Ο Γιάννης Σεβδικαλής έκανε πρόταση γάμου στη Σοφία Κουρτίδου στη σκηνή του #J2US

#J2US: Έλλη Κοκκίνου σε εμφάνιση – έκπληξη και παραδοσιακό γλέντι με Χαρά Βέρρα και Γιάννη Καψάλη - Το ζευγάρι που αποχώρησε και η έκτακτη ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για το 14ο live

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το live του J2US αφού περιείχε πολλή διασκέδαση, πολύ τραγούδι και…μια πρόταση γάμου!

Ο Νίκος Κοκλώνης άνοιξε το μουσικό σόου με Έλλη Κοκκίνου μιας και ήταν η καλεσμένη κριτής της βραδιάς!

Βέβαια η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην κινηθεί τόσο στα νέα ξανθά μακριά μαλλιά της Δέσποινας Βανδή

Η ίδια μας χάρισε ένα μοναδικό medley, με το τηλεοπτικό κοινό να την αποθεώνει στο Twitter τόσο για τη φωνή της που μένει αναλλοίωτη στον χρόνο όσο και για την σκηνική της παρουσία.

Highlight της βραδιάς, ωστόσο, ήταν η έκπληξη του Γιάννη Σεβδικαλή στην αγαπημένη του, Σοφία Κουρτίδου.

Δίχως να το ξέρει κανείς της έκανε πρόταση γάμου, με εκείνη να λέει το μεγάλο «ναι» και να μην κρύβει την χαρά της και τη συγκίνησή της.

Παρόντες ήταν και οι γονείς τους που έδωσαν την ευχή τους για μια γλυκιά ζωή!

Αλλά το πάρτι και οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί! Ο Γιάννης Καψάλης και η Χαρά Βέρρα έφεραν την παράδοση επί σκηνής με τα μοναδικά του τραγούδια.

Τα act

Με Νότη Σφακιανάκη ανέβηκαν στην σκηνή ο Θανάσης Πάτρας και η Φαίη Ρουμπίνη και ερμήνευσαν το, Πρώτη φορά γιορτάζω.

«Ωραίοι είστε, μου αρέσατε. Ρουμπίνη, εντυπωσιάστηκα που το πήγες από κάτω. Θανάση, πολύ ωραίος. Σου πάνε αυτού του στυλ τραγούδια. Όσο περνούσε η ώρα γινόσουν και καλύτερος. Υπήρχε σε ένα σημείο που δεν σε άκουγα καλά αλλά σε γενικές γραμμές είσαι ένα όνειρο», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Δεν του έδωσες αρκετό πεδίο για να ακούσουμε τον Θανάση, ήταν λίγο άδικο. Ήταν εις βάρος του. Δεν τον ακούσαμε. Το χαρήκαμε το τραγούδι από σένα αλλά στα ρεφρέν υπερτερούσες. Ωραίος ήσουν Θανάση αλλά είχε κάποια θεματάκια στο κουπλέ. Σε αγαπάμε πάρα πολύ, μου είσαι πολύ συμπαθής. Τον επισκίασες πολύ και δεν ήταν σωστό», συνέχισε η Δέσποινα Βανδή.

Ο Σταμάτης Φασουλής πρόσθεσε: «Μετά την μεγαλειώδη έναρξη της Φαίης, τι να κάνει μετά ο Θανάσης; Είχες όλο το πνεύμα του τραγουδιού, όλο το κέφι. Εδώ έγιναν μερικά πράγματα που δεν ήταν σωστά. Δεν ήταν σωστά μοιρασμένο».

Η Έλλη Κοκκίνου κατέληξε: «Η Φαίη είναι μια επαγγελματίας τραγουδίστρια, έχει μια δυνατή φωνή. Εμένα μου άρεσε ο αέρας που μπήκε ο Θανάσης. Είχε αέρα τραγουδιστή, “το ‘χω”. Υπήρχαν κάποιες αστάθειες αλλά σε γενικές γραμμές εγώ πέρασα ωραία».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 32 βαθμούς.

«Όλη η ζωή μου», που έχει ερμηνεύσει ο Γιάννης Πάριος, κλήθηκαν να τραγουδήσουν ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου!

«Καθηλωτικοί», αναφώνησε ο Νίκος Κοκλώνης που βρήκε την εμφάνιση μία από τις καλύτερες που έχουν γίνει στο φετινό σόου!

Η Δέσποινα Βανδή τόνισε: «Είστε ένα από τα ζευγάρια που διεκδικείτε την πρωτιά. Ο Γιώργος έχει κάνει πολύ ωραία διαδρομή. Ήταν δύσκολο τραγούδι, ότι για τα γυρίσματα του μέγιστου Πάριου, εμένα αν κάτι μου έλειψε είναι το αίσθημα του Γιώργου. Ήταν πολύ ωραίο όλο αυτό, αλλά δεν εισέπραξα τη μοναξιά του κομματιού. Τάνια σε σιχαίνομαι».

«Είναι εντελώς διαφορετικό το είδος της φωνής του Γιώργου από του Πάριου. Είναι ακριβώς αντίθετο. Το αίσθημα δεν ήταν σωστό, ήταν μια εκτέλεση σωστή», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις με τον Πάριο. Του Γιώργου του δόθηκε Γολγοθάς να ανέβει. Μπήκες δυνατά Γιώργο, μετά σε κατέβαλε το άγχος σου και άρχισε να τρέμει η φωνή.. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε, ήταν πολύ δύσκολο», τους είπε η Έλλη Κοκκίνου και είπε στην Τάνια Μπρεάζου: «Πρέπει του χρόνου να πας Eurovision».

«Είναι τρομερό αυτό που κάνει ο Πάριος, είναι πολύ δύσκολο τραγούδι. Έκανες μια πάρα πολύ ωραία προσπάθεια, γι αυτό σου έβαλα έναν βαθμό παραπάνω», δήλωσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η βαθμολογία του ζευγαριού ήταν 37!

Με ένα άκρως χορευτικό τραγούδι ανέβηκαν στην σκηνή του J2US ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη και ερμήνευσαν το Θα κάνω ζημιές.

«Είστε πολύ καλοί. Γαλάτεια, ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις σου. Δεν μου έλειπε τίποτα! Πρέπει κάπως να σταθμίζουμε τα πράγματα ανάλογα με τη γενική εικόνα που έχουμε. Φτάσαμε στο τέλος, πρέπει να είμαστε αυστηροί. Για να δούμε τις απειροελάχιστες διαφορές που έχετε, πρέπει να καθρεπτίζεται και στους βαθμούς. Πάντως όντως είναι μια πολύ καλή εμφάνιση», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Έλλη Κοκκίνου πρόσθεσε: «Τι να πω για αυτό το ζευγάρι; Η Γαλάτεια κλέβει την παράσταση γιατί έχει τέτοιο νάζι, τέτοιο σκέρτσο που τα δύο λαθάκια τα παραβλέπεις. Με εξέπληξε πραγματικά. Συνδύαζες το νάζι, το σκέρτσο που ήθελε το τραγούδι αλλά εδώ έκανες ζημιά μεταφορικά και μπράβο σου».

«Γαλάτεια, εμένα με ενθουσίασες! Ήσουν πολύ καλή. Έχεις μια αφοπλιστική άνετη στην σκηνή, λάμπει το πρόσωπό σου. Μου άρεσες πάρα πολύ», συνέχισε η Δέσποινα Βανδή.

Με τη Βίκυ Σταυροπούλου να καταλήγει: «Είσαι τόσο αεράτη, σου πάει τόσο η σκηνή. Έχεις τόσο σεξαπίλ. Είσαι τόσο σέξι χωρίς ίχνος χυδαιότητας».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 38 βαθμούς.

Ένα ροκ κομμάτι, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους, πήραν, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ίαν Στρατής!

Το ζευγάρι που από την αρχή έχει πάρει τη θέση του φαβορί για την κορυφή του σόου, ερμήνευσε το You Give Love A Bad Name και αποθεώθηκε!

«Μας απογειώσατε, συγκλονιστικοί. Από τα καλύτερα act που έχω δει, εμφάνιση τελικού και νικητή!», φώναξε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Αν μπορούσα και παραπάνω βαθμολογία θα έβαζα. Αυτό που είδα είναι επαγγελματικό, Πηνελόπη είναι πάνω σου το τραγούδι. Έχεις έκταση, όγκο, είσαι σταθερή, έχεις τσαμπουκά. Με άφησες άφωνη. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Ίαν σε θαυμάζω από την πρώτη φορά που σε άκουσα», είπε η Έλλη Κοκκίνου.

«Μπήκατε στα χωράφια και βγάλατε σοδειά χωρίς χημικά. Απλά εσείς, το ταλέντο σας, η όρεξή σας», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Δεν με ενδιέφερε καθόλου να σας ακούσω, γιατί με το που είδα τι θα τραγουδήσετε είπα πάρτε το δεκάρι και πάμε παρακάτω. Ας σας πάμε κατευθείαν τελικό! Ίαν κάθε φορά που σε βλέπω εντυπωσιάζομαι. Είσαι ένας ωραίος γκόμενος, αλλά κάνει ότι σου έρθει, το βρίσκω τέλειο. Στη σκηνή βγαίνει η φωνή από παντού. Για όσο έχουμε Just θα σας σκέφτομαι πάντα», τόνισε η Δέσποινα Βανδή.

«Είστε υπέροχοι! Ήταν μεγάλη στιγμή αυτή. Με εντυπωσίασες πολύ Πηνελόπη με τον όγκο της φωνής και η χρήση της δύναμης από τον Ίαν που το κάνει σαν το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου. Αν έλειπε κάτι, επειδή εσείς γεννάτε την απαίτηση για τελειότητα, είναι μια δόση απόγνωσης. Υπάρχει ένα μικρό μαύρο σημείο, αλλά είναι λεπτομέρεια που το θέλει στο αριστούργημα και είστε αριστούργημα», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η βαθμολογία για το ζευγάρι ήταν 40!

«Κανείς εδώ δεν τραγουδά» ερμήνευσαν ο Στάθης Σχίζας και η Μαλού Κυριακοπούλου στην σκηνή του J2US.

«Είναι μεγαλοφυές το ντύσιμο. Το τραγούδι δεν έκανες φάλτσα αλλά το αίσθημα που έχει το τραγούδι δεν υπήρχε. Στάθη μου, είσαι ένα γλυκύτατο παιδί, το είπες ωραία αλλά δεν ήταν το αίσθημα του τραγουδιού. Τις νότες τις πάτησε κάτω σαν τα σταφύλια», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Βίκυ Σταυροπούλου πρόσθεσε: «Είσαι κουκλάκι! Είπες ένα πολύ δύσκολο τραγούδι, είχες την ατυχία να βγεις μετά την Πηνελόπη και τον Ίαν. Κάνω πλάκα! Μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζεις το σόου, που μας ακούς. Βλέπω μια εξέλιξη στην άνεση που έχει στην σκηνή. Δεν ήσουν κακός πολύ!».

«Στάθη μου, δεν άλλαξε κάτι από το προηγούμενο live. Το τραγούδι έχει πολλά γυρίσματα που δεν είχε την απαίτηση κανείς να τα κάνεις. Σωστός ήσουν στο τραγούδι. Το αίσθημα που είπε ο Σταμάτης, δεν ξέρω γιατί το αναζητά. Μου αρέσει που είσαι χαμογελαστός και απολαμβάνεις ό,τι κι αν σου πούμε», συνέχισε η Δέσποινα Βανδή.

Η Έλλη Κοκκίνου κατέληξε: «Στάθη, έπεσε ένα δύσκολο τραγούδι και με απαιτήσεις. Αναμενόμενο να μην κάνεις τα γυρίσματα, σε αδικεί το τραγούδι. Κατά τα άλλα, από τα επαγγέλματα που σε έχουν βάλει να υποδύεσαι, το ναυτάκι σου πάει περισσότερο».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 32 βαθμούς.

Ένα τραγούδι γεμάτο νόημα και συναισθήματα ήταν αυτό που κλήθηκαν να ερμηνεύσουν ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου!

Το ζευγάρι ερμήνευσε το Just The Way You Are και συγκίνησε ενώ μετά το τέλος της εμφάνισής τους ο Γιάννης Σεβδικαλής γονάτισε και ζήτησε από τη Σοφία Κουρτίδου να τον παντρευτεί!

«Νίκο, μου επιτρέπεις. Μαέστρο, το δικό μας» δήλωσε με χαμόγελο ο Γιάννης Σεβδικαλής για να πει ακόμα ένα τραγούδι και να αρχίσει να δακρύζει η σύντροφος του, Σοφία Κουρτίδου αντιλαμβανόμενη τι ακριβώς συμβαίνει εκείνη τη στιγμή στο πλατό.

«Σοφία Κουρτίδου, είσαι το αγαπημένο μου οτιδήποτε! Θα με παντρευτείς;» ρώτησε ο διαγωνιζόμενος του J2US με τη Σοφία Κουρτίδου να απαντά: «Ναι, ναι, ναι».

«Πόσο συγκινητικοί είστε;» είπε ο Νίκος Κοκλώνης και η Σοφία Κουρτίδου δάκρυσε.

«Είστε καταπληκτικοί, είστε πάνω από τον έρωτα. Γιάννη αυτό που έκανες, δεν σε είχα ικανό! Ήταν τόσο φυσικό, ωραίο, υπέροχες διφωνίες, εξαιρετικοί», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Ήταν η καλύτερή σας φορά. Παρατηρούσα ότι στα σημεία που σε άφηνε η Σοφία μόνο ήσουν σταθερός και το φαλτσέτο ήταν σταθερό. Άνετος, εκφραστικός, συναισθηματικός! Μπράβο», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Ακατέργαστο διαμάντι Γιάννη. Το είπατε καταπληκτικά! Έχετε ο ένας τον άλλον κι αυτό φαίνεται», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου!

«Είστε αξιοθαύμαστοι για πολλούς λόγους. Γιάννη έμεινα έκπληκτη, μη αναμενόμενη η εμφάνιση, συγκινητικοί, αγαπησιάρικοι», είπε η Έλλη Κοκκίνου.

Η βαθμολογία του ζευγαριού ήταν 40.

Στην σκηνή ανέβηκαν ο Μανώλης Κλωνάρης και η Ζωή Παπαδοπούλου και ερμήνευσαν το Άστη να λέει.

«Μάνο μου, ήσουν υπέροχος. Μου άρεσες πάρα πολύ!», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή πρόσθεσε: «Μάνο, καλός ήσουν αλλά μου φάνηκαν δύσκαμπτα τα γυρίσματα. Δεν τσουλούσε. Αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλό».

«Ήσουν πολύ καλός. Καταλαβαίνω ακριβώς τι λέει η Δέσποινα. Αλλά νομίζω δεν ήταν εκτός τραγουδιού. Αυτά που έκανε ο Καρράς δεν είναι εύκολο να τα κάνουμε όλοι. Ήταν από τις καλύτερές σου φορές», συνέχισε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Έλλη Κοκκίνου κατέληξε: «Πρώτη φορά που σε ακούω αλλά είναι ένα τραγούδι ταυτισμένο με τη φωνή του Βασίλη. Προσπάθησες να κάνεις τα γυρίσματα αυτά, δεν είναι εύκολο. Ήταν μια πολύ καλή στιγμή σου.

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 38 βαθμούς.

Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου και Φειδίας Ηροδότου να ερμηνεύουν το  «Η Καρδιά Με Πηγαίνει Εμένα», του Αντώνη Ρέμου.

«Είστε πολύ ωραίο ζευγάρι, εκφραστικοί, πάρα πολύ ωραίοι», είπε η Έλλη Κοκκίνου!

«Τα παιδιά έχουν τον δικό τους τρόπο να με σαγηνεύουν πάνω στη σκηνή. Το είπατε υπέροχα, με το σωστό αίσθημα. Τρελαίνομαι με εσάς τους δύο!», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου!

«Το σόου σας είναι πολύ ωραία, δύο πράγματα που μου έλειψαν είναι γιατί δεν κοιτάζεστε στο τραγούδι ποτέ; Σωτήρη πρέπει να κοιτάξεις να μην κουνάς και τα δύο χέρια ποτέ μαζί, παραπέμπει σε τροχονόμο παρά σε τραγουδιστή. Φτάσαμε στο 13ο Live γιατί υπήρχε πολυλογία στα χέρια και τις κινήσεις που αφαιρεί από το ωραίο της φωνής σου», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Είστε πάρα πολύ καλοί», είπε η Δέσποινα Βανδή με τη βαθμολογία τους να είναι 40!

Το επόμενο live, θα προβληθεί εκτάκτως την επόμενη Κυριακή (2/6) στις 21:00 με ένα ταξίδι στον χρόνο, με τραγούδια από όλες τις δεκαετίες!

Ωστόσο, η δύσκολη στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έφτασε, με τον Νίκο Κοκλώνη να κρατά τον φάκελο με τα αποτελέσματα.

Το ζευγάρι που αποχωρεί είναι ο Θανάσης Πάτρας και η Φαίη Ρουμπίνη.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»