Kevin Spacey: «Άπλωνα το χέρι μου παραπάνω. Άγγιξα σεξουαλικά με τρόπο που δεν ήξερα ότι δεν ήθελε»

Μίλησε και για τα ταξίδια με τον δισεκατομμυριούχο παιδόφιλο Jeffrey Epstein ενώ έκανε ανθρωπιστικό έργο μαζί με τον Bill Clinton: «Στις πτήσεις υπήρχαν νεαρά κορίτσια» - «Έχω τεράστια χρέη, δεν ξέρω πού θα ζήσω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μετά την αθώωση για τις υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης, ο Αμερικανός ηθοποιός εμφανίστηκε πρόθυμος να κάνει αποκαλύψεις για τον εαυτό του, αλλά και να μιλήσει για την οικονομική του κατάσταση στην εκπομπή του Piers Morgan.

Την παραδοχή ότι στο παρελθόν ήταν περισσότερο... παρενοχλητικός έκανε ο Kevin Spacey, χρόνια μετά τις καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση άλλων ανδρών.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Piers Morgan για τις παρενοχλήσεις, αλλά και για τα τεράστια χρέη που του άφησαν οι δίκες και που τον αναγκάζουν να πουλήσει ακίνητα.

«Άπλωνα το χέρι μου παραπάνω» («too handsy») είπε για τον εαυτό του ο Kevin Spacey και παραδέχτηκε: «Άγγιξα κάποιον σεξουαλικά με τρόπο που δεν ήξερα εκείνη τη στιγμή ότι δεν ήθελε».

Άφησε δε να εννοηθεί ότι αμφέβαλε αν θα έβγαινε ζωντανός από την περιπέτεια. «Θέλα να ζήσω, αλλά κάποιες φορές νόμιζα ότι δεν θα τα καταφέρω», εξήγησε.

Όσο για τα χρέη, ο Kevin Spacey είπε ότι αυτή την εβδομάδα θα βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι του στη Βαλτιμόρη λόγω των χρεών. «Δεν μπορώ να πληρώσω τους λογαριασμούς που χρωστάω», είπε στον Piers Morgan.

«Πρέπει να βάλω όλα μου τα πράγματα σε αποθήκη», πρόσθεσε για να αποκαλύψει ότι «δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το πού θα ζήσω τώρα».

Πάντως ακόμη δεν έχει αποφασίσει να κηρύξει πτώχευση. «Υπήρξαν μερικές φορές που σκέφτηκα ότι θα καταθέσω αίτηση, αλλά καταφέραμε να το αποφύγουμε, τουλάχιστον μέχρι σήμερα».

Όταν τον ρώτησε ο Piers Morgan πόσα χρήματα του έχουν απομείνει, ο Kevin Spacey δεν απάντησε ευθέως. Στην αρχή είπε ότι δεν του έχει μείνει τίποτα, μετά ότι ακόμη χρωστάει πολλά για να διευκρινίσει ότι είναι «πολλά εκατομμύρια».

Μίλησε, τέλος, και για την σχέση με τον δισεκατομμυριούχο παιδόφιλο Jeffrey Epstein.

«Δεν είναι φίλος μου, δεν ήμουν έμπιστο πρόσωπο, ποτέ δεν πέρασε χρόνο μαζί του». Εξήγησε μάλιστα ότι βρέθηκε στα ιδιωτικά αεροσκάφη του Jeffrey Epstein ενώ έκανε ανθρωπιστικό έργο μαζί με τον Bill Clinton. «Στις πτήσεις υπήρχαν νεαρά κορίτσια», είπε.

Από την αθώωσή του πέρυσι ως σήμερα ο Kevin Spacey προσπαθεί να ξαναγυρίσει στο προσκήνιο έπειτα από την απόλυσή του από το House of Cards το 2017, η οποία κατέστρεψε την καριέρα του.

Οι ακταγγελίες σε βάρος του, που έφτασαν στα δικαστήρια αφορούσαν τέσσερις άνδρες στη Βρετανία στους οποίους επιτέθηκε σεξουαλικά σε διαφορετικά περιστατικά από 2001 ως το 2013. Ένας από τους άνδρες είπε μάλιστα ότι ο Σπέισι προσπάθησε να τον αποπλανήσει όταν ήταν μόλις 14 ετών, ισχυρισμοί απέρριψε το δικαστήριο.

Εν τω μεταξύ, τον Μάιο μεταδόθηκε το ντοκιμαντέρ του #Channel4 «Spacey Unmasked», το οποίο παρουσίασε νέους ισχυρισμούς για τον Kevin Spacey από 10 άνδρες που δεν συμμετείχαν στην ποινική δίκη πέρυσι.

Ο Kevin Spacey είπε ότι το ντοκιμαντέρ περιείχε ισχυρισμούς «ανώνυμους και μη συγκεκριμένους» και το χαρακτήρισε «μονόπλευρο», μια «απελπισμένη προσπάθεια για τηλεθέαση».

Δειτε Επισης

O Μπρούνο Τσιρίλο εγκαταλείπει το σπίτι του μετά την φωτιά στην Πάρνηθα - Το βίντεο και το μήνυμα του
Αντίνοος Αλμπάνης: «Σαν σήμερα έκανα την τελευταία μου χημειοθεραπεία, πάλεψε και νίκα»
Πέτρος Λαγούτης: «Όλο αυτό ήταν σοκ, δεν το έχω ξανάσυναντήσει στη ζωή μου, μας καταρράκωσε, υποφέραμε»
Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν πρόκειται για γυναικοκτονίες, πρόκειται για εκτελέσεις»
H Κατερίνα Δαλάκα απαντάει για το φημολογούμενο φλερτ της με τον Σάββα Γκέντζογλου στο #SurvivorGR
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν παντρεύομαι εγώ, αλλά ο αδελφός μου ο Κώστας με την εκλεκτή της καρδιάς του»
Λένα Μαντά με τη φωτιά στην Πάρνηθα: «Οι εικόνες από το μπαλκόνι μου με τραβούν στο παρελθόν»
Η πρώτη κοινή φωτογραφία Αθηνάς Οικονομάκου & Bruno Cerella μετά την φωτογραφία με την νέα πεθερά
Εξώδικο στη Μαρίνα Σάττι από συνθέτη, για «κλοπή» τραγουδιού – Τι αναφέρει ο δικηγόρος του
Βίκυ Κουλιανού: «Λιποθύμησα από φρικτούς πόνους. Ήμουν ακινητοποιημένη στο πάτωμα για τέσσερις ώρες»