#MasterChefGR: Νικήτρια των 1000 ευρώ, η Χριστίνα! Ο δεύτερος υποψήφιος αποχώρησης

#MasterChefGR: Απών ο Πάνος Ιωαννίδης – Το μήνυμα για την κατάσταση της υγείας του - Ο Κοντιζάς έβγαλε στη φόρα για τον Κουτσόπουλο: «Έκανα τρία παιδιά και δεν έχεις πάρει ένα δώρο» - Το τελευταίο Τεστ Δημιουργικότητας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο προχθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 27/5) η γκρι μπριγάδα κατέκτησε τη νίκη στη δοκιμασία του τελευταίου Mystery Box για τον φετινό διαγωνισμό, με τελικό σκορ 2-1. Ο Κώστας Φρέτζιος, από τη νικήτρια μπριγάδα, κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ, ενώ η Χριστίνα Χριστοφή, από τη μπορντό μπριγάδα, είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

Το τελευταίο Tεστ Δημιουργικότητας περιμένει την Τρίτη 28 Μαΐου, τους επτά καλύτερους του MasterChef 2024. Κάτω από τις εννιά καμπάνες βρίσκονται προϊόντα των οποίων όλα τα στάδια παραγωγής τους πραγματοποιούνται εντός μιας οριοθετημένης γεωγραφικής περιοχής. Πρόκειται για προϊόντα με μοναδική ποιότητα και γεύση, που κατάφεραν να κατοχυρώσουν την ένδειξη Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης, γνωστά σε όλους μας ως Π.Ο.Π. Κάθε ένα από αυτά τα προϊόντα φέρει τη γεύση, την ιστορία και τα έθιμα του τόπου του.

Ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας, Ηλίας Παναγιώτου, έχει και πάλι όλα τα πλεονεκτήματα στη διάθεσή του. Έτσι, θα αποκλείσει ένα μέλος της μπορντό μπριγάδας από τη δοκιμασία, θα ορίσει τα τρία ζευγάρια των μονομαχιών και θα επιλέξει με ποιο βασικό υλικό θα μαγειρέψει κάθε παίκτης.

Στόχος της γκρι μπριγάδας είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη, ώστε να αποφύγουν και απόψε την επίπονη Διαδικασία Ψηφοφορίας, από την οποία θα προκύψει ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο τέλος της εβδομάδας οι επτά διαγωνιζόμενοι θα μείνουν έξι και θα συνεχίσουν την πορεία τους για την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 100.000 ευρώ του MasterChef 2024! Τα πάντα μπορούν να ανατραπούν μέχρι την τελευταία στιγμή! Ένα μόνο είναι σίγουρο, ανάμεσά τους βρίσκεται ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδας!

Θα καταφέρει ο Ηλίας Παναγιώτου, ως αρχηγός, να κάνει τις σωστές επιλογές και να οδηγήσει τη γκρι μπριγάδα στη νίκη. Ή μήπως η μπορντό μπριγάδα, με αρχηγό τον Σοφοκλή Πουλή, θα καταφέρει αυτή τη φορά να στείλει τους αντιπάλους της στη Διαδικασία Ψηφοφορίας;

Συνεχίζει να απουσιάζει ο Πάνος Ιωαννίδης από το MasterChef, καθώς είναι άρρωστος και δεν μπορούσε να βρίσκεται στη διαδικασία των γυρισμάτων του διαγωνισμού.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, θέλοντας να καθησυχάσει τους παίκτες, τους ενημέρωσε για το πως έχει η κατάσταση της υγείας του και το πότε θα επιστρέψει στα καθήκοντά του.

«Ο Πάνος δεν είναι και σήμερα μαζί μας. Να πούμε το εξής: πως οι μέρες που απουσιάζει, δεν αντιπροσωπεύουν τη σοβαρότητα της κατάστασης. Είναι καλά ο Πάνος, απλά περιμένουμε να γίνει εντελώς καλά γιατί έρχονται ωραία ταξίδια μπροστά μας» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς προς τους παίκτες του MasterChef.

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο MasterChef, μετά και την απουσία του Πάνου Ιωαννίδη λόγω αδιαθεσίας.

Τα παράπονα ξεκίνησαν από τον Κουτσόπουλο όταν ανέφερε πως δεν μπορεί άλλο μαζί του και ότι δεν πήγε καθόλου στη Φάρμα που παρουσίαζε. Ωστόσο, ο Κοντιζάς του την κρατούσε φυλαγμένη, αφού αποκάλυψε πως ο πρώτος δεν έχει κανένα δώρο στα παιδιά του σε αντίθεση με τον ίδιο.

Λ.Κ.: Αρχικά, περαστικά στον Πανούλη. Τίποτα δεν είναι το ίδιο αν δεν είμαστε και οι τρεις. Επίσης, δεν μπορώ άλλο να είμαστε οι δυο μας, δεν θέλω.
Σ.Κ.: Δεν μπορείς ε; Θα πας στην Φάρμα που θα είσαι μόνος σου, να δω τι θα κάνεις.
Λ.Κ.: Με στεναχώρησες πάρα πολύ.
Σ.Κ.: Θα έρθω. Πέφτουν και τα γενέθλια του Κίμωνα.

Λ.Κ.: Καλά άστο κι αυτό, στο έχω χρεώσει κι αυτό.
Σ.Κ.: Δεν μου έχεις χρεώσει τίποτα γιατί εγώ έκανα τρία παιδιά και δεν ασχολήθηκες καθόλου. Ένα δώρο δεν πρέπει να έχεις πάρει. Πες τώρα στο πανελλήνιο, πόσα έχω κάνει για τον Κίμωνα; Καρεκλάκια, καροτσάκια, διάλεγες χρώμα. Μου λες: αυτό είναι σετ;. Δεν ήξερες κιόλας.
Λ.Κ.: Αυτό είναι το ένα. Το άλλο είναι ότι ξέρεις ότι έχω ξεκινήσει από το Λαύριο, έχω φτάσει στη Σχοινούσα και επειδή ήταν πολλά τα παιδάκια, έφευγα. Πριν από τον Κίμωνα, η ψυχολογία μου ήταν διαφορετική. Δεν το είχα. Τα παιδιά είναι ευτυχία. Τώρα έχω ένα πλυντήριο να σιδερώσω τα ρουχαλάκια του Κίμωνα που τον βγάζω έξω μόρτη.

Το τελευταίο Tεστ Δημιουργικότητας περιμένει απόψε τους επτά καλύτερους του MasterChef 2024. Κάτω από τις εννιά καμπάνες βρίσκονται προϊόντα των οποίων όλα τα στάδια παραγωγής τους πραγματοποιούνται εντός μιας οριοθετημένης γεωγραφικής περιοχής.

Πρόκειται για προϊόντα με μοναδική ποιότητα και γεύση, που κατάφεραν να κατοχυρώσουν την ένδειξη Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης, γνωστά σε όλους μας ως Π.Ο.Π. Κάθε ένα από αυτά τα προϊόντα φέρει τη γεύση, την ιστορία και τα έθιμα του τόπου του.

Ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας, Ηλίας Παναγιώτου, έχει και πάλι όλα τα πλεονεκτήματα στη διάθεσή του. Έτσι, θα αποκλείσει ένα μέλος της μπορντό μπριγάδας από τη δοκιμασία, θα ορίσει τα τρία ζευγάρια των μονομαχιών και θα επιλέξει με ποιο βασικό υλικό θα μαγειρέψει κάθε παίκτης.

Το τελευταίο όνειρο που έχει δει σε σχέση με το MasterChef ζήτησε από την Χριστίνα να πει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Η απάντησή της τον ξάφνιασε, χαιρέτησε και έφυγε.

«Είδα τον σεφ Κοντιζά προχθές τη νύχτα…» πρόφτασε να πει η Χριστίνα με τον Κουτσόπουλο να τη διακόπτει: «Περίμενε… Τον σεφ Κοντιζά προχθές τη νύχτα. Άνω τελεία. Φεύγω! Πείτε τα».

Η Χριστίνα περιέγραψε ότι είδε στο όνειρο πως έπρεπε να μαγειρέψουν απαιτητικά υλικά, ο Σωτήρης Κοντιζάς τους έδωσε λίγο χρόνο και βγήκε υποψήφια: «Εύχομαι να μην σας ξαναδώ!»

Στόχος της γκρι μπριγάδας είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη, ώστε να αποφύγουν και απόψε την επίπονη Διαδικασία Ψηφοφορίας, από την οποία θα προκύψει ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Τελικά όμως νικητής του τελευταίου τεστ Δημιουργικότητας είναι η μπορντό ομάδα!

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τις προσπάθειες και των δύο μπριγάδων ήταν οι σεφ και κριτές στο τελευταίο Τεστ Δημιουργικότητας.

«Αυτό θα είναι και το τελευταίο χιλιάρικο που θα δώσουμε στην καλύτερη προσπάθεια από το Τεστ Δημιουργικότητας. Τελευταία χιλιαρού για φέτος παιδιά, αυτό ήταν... Η καλύτερη προσπάθεια είναι αυτή της Χριστίνας!», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στους παίκτες. «Μπράβο Χριστίνα!», συμπλήρωσε.

«Ουαου! Δεν το πιστεύω ότι κέρδισα το Τεστ Δημιουργικότητας και τα 1000 ευρώ από το BOX. Παιδιά, καλή η μαγειρική αλλά το ντελίβερι ακόμα καλύτερο! BOX ευχαριστώ πάρα πολύ!», είπε ενθουσιασμένη η Χριστίνα. 

Στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησε από τους παίκτες να ξεκινήσουν την ψηφοφορία της γκρι μπριγάδας.

Με την επίπονη διαδικασία της ψηφοφορίας ήρθε αντιμέτωπη η γκρι μπριγάδα, που είναι αναγκασμένη να βγάλει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Όντας σίγουρος ότι θα ψηφιστεί, ο Γιάννης Κούρτογλου δήλωσε στην κάμερα: «Πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία ξέρω ότι είμαι υποψήφιος!».

Τrailer Πέμπτη 30.5.2024

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»