Έξαλλος πάλι ο Γιώργος Λιάγκας: «Οι γνωστοί ηλίθιοι… που υπάρχουν πολλοί σε αυτή τη χώρα! Ξυδάκι!»

Πήρε από πλειστηριασμό τη μεζονέτα πασίγνωστου βιομήχανου των αλλαντικών, Νίκα στην Τήνο – Η τιμή εκκίνησης, πόσα έδωσε παραπάνω - Tα σενάρια μεταγραφής στον Alpha & η απάντηση Γιώργου Λιάγκα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τα υπονοούμενα που άφησε ο Βαγγέλης Περρής για τον Νίκο Κοκλώνη και την εταιρεία παραγωγής του, ότι δίνει οδηγίες στις εκπομπές και τα πρότζεκτ του να μιλούν με άσχημα λόγια για τον Γιώργο Λιάγκα, φαίνεται πως ενόχλησαν τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος με τα όσα είπε ο Βαγγέλης Περρής αλλά και τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα, η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε τον λόγο και φανερά εκνευρισμένη προκάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα να ρωτήσει τους συνεργάτες του, που στο παρελθόν είχαν δουλέψει στη δική της εκπομπή, αν είχε δεχθεί ποτέ τέτοιου είδους οδηγία.

«Θέλω να κάνω μια πρόταση στον Γιώργο. Βασικά, δεν το είπε ο Γιώργος, το είπε ο Βαγγέλης Περρής, ο Γιώργος είπε “δε μπορώ να πιστέψω ότι βάζει ο Νίκος Κοκλώνης τις εκπομπές του να λένε τέτοια πράγματα”. Βέβαια, όταν λες, “δε μπορώ να πιστέψω”, είναι σαν να το πιστεύεις, αυτή είναι η άποψη μου… Θέλω να πω το εξής

Έχει εκεί πάρα πολύ κόσμο, που έχει δουλέψει εδώ, για την εκπομπή μας, για την Barkingwell, για τον Νίκο Κοκλώνη. Είναι εκεί η Ναταλία Ανδρικοπούλου, η Ελένη Βουλγαράκη, η Άρια Καλύβα, ο Γρηγόρης Μπάκας. Όλοι αυτοί ήταν στην εκπομπή μας. Μπορεί λοιπόν να τους ρωτήσει, τον προκαλώ ανοιχτά και στον αέρα να τους ρωτήσει αν τους είχε δοθεί ποτέ τέτοιου είδους οδηγία από τη Barkingwell, από τον Νίκο Κοκλώνη, από εμένα, αν τους δόθηκε ποτέ τέτοια οδηγία» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου και στο ίδιο έντονο ύφος συνέχισε, 

«Γιατί δε ρωτάει; Είναι τόσο απλό. Και γίνονται τέτοιες υποθέσεις και λέει ο ίδιος, “εγώ δε σας έχω πει ποτέ τι να πείτε”. Τον πιστεύουμε. Γιατί ρίχνουν τέτοια υπονοούμενα και δε ρωτάει τα παιδιά; Εγώ πραγματικά τον προκαλώ και παρακαλώ τα παιδιά να πουν την αλήθεια… Η Ναταλία Ανδρικοπούλου είναι μια άλλη Ναταλία στον Γιώργο Λιάγκα από αυτή που ήταν εδώ. Προσαρμόζεσαι στο ύφος του παρουσιαστή και της εκπομπής. Ακόμα και η Ελένη, εγώ τη βλέπω ότι είναι αλλιώς. Αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχει ατζέντα ή οδηγίες που δίνονται από κάποιον άλλον».

«Είναι τόσο εύκολο να αποδειχθεί αυτό, Και θα ήθελα οι άνθρωποι που είναι σε αυτή την εκπομπή να το κάνουν και από μόνοι τους. Πραγματικά δίνω το ελεύθερο, ας μιλήσουν και ας πουν αν τους είχε δοθεί ποτέ οδηγία από αυτή την εκπομπή» κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τις κόντρες ανάμεσα στους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης σχολίασε ο Κώστας Τσουρός.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναφέρθηκε αρχικά στη διαμάχη Γιώργου Λιάγκα και Σταματίνας Τσιμτσιλή για το αν τελικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει ή όχι στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη, εκφράζοντας την αντίθεσή του με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

«Έχεις μια πληροφορία που αντικρούει μια πληροφορία ενός άλλου συναδέλφου, πες την πληροφορία σου, γιατί πρέπει να καταδείξεις ότι ο άλλος έχει κάνει λάθος; Λάθη έχουμε κάνει όλοι, δε χρειάζεται να πεις, “Σταματίνα μου, κάνεις λάθος, δε θα τραγουδήσει ο Αργυρός”. Πες το δικό σου ρεπορτάζ χωρίς να πεις ότι ο άλλος κάνει λάθος…

Καταλαβαίνω και κατανοώ ότι το ρεπορτάζ είναι ρεπορτάζ, γιατί πρέπει να πεις ότι ο άλλος έκανε λάθος στη δουλειά του;… Ο ίδιος ο Κασσελάκης σήμερα το πρωί είπε στη Φαίη Μαυραγάνη ότι είναι γελοίο αυτό που γίνεται… Να πω βέβαια ότι ο Κασσελάκης τώρα είναι κάπου μαζί με τον Λιάγκα, δε θα με διαψεύσουν γιατί θα το δούμε την εβδομάδα που έρχεται» είπε ο Κώστας Τσουρός.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής σχολίασε και τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Καινούργιου και Ελένη Χατζίδου.

«Τώρα αυτό που έγινε με τη Φαίη, τη Χατζίδου και την Καινούργιου, δεν είναι πολύ παλιακό αυτό το πράγμα;.. Κάνουμε τηλεόραση για τον κόσμο ή για μας;.. Ενδεχομένως να πρέπει όλοι να αποφασίσουμε ότι πρέπει να πάμε παρακάτω, υπάρχουν και πράγματα πιο ενδιαφέροντα για τον κόσμο από το τι είπε ο ένας στον άλλον» είπε ο Κώστας Τσουρός.

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, με αφορμή τη συνέντευξη που πήρε από τον Στέφανο Κασσελάκη στο σπίτι του στις Σπέτσες και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε γι’ αυτό.

«Ανάρτησα 2-3 φωτογραφίες. Οι γνωστοί ηλίθιοι -που υπάρχουν πολλοί σε αυτή τη χώρα- βρήκαν για ακόμα μία φορά την ευκαιρία να πουν ότι γλείφω τον Κασσελάκη, ότι κάνω κωλοτούμπα, ότι προβάλλω τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ… να ξεκαθαρίσω 2-3 πράγματα για να τελειώνει αυτή η βλακεία σε αυτή τη χώρα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και εξήγησε:

«Είμαι δημοσιογράφος, τα έχω χώσει στον Κασσελάκη όσο κανένας, όπως τα έχω χώσει και στον Μητσοτάκη. Όταν βλέπω καλά στον Μητσοτάκη ή στον Κασσελάκη θα τα πω, δεν κάνω κωλοτούμπα, αυτή είναι η λογική μου. Είναι η γνώμη μου…

Ποιος θα έλεγε όχι αν του πρότεινε ο Κασσελάκης να του ανοίξει το σπίτι του στις Σπέτσες και να συζητήσουν τα πάντα; Πιστέψτε με, θα ήθελα πολύ να μου ανοίξει ο πρωθυπουργός το σπίτι του στην Τήνο ή το σπίτι του στην Κρήτη. Τι πάει να πει; Αν το έκανε αυτό ο Μητσοτάκης σημαίνει ότι τον ψηφίζω»;

«Τον λάθος άνθρωπο χρεώνετε σε κόμματα. Θα πάω να ψηφίσω στις Ευρωεκλογές, δεν θα σας πω τι θα ψηφίσω. Από εκεί και πέρα, δημοσιογραφικά θα κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε τη δική του απάντηση σχετικά με τα σενάρια μεταγραφής του στον ALPHA στον αέρα του #ToPrwino.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής #ΧαμογέλακαιΠάλι, ο Γιώργος Λιάγκας έχει κάνει αρκετές συναντήσεις, αλλά και συζητήσεις με τον... Alpha!

Μάλιστα, πηγές υποστηρίζουν πως οι συναντήσεις του Γιώργου Λιάγκα με τον Alpha περιλαμβάνουν και μία στενή του συνεργάτιδα, ενώ θέλουν να αναλαμβάνει από τη νέα σεζόν μεσημεριανή εκπομπή ή να σχολιάζει ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Σήμερα, 27 Μάη οι συνεργάτες του τον στρίμωξαν και εκείνος απάντησε: «Δεν έχω πουλήσει ποτέ προτάσεις που είχα ή δεν είχα, δεν έχω εκβιάσει ποτέ κανάλια με προτάσεις που έχω ή δεν έχω από άλλα κανάλια και δεν πρόκειται ποτέ εγώ που δεν έχω ξεκινήσει ποτέ το παιχνιδάκι αυτό να το συνεχίσω και να το πυροδοτήσω… Προφανώς όλα αυτά τα χρόνια έχω δεχθεί προτάσεις που άλλες τις ξέρετε και άλλες δεν τις ξέρετε δεν έχω βγει να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω κάτι και ούτε τώρα θα το κάνω…».

Και όταν ρωτήθηκε αν θα προκύψουν ειδήσεις σύντομα σχετικά με το πρόσωπό του, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Κάποια στιγμή πρέπει και εγώ να υπογράψω»

Στο μεσοδιάστημα ο Γιώργος Λιάγκας αγόρασε τη βίλα του βιομήχανου αλλαντικών Παναγιώτη Νίκα στην Τήνο, όπως αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ του ο Δημήτρης Κατακουζηνός στο mononews.gr και η εφημερίδα #OnTime.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ακίνητο βγήκε σε πλειστηριασμό για 458.000 ευρώ, με τον Γιώργο Λιάγκα να δίνει δύο ευρώ περισσότερα και έτσι η πολυτελής κατοικία να περνά στα χέρια του.

Το ακίνητο, λένε όσοι το έχουν δει, ήταν εγκαταλελειμμένο πολλά χρόνια και θα χρειαστεί «γενναιόδωρη» ανακαίνιση. Υπενθυμίζεται ότι επισπεύδουσα ήταν η Intrum και η κατάσχεση έγινε για 150.000 ευρώ πλέον τόκων και εξόδων, «που αποτελεί μέρος του επιδικασθέντος κεφαλαίου, όπως αυτό επιτάχθηκε με την από 26-06-2023 κοινοποιηθείσα επιταγή προς πληρωμή, με τη ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος της επισπεύδουσας, για την είσπραξη του υπολοίπου επιταχθέντος ποσού, με άλλη αναγκαστική κατάσχεση ή αναγγελία στον ίδιο ή σε άλλον πλειστηριασμό».

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα περιουσιακό στοιχείο του εκλιπόντος Παναγιώτη Νίκα, το οποίο φαινομενικά ανήκει στους κληρονόμους του, οι οποίοι το κληρονόμησαν με το ευεργέτημα της απογραφής. Άρα, μετά τη νόμιμη απογραφή της κληρονομιάς, οι κληρονόμοι καλούνται να διαχειριστούν την κληρονομιά, ούτως ώστε από τη ρευστοποίηση του ενεργητικού της να πληρωθεί το σύνολο των υποχρεώσεων και των δανειστών της κληρονομιάς και, αν απομείνει υπόλοιπο, να περιέλθει στους κληρονόμους κατά την αναλογία τους.

Το ακίνητο βρίσκεται σε περιοχή εκτός σχεδίου, κοντά στον παραθαλάσσιο οικισμό Κιόνια και στη Χώρα της Τήνου, σε συγκρότημα κατοικιών που αναπτύσσεται σε οικόπεδο 4.063,65 τ.μ. Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, η θέση του οικοπέδου προσφέρει μοναδική θέα στη θάλασσα και τα γύρω νησιά. Όταν ο καιρός το επιτρέπει, διακρίνονται, εκτός από τα κοντινά νησιά (Σύρος, Δήλος, Μύκονος), και τα πιο μακρινά (Πάρος, Αντίπαρος, Νάξος, Κύθνος, Σέριφος).

Περιλαμβάνει υπόγειο με εμβαδόν 111,51 τ.μ., που αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, wc, αποθήκη και τη σκάλα ανόδου, ενώ το ισόγειο έχει εμβαδόν 50,04 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού – τραπεζαρίας – κουζίνας, σκάλα προς το υπόγειο και τον πρώτο όροφο.

ontime_27_5_24

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»