Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο αμερικανικό δίκτυο #ABC για το #Maestrο: «Νιώθω υπερήφανος & χαρούμενος»

«Όταν τελειώσει πλέον η παραγωγή του #Maestro, το επόμενό μου project θα είναι πιθανότατα μια ταινία. Θα λάβει χώρα στην Ελλάδα, αλλά θα γυριστεί στην αγγλική γλώσσα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο αμερικανικό δίκτυο #ABC φιλοξενήθηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης λίγο πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του #Maestro που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16/5. 

Ο παρουσιαστής της αμερικανικής εκπομπής που προλόγισε το αφιέρωμα στην ελληνική σειρά, χαρακτήρισε το #Maestro ως μία από τις πιο επιτυχημένες ξενόγλωσσες σειρές στην πλατφόρμα του #Netflix.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε με την δημοσιογράφο του αμερικανικού δικτύου Αλέξις Χριστόφορους για τη δεύτερη σεζόν της σειράς, τα συστατικά της επιτυχίας της, αλλά και τα σχέδια του μετά το μεγάλο φινάλε του #Maestro.

«Αυτή τη στιγμή με αγχώνει πάρα πολύ γιατί βρισκόμαστε λίγο πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν. Αλλά νιώθω και περήφανος, χαρούμενος… έχουμε μία πολύ μεγάλη, καταπληκτική ομάδα και έχουμε δουλέψει όλοι πάρα πολύ σκληρά για αυτή τη σειρά. Είναι σαν το παιδί μου που τώρα το φέρνω εδώ και το συστήνω σε εσάς», είπε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Επειδή είμαι συγγραφέας δεν μπορώ να παραβλέψω την πραγματικότητα γύρω μου. Όλα μου τα σενάρια και όλες μου οι ιστορίες θα πρέπει να σχετίζονται με πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας αυτή τη στιγμή. Πάντα είχα στο μυαλό μου το τέλος της ιστορίας και πάντα γνώριζα προς τα που θέλω να πάω, οπότε όταν το έγραφα ήθελα να του δώσω μία πιο διεθνή ματιά».

Σχετικά με τον τίτλο που προτιμά για τον εαυτό του, ανάμεσα σε ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απάντησε: «Όσο περνάει ο καιρός πιστεύω πως η συγγραφή και η σκηνοθεσία είναι τα δύο πράγματα στα οποία αισθάνομαι πιο κοντά, πιο ελεύθερος, πιο ο εαυτός μου».

Στη συνέχεια, ο ίδιος αποκάλυψε πως το επόμενο σχέδιο του μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Maestro έχει να κάνει με μία αγγλόφωνη ταινία. «Όταν τελειώσει πλέον η παραγωγή του #Maestro, το επόμενό μου project θα είναι πιθανότατα μια ταινία. Θα λάβει χώρα στην Ελλάδα, αλλά θα γυριστεί στην αγγλική γλώσσα», εξήγησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. 

Στα παρασκήνια των γυρισμάτων της σειράς #Maestro βρέθηκε η εκπομπή #MEGAStories τα μεσάνυχτα της Τρίτης 21 Μαΐου.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου συνομίλησε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της επιτυχημένης σειράς.

«Θα σου πω από τη δική μου πλευρά. Έχω αποφασίσει ότι αυτήν τη φορά τα γυρίσματα στους Παξούς θα τα απολαύσω περισσότερο από την πρώτη», είπε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Όλα λειτουργούν συμπληρωματικά και στο ‘Maestro’ ήταν μία πολύ ωραία στιγμή, γιατί όλα άρχισαν να συμπληρώνουν το ένα το άλλο πολύ γλυκά. Είμαι πολύ τυχερός που καθένας από αυτήν την ομάδα πήρε τον ρόλο του και τον πήγε τρία επίπεδα πιο ψηλά από ό,τι εγώ είχα φανταστεί. Ξέρω τι θέλω από κάθε ηθοποιό. Ο Φάνης, η Μαρία και ο Αντίνοος ήταν οι μόνοι τρεις ήρωες για τους οποίους ήξερα ότι θα γράψω από την αρχή. Όλους τους άλλους όχι», παραδέχεται στη συνέχεια.

Ο ίδιος μίλησε και για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, το οποίο θα είναι στον κινηματογράφο.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!