#MasterChefGR: Déjà vu! Ψήφισαν την Χριστίνα για 1η υποψήφια αποχώρησης - Ποιος είχε το καλύτερο πιάτο;

#MasterChefGR: Όσα είπε ο «παλιό» πατέρας Σωτήρης Κοντιζά στον «νέο» Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Περαστικά στον Πάνο, το έχει πάθει επειδή είναι νέος μπαμπάς»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο προηγούμενο επεισόδιο ο Άνχελ Σαχπαζής από τη γκρι μπριγάδα ήταν αυτός που αποχώρησε.

Σε λίγες ημέρες, δυο από τους εφτά καλύτερους του MasterChef 2024 θα παρουσιαστούν μπροστά στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, φορώντας τις στολές των φιναλίστ.

O 2ος φιναλίστ θα κερδίσει 30.000 ευρώ, ενώ ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef θα κατακτήσει τον τίτλο, το τρόπαιο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Η τελευταία εβδομάδα κανονικής ροής είναι αυτή στο MasterChef 2024, μετά και την αποχώρηση του Άνχελ, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να υποδέχεται στο πλατό τους επτά καλύτερους μάγειρες του φετινού διαγωνισμού. 

Από το επεισόδιο της Δευτέρας απουσίαζε ο Πάνος Ιωαννίδης καθώς ήταν άρρωστος. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενημέρωσε πως σύντομα θα επιστρέψει γιατί νιώθει καλύτερα.

«Πάμε κι ένα χειροκρότημα για τον Πάνο, ο οποίος είναι καλύτερα και σύντομα θα είναι κοντά μας» είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και λίγο αργότερα ξεκίνησε τα πειράγματα στον Σωτήρη Κοντιζά λέγοντάς του ότι δεν αρρωσταίνει πλέον: «Περαστικά στον Πάνο. Εσύ τα έχεις περάσει κι έχεις φτιάξει αντισώματα. Εμείς τι έχουμε πάθει; Επειδή είμαστε νέοι μπαμπάδες, αυτά με τις αρρώστιες πήγε, έφερε, έκανε κι έρανε, δεν το έχουμε ακόμη… Φάε εσύ και δοκίμασε εσύ και μετά την πληρώνουμε εμείς. Οπότε κάτι τέτοιο έχει πάθει ο Πάνος και θα είναι σύντομα κοντά μας».

Νέα εβδομάδα ξεκινάει απόψε, Δευτέρα 27 Μαΐου, και τα μέλη των δυο μπριγάδων περιμένει το τελευταίο Mystery Box. Ένα κουτί γεμάτο με υλικά, που χαρακτηρίζουν τη μεσογειακή και ειδικότερα την ελληνική γαστρονομία.

Πρόκειται για πρώτες ύλες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη γεύση τους και που υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν στο τραπέζι μας, είτε μιλάμε για την παραδοσιακή ελληνική μαγειρική, είτε για την αστική κουζίνα του 20ου αιώνα, είτε για τη σύγχρονη δημιουργική κουζίνα.

Τα ζευγάρια των μονομαχιών θα έχουν 60 λεπτά στη διάθεσή τους να παρουσιάσουν, για μια ακόμα φορά, όμορφα και νόστιμα πιάτα, χωρίς να έχουν κανέναν απολύτως περιορισμό.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τις δύο μπριγάδες. Ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας, Ηλίας Παναγιώτου, θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει όλα τα ζευγάρια των μονομαχιών. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα στα χέρια του που, όπως υποστηρίζει, θέλει να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Όμως έχει αποδειχθεί πολλές φορές πως στην κουζίνα του MasterChef οι εκπλήξεις και οι ανατροπές αποτελούν σύνηθες φαινόμενο.

Ποια μπριγάδα θα κατακτήσει την πολυπόθητη νίκη και ποιος θα είναι, τελικά, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, αυτή την εβδομάδα;

Τα δυνατά τους έβαλαν οι παίκτες των δύο μπριγάδων για το τελευταίο Mystery Box του MasterChef για φέτος.

Τελικά ο Λευτέρης με το «πιάτο ‘’κρυφό άσσο στο μανίκι’’» όπως χαρακτηριστικά είπε, κατάφερε να πάρει τον πόντο από τον τελευταίο πάγκο αλλά όχι να χαρίσει στην μπριγάδα του, τους μπορντό, τη νίκη! Η γκρι μπριγάδα επικράτησε 2-1 της μπορντό.

Ο μάγειρας δε φάνηκε να χάρηκε ιδιαίτερα με αυτόν τον πόντο, καθώς όχι μόνο δε βοήθησε τόσο ώστε να κερδίσει η μπριγάδα του αλλά δεν κατάφερε ούτε να περάσει το μήνυμα που ήθελε με το πιάτο του.

Οι κριτές πλέον κοιτούν τη λεπτομέρεια της λεπτομέρειας και ο παίκτης απογοητεύτηκε από κάποια σχόλια που του έκαναν για τη δημιουργία του.

Διανύοντας την τελευταία εβδομάδας κανονικής ροής στο MasterChef 2024, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε τον παίκτη που είχε το καλύτερο πιάτο στο Mystery Box και κέρδισε 1000 ευρώ. 

«Πριν πάμε στην πρώτη ψηφοφορία της τελευταίας εβδομάδας κανονικής ροής, τι μένει; Μένει να σας ανακοινώσουμε το καλύτερο πιάτο για σήμερα. Οπότε ανάμεσα στην προσπάθεια του Κώστα και του Ηλία, το χρηματικό έπαθλο των 1000 ευρώ κερδίζει ο Κώστας! Συγχαρητήρια», ανακοίνωσε ο σεφ και κριτής, με τους συμπαίκτες του να συγχαίρουν τον Κώστα που κέρδισε για τέταρτη φορά. 

Ο επίδοξος σεφ ευχαρίστησε για αυτήν του τη νίκη. «Give me the money! Παίρνω ακόμα ένα χιλιάρικο... χαίρομαι πάρα πολύ με τα λόγια που άκουσα με την προσπάθεια σήμερα, επιβράβευση και... θέλω να συνεχίσω έτσι», είπε ενθουσιασμένος στο κιου του.

Τελικά, η γκρι μπριγάδα επικράτησε της μπορντό με 2-1 και έτσι, η δύσκολη στιγμή έφτασε για την ηττημένη μπριγάδα.

Οι μπορντό αποφάσισαν με ανοιχτή ψηφοφορία πως η Χριστίνα είναι η παίκτρια που είναι πιο δίκαιο να είναι υποψήφια προς αποχώρηση, βάσει των σχολίων που άκουσε για το πιάτο της.

«Ελπίζω να ξυπνήσω και να επανέλθω στις καλές μου μέρες» είπε η παίκτρια φανερά απογοητευμένη.

Trailer Τρίτη 28.5.2024

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»