H JLo στράφηκε στην πρώην σύζυγο του Ben Affleck, Jennifer Garner, για να σώσει τον γάμο της

Ο γάμος της Jennifer Lopez και του Ben Affleck κρέμεται από μια κλωστή, σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία. Μετά τις φήμες ότι οι #Bennifer ζουν σε διαφορετικά σπίτια πλέον, η JLo εθεάθη μόνη της στην πρεμιέρα για τη νέα της ταινία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Δημοσίευμα της #DailyMail αναφέρει, ότι η Jennifer Lopez έχει ζητήσει τη βοήθεια της Jennifer Garner, πρώην συζύγου του Ben Affleck , για να σώσει τον γάμο της.

Η ιστοσελίδα επικαλείται πηγές από το περιβάλλον της JLo, σύμφωνα με τις οποίες η Lopez και η Garner «φοβούνται ότι ο Ben Affleck είναι πολύ κοντά στο να σπάσει τη νηφαλιότητά του και να ξανακυλήσει στο αλκοόλ».

Οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται ότι η Jennifer Lopez έχει στραφεί στην Jennifer Garner για βοήθεια, καθώς είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που μπορούν να ταυτιστούν πλήρως με την τωρινή δύσκολη κατάσταση την οποία βρίσκεται.

«Η JLo εκμυστηρεύεται στην Garner τι της συμβαίνει, γιατί ξέρει ότι είναι ένας από τους μοναδικούς ανθρώπους στον κόσμο που θα καταλάβαινε αυτό που περνάει» δήλωσε άτομο από το περιβάλλον της σταρ στην #DailyMail.

«Το έχει περάσει και η ίδια με τον ίδιο άντρα και παρόλο που οι συνθήκες ήταν αρκετά διαφορετικές, εξακολουθεί να είναι ο ίδιος άντρας και οι δυο τους αντιμετώπισαν κάποια από τα ίδια θέματα» πρόσθεσε.

Η Jennifer Garner εθεάθη κοντά σε δρόμο που οδηγεί προς την έπαυλη του Ben Affleck στο Μπρέντγουντ, λίγες ώρες αφότου οι πρώην σύζυγοι συναντήθηκαν για τον αγώνα μπάσκετ του γιου τους.

a4f6b60b693579ee359bbe85dbfd0ab6

Το ίδιο άτομο εξήγησε ότι η Jennifer Garner θέλει να βοηθήσει στη διάσωση του γάμου τους, καθώς εκτιμά ότι η Jennifer Lopez είναι πολύ σημαντική στη ζωή του πρώην συζύγου της.

«Η Jennifer Garner δεν θέλει ο Ben να τελειώσει αυτόν τον γάμο γιατί πραγματικά νοιάζεται για την JLo. Πήγε όντως στο σπίτι του για να του μιλήσει γι' αυτό και να προσπαθήσει να κρατήσει τους δυο τους μαζί» τόνισε άνθρωπος από το περιβάλλον των ηθοποιών.

Όσοι βρίσκονται κοντά στον Ben Affleck πιστεύουν ότι δείχνει ένα γνωστό μοτίβο συμπεριφοράς όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα συζυγικά ζητήματα.

«Ο Ben είναι απογοητευμένος αυτή τη στιγμή γιατί δεν έχει καμία διέξοδο από τα προβλήματά του, οπότε το σκάει» σημείωσε η ίδια πηγή.

Ζουν σε χωριστά σπίτια - Έβγαλε τη βέρρα ο Ben Affleck

Ο Ben Affleck εθεάθη μια μέρα πριν τη βόλτα τους, σε φωτογραφίες που έλαβε και πάλι το #TMZ, να αποχωρεί από το σχολείο του παιδιού του χωρίς να φοράει τη βέρα του γάμου του. Ήταν η πρώτη φορά που ο Ben Affleck εμφανίζεται χωρίς τη βέρα του από τότε που άρχισαν οι φήμες πριν από μερικές μέρες.

Μάλιστα τις φήμες ενισχύει και το γεγονός ότι ο #Batman ζει χωριστά από την JLo εδώ και μερικές εβδομάδες, καθώς μετακόμισε από την έπαυλη των 60 εκατομμυρίων δολαρίων που αγόρασαν πέρυσι, σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι στο Brentwood. Όταν ο σταρ του #GoneGirl εθεάθη να παίρνει την σύζυγό του και την έφηβη κόρη τους την Πέμπτη, τόσο αυτός όσο και η Jennifer Lopez φορούσαν ακόμα τα δαχτυλίδια τους. Δεν είναι ξεκάθαρο τι συνέβη μέσα σε 24 ώρες που ώθησαν τον Affleck να βγάλει τη βέρα του, ωστόσο τόσο ο Ben όσο και η JLo δεν έχουν ασχοληθεί με τις φήμες διαζυγίου.

Πώς ξεκίνησαν οι φήμες για χωρισμό

Πρόσφατα άρχισε να διαρρέει στους χολιγουντιανούς κύκλους ότι οι Bennifer που παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022, περνούν τόσο μεγάλη κρίση στον γάμο τους, που το διαζύγιο είναι προ των πυλών.

Η κουβέντα για διαζύγιο ξεκίνησε όταν η Jennifer Lopez παρευρέθηκε μόνη της στο #MetGala την περασμένη εβδομάδα. Μια πηγή δήλωσε στο #TMZ ότι ο Ben Affleck δεν μπόρεσε να συνοδεύσει τη σύζυγό του επειδή ήταν απασχολημένος με τα γυρίσματα της τανίας #TheAccountant2 τα οποία γίνονται σε όλη τη χώρα.

Πηγαίνουν σε σύμβουλο για να σώσουν τον γάμο τους

«Η JLo και ο Ben έχουν προβλήματα στο γάμο τους», δήλωσε μια πηγή στο #UsWeekly. «Άρχισαν να έχουν προβλήματα πριν από μερικούς μήνες, καθώς η Jennifer Lopez είχε αρχίσει να αυξάνει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να προετοιμάζεται για την περιοδεία της».
Το #InTouch ανέφερε ότι το ζευγάρι κάνει ψυχοθεραπεία για να λύσει τα προβλήματα που έχει στον γάμο του. Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck εθεάθησαν μαζί δημόσια για πρώτη φορά μετά από 47 μέρες.

Κι ενώ οι φήμες ότι ο γάμος τους περνά κρίση, ο φακός συνάντησε το ζευγάρι την Κυριακή 19 Μαϊου σε κοινή έξοδο.

Πιο συγκεκριμένα το ζευγάρι εντοπίστηκε από τους φωτογράφους την Κυριακή 19 Μαΐου, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας που έκαναν με το αυτοκίνητο και μάλιστα όχι απλά δεν ενοχλήθηκαν από τους παπαράτσι, αλλά τους χάρισαν και μερικά χαμόγελα.

Το #TMZ δημοσίευσε φωτογραφίες του ζευγαριού, ενώ ο Βen οδηγούσε και η JLo καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Όταν είδαν τον φωτογράφο χαμογέλασαν, κίνηση σπάνια και για τους δύο, αφού γενικά δεν φημίζοναι και για την ψυχραιμία τους σε παρόμοιες στιγμές.

Δειτε Επισης

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Οι επίσημες φωτογραφίες από την βάφτιση του γιου τους, Ερμή
Βασίλης Μπισμπίκη: «Με νευρίασε ο Πούμπουρας. Χυδαιότητα να βγαίνεις να κάνεις αυτό το σόου εις βάρος μου»
Μάγεψε και το αθηναικό κοινό η Βαλεντίνα Σοφοκλέους! Χαμός για μία θέση στο κατάμεστο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
O Slimane εντυπωσίασε φορώντας την φούστα και τις πέρλες του στη Μύκονο
Επανήλθε η ομιλία του Δημήτρη Σταρόβα μετά το σοβαρό ισχαιμικό επεισόδιο
Σε αμηχανία η Μαρία Αντωνά μπροστά στην κάμερα: «Βλέπω και το Πρωινό του ANT1 εννοείται»
Ξεσπά η κόρη του Σωτήρη Μουστάκα, Αλεξία για τα δημοσιεύματα για τον πατέρα της: «Έχω πάθει σοκ»
Νίκος Κοκλώνης: «Μου λένε "ο τάδε χ@@@κε πάνω του” και κοιτάω και ήταν αλήθεια, μύριζε»
Οι δηλώσεις του Στέλιου Χανταμπάκη για τη ληστεία θρίλερ στον αδελφό του: «Είχαν όπλα»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Η δουλειά μου δεν είναι να "πουλάω" τα παιδιά μου για να πάρω likes και εμπορικά»