Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Puff Daddy να ξυλοκοπά άγρια τη σύντροφό του

Ένα βίντεο κατά το οποίο απεικονίζεται ο Puff Daddy να τρέχει πίσω από την τότε σύντροφό του και να την ξυλοκοπά βάναυσα κάνει τον γύρο του διαδικτύου για να μην πούμε όλου του κόσμου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το βίντεο έχει δημιουργηθεί στις 5 Μαρτίου του 2016 και σ' αυτό πρωταγωνιστεί ο διάσημος ράπερ και η τότε σύντροφός του Cassie Ventura.

Η τραγουδίστρια περπατάει στον διάδρομο του πολυτελούς ξενοδοχείου InterContinental, στο Century City του Λος Άντζελες και δευτερόλεπτα αργότερα την ακολουθεί ο κατά κόσμον Sean Combs, o οποίος φοράει μόνο μία πετσέτα γύρω από τη μέση και είναι γυμνός από τη μέση και πάνω.

Στη συνέχεια ο διάσημος καλλιτέχνης την αρπάζει από πίσω και συγκεκριμένα από τον λαιμό και την πετάει στο πάτωμα. Εκείνη πέφτει κάτω και τότε εκείνος βρίσκει την ευκαιρία και την κλωτσάει, παρ' όλο που εκείνη δεν κουνιέται καθόλου.

Αρπάζει τη βαλίτσα και την τσάντα που κρατούσε η τότε σύντροφός του και πριν αφήσει το δωμάτιο της ρίχνει άλλη μία κλωτσιά. Δεν την αφήνει όμως εκεί αλλά την αρπάζει από το φούτερ της και την σέρνει μέχρι τελικά να αλλάξει γνώμη και να την αφήσει εκεί.

Ο ξυλοδαρμός όμως δεν σταματάει εκεί αφού βλέποντας πως εκείνη καλεί σε τηλέφωνο κάποιον, εκείνος τη σπρώχνει και αμέσως αρπάζει ένα αντικείμενο από το τραπέζι και της το πετάει. Εκεί που πάει να την αφήσει και να εξαφανιστεί, κάποιος που φτάνει στον όροφο με το ασανσέρ τον κάνει να πάρει την απόφαση να επιστρέψει πίσω.

Η Cassie Ventura και ο Puff Daddy ήταν ζευγάρι για περίπου δώδεκα χρόνια, μέχρι που εκείνη τον περασμένο Νοέμβριο (2023) αποφάσισε να καταγγείλει και να μηνύσει τον πρώην σύντροφό της για συνεχόμενη σωματική βία και σεξουαλική κακοποίηση.

GettyImages-937012062

Σε ό,τι αφορά τις συγκεκριμένες σοκαριστικές σκηνές και το βίντεο, η νεαρή κοπέλα υποστήριξε ότι ο διάσημος ράπερ είχε δώσει 50.000 δολάρια στο ξενοδοχείο προκειμένου να μην δοθεί στη δημοσιότητα το συγκεκριμένο βίντεο. Όπως είπε αργότερα η Ventura εκείνη την ημέρα ήταν πολύ μεθυσμένος και της έριξε γροθιά και στο πρόσωπο.

Ο δικηγόρος της είπε για τη δημοσιοποίηση όλης αυτής της υπόθεσης: «Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν το θάρρος και το σθένος της μετά την απόφασή της να βγει και να φέρει αυτό το θέμα στο φως».

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»