Η Κim Kardashian αποκάλυψε τον λόγο που η μυθική Anna Wintour δεν θέλει να την βλέπει μπροστά της

Η Κim Kardashian αποκάλυψε τον λόγο που η Anna Wintour είχε εκνευριστεί μαζί της σε επίδειξη μόδας της Victoria Beckham

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ένα βίντεο με την μυθική εκδότρια της #Vogue να «σνομπάρει» την τηλεπερσόνα σε σόου της Victoria Beckham, κατά της διάρκειας της Εβδομάδας Μόδας του Παρισίου τον περασμένο Οκτώβριο, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως φαίνεται σε αυτό, η Κim Kardashian περνάει από μπροστά της για να συνομιλήσει με τον David Beckham και να πάρει τη θέση της δίπλα στην Anna Wintour.

Αφού χαιρετά τον πρώην ποδοσφαιριστή, κάθεται δίπλα στην Anna Wintour, η οποία όχι μόνο δεν τη χαιρετά, αλλά έχει στραμμένο το κεφάλι της προς την άλλη κατεύθυνση, προσπαθώντας να την αποφύγει.

Το κοινό τότε, είχε αναρωτηθεί τι έχει συμβεί μεταξύ τους, χωρίς ωστόσο, να έχει πάρει κάποια απάντηση. Ωστόσο, στην 5η σεζόν της σειράς «The Kardashians», η Κim αποκαλύπτει τι είχε γίνει ανάμεσά τους.

Όπως ανέφερε, στο εν λόγω σόου, θα περπατούσε η Κendall Jennerρ, οπότε η Κim θα πήγαινε μαζί με τη μητέρα τους, Κris Jenner για να τη θαυμάσουν. Ωστόσο, δεν είχαν υπολογίσει την κίνηση στους δρόμους.

«Βρισκόμαστε σε αυτό το μποτιλιάρισμα και ξέρουμε ότι θα αργήσουμε. Νιώθουμε απαίσια. Δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε. Είναι σαν να υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να πας και ένας για να γυρίσεις. Τα πάντα είναι μπλοκαρισμένα», λέει η Κris Jenner.

Στο αυτοκίνητο, ρωτάει την κόρη της αν θέλει να ενημερώσει τον David Beckham ότι θα αργήσουν, αλλά εκείνη αρνείται. Τότε, η Κris Jenner ακούγεται να λέει: «Είμαι τόσο αγχωμένη που δεν θα προλάβουμε το σόου. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι για την Κim κι η Victoria με την Κim είναι φίλες. Κι η Κendall θα περπατήσει στο σόου».

Τελικά, οι δύο γυναίκες άργησαν στην επίδειξη, αφού αυτή ξεκίνησε ενώ ήταν ακόμα στον δρόμο. «Η διαδρομή με το αυτοκίνητο μας πήρε μία ώρα, οπότε αργήσαμε 20 λεπτά για την επίδειξη. Εγώ δεν αργώ ποτέ. Σέβομαι τον χρόνο των ανθρώπων και νιώθω πολύ άσχημα που αργήσαμε», τονίζει η Κim Kardashian

Στη συνέχεια, λέει πως είναι σίγουρη ότι το συγκεκριμένο περιστατικό θα παρερμηνευτεί από τα μέσα ενημέρωσης. «Ξέρω τι θα ακολοθήσει, όλοι θα πουν ότι καθυστερήσαμε στο σόου και θα γράφουν "ποιες νομίζουν ότι είναι;" κι ότι "η Άnna τρελάθηκε" κι ότι δεν συμπαθούμε η μία την άλλη. Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε πάντα νωρίτερα κάπου, για να μη δίνουμε δικαίωμα σε κανέναν να πει οτιδήποτε», λέει η Kim σε άλλο σημείο.

Δειτε Επισης

Η επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου αποκαλύπτει στο #InBusinessTV, τα μυστικά των Blue Turtle Bags
Naomi Campbell: «Τιμή μου να μεταφέρω την Ολυμπιακή Φλόγα στoυς ιστορικούς δρόμους της Αθήνας»
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
Η Έλενα Ακρίτα έκραξε την Κατερίνα Παναγοπούλου γιατί φορά ρούχα της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη
Ο Αλέξης Γεωργούλης διαψεύδει την ποινική δίωξη σε βάρος του: «Για ακόμη μία φορά πλήττομαι δημόσια»