#SurvivorGR: Η μάχη για την επικοινωνία και ο διπλός αγώνας για την παραμονή που καθόρισε την αποχώρηση

#SurvivorGR: Τα δάκρυα της Δαλάκα, ο «κενός συναισθηματικά» και οι μάχες για το έπαθλο επικοινωνίας και την παραμονή - Κατερίνα και Δώρα έβαλαν τα γυαλιά στους άντρες - Ποιος αποχωρεί;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με διπλή μονομαχία και αγώνα επάθλου ολοκληρώθηκε η 21η εβδομάδα στο Survivor 2024 με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους να αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο, αφήνοντας τους Κόκκινους με τρεις παίκτες (Κ.Δαλάκα, Γ.Γκιουλέκας, Χ.Ταξίδης) την ώρα που οι αντίπαλοι Μπλε παρέμειναν τέσσερις (Δ.Νικολή, Φ.Μπολέτσης, Σ.Ταλαδιανός, Ν.Νούρκα).

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (30/5) oι Κόκκινοι απολαμβάνουν ένα απολαυστικό πρωινό και ένα χαλαρωτικό μασάζ

Oι μονομαχίες του ριάλιτι επιβίωσης εξελίχθηκαν σε δύο φάσεις ανάμεσα στους παίκτες που ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση.

Η διεξαγωγή έγινε σε δύο διαφορετικές ημέρες αλλά προβλήθηκαν σε ένα επεισόδιο μετά από τον αγώνα επάθλου επικοινωνίας.

Μάλιστα η Κατερίνα Δαλάκα, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση πριν τον αγώνα και ξέσπασε σε δάκρυα με αναφιλητά. «Είμαι αρκετά κουρασμένη ψυχικά το τελευταίο διάστημα, γιατί σωματικά αντέχω. Έχω μάθει να αντέχω. Πάντα όμως, όσο δύσκολα και να περνάω, σκέφτομαι τους δικούς μου ανθρώπους. Αντλώ δύναμη από εκείνους. Σίγουρα θα δώσω τα πάντα για να κερδίσουμε σήμερα το έπαθλο. Θέλω πάρα πολύ να δω την μητέρα μου», είπε η παίκτρια των Κόκκινων, όμως υπολόγιζε χωρίς τον Φάνη Μπολέτση.

Ο τραυματίας παίκτης των Μπλε όχι μόνο μπήκε στο στίβο μάχης, αλλά κατάφερε να σημειώσει 4 νίκες και μια από τις οποίες ήταν και το τελικό 8-5 κόντρα στον Γιώργο Γκιουλέκα που οδήγησε την ομάδα του στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιώργος Γκιουλέκας ήταν έξαλλος με τον Φάνη, αφού ο παίκτης των Μπλε αποφάσισε να μιλήσει για το γεγονός πως τον διάλεξαν αν και τραυματία.

«Δεν ξέρω αν σε τόσα χρόνια Survivor έχει υπάρξει πιο κενός συναισθηματικά άνθρωπος από τον Φάνη», δήλωσε εκνευρισμένος ο παίκτης των Κόκκινων, ενώ σημείωσε πως «είναι δεύτερο σερί έπαθλο που κερδίζει, δεν έχει πει κουβέντα για τους γονείς του, κουβέντα για τον αδερφό του, πήρε τον λόγο και βγάζει χολή. Και την προηγούμενη φορά είπε για το ματσάρισμα. Θέλει να βάλει τόσο πάνω τον εγωισμό του και όχι να σταθεί στους γονείς του».

Πολύ έντονα συναισθήματα, με τους Μπλε να βλέπουν βίντεο μηνύματα από στενούς συγγενείς

Οι αγώνες δεν σταμάτησαν για τους survivors, αφού οι υποψήφιοι κάποιοι από τους οποίους θα έπρεπε να τρέξουν ακόμα δύο φορές.

Στην πρώτη φάση η Κατερίνα Δαλάκα, ο Σταμάτης Ταλαδιανός κι ο Χριστόφορος Ταξίδης αναμετρήθηκαν μέχρι να μείνει ένας ηττημένος. Αυτός ήταν ο Χριστόφορος Ταξίδης που πέρασε με μια δεύτερη ευκαιρία στην επόμενη μονομαχία. Η Δαλάκα ήταν αυτή που πρώτη εξασφάλισε τη θέση της στο ριάλιτι και στη συνέχεια ο Σταμάτης.

Στην δεύτερη και τελική μονομαχία μπήκαν στον στίβο η Δώρα Νικολή, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους κι ο Χριστόφορος Ταξίδης.

Ο στόχος με τον οποίο ξεκίνησαν οι τρεις survivors, ήταν οι κρίκοι.

Από αυτές τις μονομαχίες ηττημένος ήταν ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους που αποχώρησε μετά από 13 εβδομάδες παραμονής στο Survivor 2024 λίγο πριν την αλλαγή του παιχνιδιού σε ατομικό.

Το συνολικό ποσό που θα εισπράξει από την παραγωγή σύμφωνα με το συμβόλαιό του είναι 13.000 ευρώ.


«Χαίρομαι ειλικρινά για τα παιδιά που είναι εδώ. Όλοι είναι άξια να φτάσουν στην κούπα. Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν κάποια φαβορί, Δαλάκα, Φάνης, Γκιουλέκας, μετά ο Ντάνιελ και ο Σταμάτης. Όποιος έχει το μεγαλύτερο ψυχικό σθένος να είναι στον τελικό!» δήλωσε ο Γιώργος πριν αποχαιρετήσει συμπαίκτες και αντιπάλους και πάρει τη δάδα του για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Trailer | 02/06/2024

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»