζήτημα έχει πάει με τις δικηγόρους μας για το διαζύγιο για την λύση του γάμου και το καλύτερο δυνατό θεωρώ ότι θα κάνουμε και οι δύο για τα παιδιά μας. Ήταν πολύ δύσκολα το ομολογώ, αλλά παρόλα αυτά, δεν τα παράτησα ποτέ» είπε.

Παράλληλα, η Ζέτα Θεοδωροπούλου τόνισε ότι θα αγαπάει πάντα τον ποδοσφαιριστή, γιατί είναι ο πατέρας των παιδιών της.

«Πληγώθηκα, είμαι ένας άνθρωπος που είναι πραγματικός και το είχα πει και στην αρχική συνέντευξη, δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος είπα απλά την αλήθεια μου είπα, γιατί και εγώ όλο αυτό τον καιρό ήμουνα ένας που ευγενικός άνθρωπος, προστάτευα και την οικογένειά μου, πρόσεχα την κάθε συνέντευξη. Δεν έχω να πω τίποτα κακό γι' αυτόν βέβαια, γιατί είναι ο πατέρας των παιδιών μου και θα είναι για πάντα, αυτό δεν αλλάζει. Αλλάξαμε πορεία και μένω σε αυτό» είπε στο «Fay's Time».

«Γιατί να την πάει εκεί; Ας πήγαιναν Μπαχάμες, με προκάλεσαν»
Όσο για την ανάρτηση στα social media, ξεκαθάρισε ότι ήταν μια έκρηξη θυμού επειδή την προκάλεσαν. «Τώρα η ανάρτηση που έκανα ήταν μια έκρηξη θυμού γιατί δεν ξέρω πως φαίνεται, μπορεί να κατηγορούν εμένα να πουν "γιατί να το κάνει αυτό;". Έγινε τώρα γιατί πήρα την αφορμή, αν δε με είχαν προκαλέσει και εγώ δεν θα έφτανα στα όρια μου. Πήγαμε τη Δευτέρα 5 Ιουνίου στην δικηγόρο και την Τρίτη την επόμενη μέρα ακριβώς πριν καν βγει το διαζύγιο δεν είχε γίνει μια καμιά αίτηση, κανένας δεν περίμενε υπογραφή από μένα.

Δεν είναι ότι εγώ ανέβασα κάτι στα social πρώτη. Μου στείλανε από εκεί που πήγαινα τα παιδιά μας 9 χρόνια στο Ναύπλιο, εκεί τα μεγάλωνα τα καλοκαίρια,  ότι βρίσκεται εκεί πέρα με τη συγκεκριμένη σχέση του.

Ήμουνα πάρα πολύ ερωτευμένη και δεν παίρνω τίποτα πίσω από όσα έχω πει. Πάρα πολύ ερωτευμένη με αυτόν τον άνθρωπο ήταν ο θεός μου, ο κόσμος όλος, οπότε κι εμένα όταν μου συνέβη αυτό καταλαβαίνεις ότι έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια προσπάθησα να το παλέψω. Πρώτα η άλλη πλευρά να προκαλέσει και είδα story ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Την πήγε Ναύπλιο... γιατί εκεί; Πήγαινέ τη αλλού, στις Μπαχάμες, δηλαδή τόσο καιρό προκαλούσε είναι κάτι διαφορετικό, δηλαδή πληγώθηκα ήτανε μια πραγματική κίνηση αλλά ήταν βρασμώ ψυχής».

Στο τέλος της συνέντευξης, η Φαίη Σκορδά της ευχήθηκε «Αθηνά Οικονομάκου» με μια έμμεση αναφορά στη νέα σχέση της ηθοποιού μετά το διαζύγιο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Δειτε Επισης

Είκοσι σελίδες πόρισμα με στοιχεία για ξέπλυμα και φοροδιαφυγή για τον Αντώνη Ρέμο
Επίθεση Ρέμου στις Αρχές-«Λέτε ψέματα, παραβιάζετε τον Νόμο, δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος»
Ο Αντρέας Γεωργίου ποζάρει με μαγιό τον φακό της Σιμώνης Χριστοδούλου
Σοφία Μανωλάκου: «Ευτυχώς, πρόλαβα τη νόσο του Crohn σε πρώιμο στάδιο.. Στην αρχή όμως ήταν δύσκολο»
Η Δέσποινα Μοιραράκη πρωταγωνίστησε σε σκηνικό καταδίωξης στο κέντρο της Αθήνας πριν το τροχαίο;
Στο στόχαστρο της Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων Παράνομης Δραστηριότητας δύο τραγουδιστές & παρουσιάστρια
Η Ελένη Καστάνη για τον χωρισμό της: «Τον παραμέλησα τον άντρα μου, τα πάντα παραμέλησα για το παιδί»
Αλέξης Κούγιας: «Αδιανόητο να είναι φυλακή ο Απόστολος Λύτρας. Ο Θέμης Σοφός έχει τη χειρότερη εικόνα»
Ετεοκλής Παύλου: «Οι στίχοι είναι η ιστορία μου, ο μήνας που ήμουν σε κώμα, που ξύπνησα ανάπηρος, που είμαι εδώ»
Νίκος Καρβέλας: «Σε αφυπνίζω πιστέ άνθρωπε. Δεν σου λέω να γίνεις άπιστος. Σου λέω να πιστέψεις στον Θεό»