#MasterChefGR: Αποχώρησε ένας από τους πιο ταλαντούχους μάγειρες - Τα συγκινητικά λόγια του θείου Λεωνίδα

#MasterChefGR: Η μπορντό μπριγάδα έβγαλε τον 3ο υποψήφιο προς αποχώρηση και ήταν η Χριστίνα - Το τραγικό σχόλιο του Γιάννη στην αποχώρηση, αποδοκίμασαν η Χριστίνα και ο Λευτέρης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο προχθεσινό επεισόδιο (Τετάρτη 22/5) η Ομαδική Δοκιμασία στο πανέμορφο και ιστορικό νησί των Σπετσών με θέμα την ελληνική αστική κουζίνα του περασμένου αιώνα, αποδείχτηκε πολύ δύσκολη και για τις δυο μπριγάδες, αν και όπως είπαν οι κριτές και τα δυο μαγειρικά στρατόπεδα παρουσίασαν καλά, όμορφα και νόστιμα πιάτα.

Χθες, Πέμπτη 23 Μαΐου, η μπορντό μπριγάδα επιθυμεί διακαώς να πάρει την τρίτη συνεχόμενη νίκη. Η γκρι μπριγάδα ελπίζει πως αυτή τη φορά θα καταφέρει να αποφύγει τη Διαδικασία Ψηφοφορίας, έχοντας πάρει την πολυπόθητη νίκη. Ο Άνχελ Σαχπαζής και ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας Ηλίας Παναγιώτου, περιμένουν με αγωνία να μάθουν ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ελπίζοντας πως αυτός δε θα είναι ένα ακόμα μέλος της μπριγάδας τους.

Ποιος θα είναι, τελικά, αυτός που δεν θα επιστρέψει στο σπίτι του MasterChef 2024 και ποιοι θα είναι οι επτά διαγωνιζόμενοι που θα συνεχίσουν την πορεία τους προς το τρόπαιο, τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ;

Για μια ακόμα φορά στο σημερινό συμβούλιο, όλοι κρέμονται από τα χείλη των κριτών και περιμένουν με αγωνία να ακούσουν την ετυμηγορία τους, χωρίς να γνωρίζουν, όμως, πως το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί στη λεπτομέρεια.

Η δήλωση της Χριστίνας έθιξε τον Γιάννη

Δεν κατάφεραν οι μπορντό να κάνουν το 3/3 στην Ομαδική. Το καλύτερο πιάτο έδωσε τη λύση στην ισοπαλία!

Μετά από δύο σερί ήττες, οι γκρι κατάφεραν να νικήσουν τους μπορντό στην περασμένη Ομαδική Δοκιμασία και να πάρουν το αίμα τους πίσω.

Τα πιάτα της Χριστίνας και του Σοφοκλή ήταν τα μοναδικά που δεν έφεραν πόντο στην μπορντό μπριγάδα.

Με τρεις αρνητικές ψήφους από τον Σοφοκλή, τον Νίκο και τον Λευτέρη, η Χριστίνα είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση. Μαζί με τον Ηλία και τον Άνχελ, θα παλέψουν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό, αντιγράφοντας πιάτο του καλεσμένου chef, Γρηγόρη Κίκη.

Η επιλογή του Λευτέρη εξέπληξε τους αντιπάλους του και ειδικότερα τον Κώστα, ο οποίος πίστευε ότι θα «καρφώσει» τον Σοφοκλή. Σε αυτήν την περίπτωση θα έβγαιναν δύο υποψήφιοι από την ίδια ομάδα. 

Ο καλεσμένος των κριτών, chef Γρηγόρης Κίκης, παρουσιάζει στην κουζίνα του MasterChef 2024 ένα πιάτο αντιγραφής, που δεν συγχωρεί λάθη και θα απαιτήσει και από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση να βάλουν τα δυνατά τους για ένα άριστο αποτέλεσμα.

«Γλώσσα με σάλτσα τόνκα και υφές από καρότο» ένα πιάτο του καλεσμένου σεφ, Γρηγόρη Κίκη κλήθηκαν να αντιγράψουν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας στο MasterChef 2024!

Η Χριστίνα συγκέντρωσε πολύ υψηλή βαθμολογία και ανέβηκε πρώτη στον εξώστη. Οι κριτές και ο καλεσμένος τους, εντόπισαν δύο σημαντικές αστοχίες στην προσπάθεια του Άνχελ, οι οποίες του στοίχισαν τελικά την παραμονή του στον διαγωνισμό μαγειρκής.

Ο Άνχελ αποχώρησε λίγο πριν τους «7» του MasterChef!

«Νιώθω απογοήτευση, ήθελα να φτάσω πιο μακριά. Δυστυχώς δεν έγινε με επηρέασε το γεγονός ότι ήταν ο Ηλίας και η Χριστίνα κάτω, είναι τα άτομα που είμαι πιο κοντά στο σπίτι, άρα αυτό με έριξε ψυχολογικά. Ήταν φοβερή εμπειρία, τιμή μου που σας γνώρισα. Αισθάνομαι ότι έφυγα λίγο νωρίς», δήλωσε ο Άνχελ μετά την αποχώρησή του.

Όλοι είχαν να πουν από έναν καλό λόγο για τον Άνχελ εκτός του Γιάννη, ο οποίος τον αποχαιρέτησε με μία συμβουλή, την οποία αποδοκίμασαν η Χριστίνα και ο Λευτέρης. 

«Μία μικρή συμβουλή καλή η επίθεση, αλλά καμιά φορά θέλει και λίγο άμυνα».

«Το σχόλιο του Γιάννη δεν ξέρω πού κολλούσε, σίγουρα δεν μπορώ να το δω καλοπροαίρετα», αντέδρασε στις κάμερες ο 28χρονος.

Ο διαγωνιζόμενος «λύγισε» on camera, σχολιάζοντας τα όμορφια λόγια που άκουσε, τόσο από τους συμπαίκτες του, όσο και από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε στον χαρακτήρα και το μεγάλο ταλέντο του στη μαγειρική.

«Πρέπει να ξέρεις ότι όλο αυτό το ήπιο του χαρακτήρα σου προσέφερε κάτι πολύ διαφορετικό στον διαγωνισμό, αλλά και με τις μαγειρικές σου ικανότητες ήσουν ένας από τους λόγους που το MasterChef φέτος μαγειρικά έχει αναβαθμιστεί», του είπε ο καταξιωμένος chef και κριτής. 

Trailer Δευτέρα 27.5.2024

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!