Σοκαρισμένος ο πατέρας και οι φίλοι του 23χρονου μοντέλου Ερμή Καραγιάννη, που έβαλε τέλος στη ζωή του

Τελέστηκε χθες την κηδεία του 23χρονου μοντέλου του #GntmGR, Ερμή Καραγιάννη - Ο πατέρας του προσπάθησε να σώσει το παιδί του, αλλά του γλίστρησε από τα χέρια κι έπεσε από το διαμέρισμα στο κενό - Τάσος Ξιαρχό: «Την ημέρα που έβαλε τέλος στη ζωή του, μου έστελνε περίεργα μηνύματα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σοκαρισμένος ο πατέρας και οι φίλοι του μοντέλου Ερμή Καραγιάννη, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του, στα 23 του χρόνια, πέφτοντας από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε μαζί με τον πατέρα του, την περασμένη Πέμπτη.

Ο πατέρας του μίλησε στο T-live και στην Πόπη Παπαδοπούλου, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ακόμα τον χαμό του πολυαγαπημένου του γιου.

«Ένα ευαίσθητο παιδί, πολύ ευαίσθητο. Αγαπούσε όλον τον κόσμο, όλοι τον αγαπούσαν… Τι να πω κι εγώ, δεν ξέρω… Δεν ανοιγόταν» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του στον Alpha.

Δείτε το βίντεο στο 00:19' ΕΔΩ

Το #TLIFE επικοινώνησε με δύο στενές φίλες του Ερμή Καραγιάννη, την τραγουδίστρια, Κωνσταντίνα Φραγκούλη και τη χορεύτρια, Αναστασία Γιούσεφ, οι οποίες βρέθηκαν και στην κηδεία του νεαρού και παραμένουν σοκαρισμένες.

«Με τον Ερμή γνωριζόμαστε από το 2020, ήμασταν πολύ κοντά. Είχαμε χαθεί για λίγο διάστημα και ξαναβρεθήκαμε τώρα μαζί με την Αναστασία Γιούσεφ και τη Ρένια Τσακίρη και κάναμε όλοι μαζί παρέα. Εγώ το έμαθα από την Αναστασία, την οποία την ενημέρωσε μια φίλη του Ερμή από το χωριό του. 

Είμαστε σοκαρισμένοι όλοι, δεν το περιμέναμε, μας ήρθε ξαφνικό. Το τελευταίο διάστημα, από το Πάσχα και μετά είχε χαθεί λίγο, δεν μας είχε πει κάτι όμως. Ήταν στεναχωρημένος, το έλεγε μεταξύ σοβαρού και αστείου αλλά μέχρι εκεί. Είχε όνειρα και τώρα τελευταία είχε γραφτεί και σε μια δραματική σχολή και παρακολουθούσε μαθήματα. Του άρεσε ο χορός πολύ και ήθελε να βγάλει και τραγούδι. Μου είχε πει ότι ήθελε να βγάλει και μια σειρά με δικά του ρούχα», είπε αρχικά στο η Κωνσταντίνα Φραγκούλη.

«Εγώ είχα πάει στην κηδεία εχθές, εκεί είδα την γιαγιά του η οποία ήταν τραγική φιγούρα, ήταν συντετριμμένη. Με τον πατέρα του δεν μίλησα, τον είδα στην κηδεία και ήταν ήρεμος. Απ’ ό,τι ξέρω ο Ερμής δεν είχε ζητήσει ψυχολογική βοήθεια», συμπλήρωσε η Κωνσταντίνα Φραγκούλη.

Σοκαρισμένη η Αναστασία Γιούσεφ, η οποία ανέφερε «Είμαι σοκαρισμένη ακόμα. Με τις κοπέλες και τον Ερμή κάναμε συνέχεια παρέα τον τελευταίο καιρό. Έχω φρικάρει, έχω ανατριχιάσει ολόκληρη. Ψυχολόγος δεν είμαι, το παιδί μου έλεγε κάποια πράγματα, αλλά δεν έδωσα και τόσο βάση, νόμιζα ότι το κάνει για να τραβήξει την προσοχή, τα περνούσα έτσι. Δεν φανταζόμουν κάτι τέτοιο».

«Τον τελευταίο καιρό δεν ήθελε να βγαίνει ούτε από το σπίτι. Είχε κλειστεί στον εαυτό του, ένιωθε απογοητευμένος από τη ζωή γενικότερα παρόλο που ήταν ένα παιδί που έλαμπε κι όταν ήταν καλά, ήταν η χαρά της παρέας. Ήταν ευαίσθητος, δεν ανοιγόταν εύκολα και δυστυχώς κανείς δεν περίμενε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του. Πιστεύαμε ότι είναι νέος και θα βρει το δρόμο του...» λέει φίλος του στο protothema.gr

«Για εμάς θα είσαι πάντα εδώ μαζί μας! Όλα είναι ένα πέρασμα!!! καλό ταξίδι στο φώς Ερμή μου!!!», έγραψε στο Facebook ο δάσκαλός του.

Η Ρένια Τσακίρη, έκανε μερικές δηλώσεις στην εκπομπή #PrwinoSousou, αναφέροντας ότι τίποτα από τη συμπεριφορά του δεν προμήνυε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, το περιβάλλον του Ερμή Καραγιάννη, δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Ακόμη, περιέγραψε τη συμπεριφορά που είχε ο Ερμής Καραγιάννης το τελευταίο διάστημα, λίγες μέρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του.
Στη συνέχεια ανέφερε τα εξής: «Τον τελευταίο καιρό κάναμε πολλή παρέα, εννοείται ότι γνώριζα τα προσωπικά του. Μια ήταν καλά, μία δεν ήταν καλά, όπως όλοι μας. Δεν μου έδειξε κάτι παραπάνω για να καταλάβω ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Έχουμε πάθε όλοι σοκ. Τελευταία φορά τον είχα δει πριν την Μεγάλη Εβδομάδα. Τον παρακαλούσα να βγει έξω και δεν είχε όρεξη. Τα συζητήσαμε και επιστρέψαμε σπίτια μας» και πρόσθεσε ότι ο Ερμής Καραγιάννης δεν είχε δουλειά, ενώ είχε εκφράσει το άγχος του για το πότε θα πετύχαινε ως μοντέλο.

Η Ρένια Τσακρή σχολίασε ότι: «Δεν δούλευε, έκανε κάποια διαφημιστικά και τέτοιες δουλειές. Είχε πολλά παράπονα του τύπου “Πότε θα βρω εγώ το νόημα της ζωής;” “Πότε θα πετύχω αυτά που θέλω;”. Είχε μεγαλώσει στη Βούλα και μετά μετακόμισε με τον μπαμπά του στο κέντρο της Αθήνας. Είχαν καλή σχέση με τον μπαμπά του και γι’ αυτό επέλεξε να μείνει και με αυτόν».

Τέλος, η φίλη του μοντέλου, περιέγραψε πώς έμαθα ότι ο Ερμής Καραγιάννης αυτοκτόνησε. Σχετικά με αυτό, ανέφερε: «Εγώ το έμαθα με έναν άκυρο τρόπο, γιατί έλαβα ένα μήνυμα στο Instagram από μια κοπέλα η οποία με ρωτούσε αν τα έμαθα. Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Πήρα τηλέφωνο αυτή την κοπέλα, ήταν από το χωριό του το Καρπενήσι, όπου είχε πάει και το Πάσχα. Εκείνη δεν τον είχε δει στις γιορτές, δεν έβγαινε έξω. Το έμαθε όταν της το ανακοίνωσε ο θείος του Ερμή».

Ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος γνώρισε προσωπικά τον νεαρό, μίλησε στο #ToPrwono και εξέφρασε τις τύψεις που αισθάνεται, για το γεγονός, ότι υπήρξε απότομος με τον Ερμή Καραγιάννη σε μήνυμα που του έστειλε.

«Δυστυχώς την μέρα που αφαίρεσε τη ζωή του μου έστελνε μηνύματα ήταν περίεργα τα μηνύματα, νιώθω πολλές τύψεις, μπορεί να έχει ανάγκη να επικοινωνήσει και να πει κάτι. Απλά νομίζω ότι στο μήνυμα που του μίλησα απότομα… ήμουνα σε ένα ταξίδι, τέλος πάντων, σε άλλη χώρα για το Πάσχα και του λέω “άσε με ρε με Ερμή άσε με”. Όταν κάποιος σου μιλάει πολύ και λέει πράγματα που δεν βγάζουν νόημα άκουσε τον. Πού να φανταστείς; Πού να ξέρεις;» τόνισε αρχικά ο γνωστός χορογράφος.

«Ήταν ένας άγγελος, ένα ξανθό παιδί με γαλάζια μάτια, πολύ παράξενη και πολύ ενδιαφέρουσα φυσιογνωμία. Ήταν πάντα όμως θλιμμένος. Απ’ όσο τον ξέρω, ενάμιση χρόνο, ήταν πολύ θλιμμένος και είχε πάντα πολλά παράπονα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα αλλά δεν ήταν πολύ καλά. Τώρα το ότι έφτασε σ’ αυτό το σημείο να το κάνει, με πιάνει καρδιά μου. Ήταν πάρα πολύ ευαίσθητο παιδί, πολύ καλό παιδί, πολύ ευγενικός, πολύ συνεσταλμένο παιδί. Είχε πάρα πολλά όνειρα ήθελε να κάνει πάρα πολλά πράγματα αλλά δεν τον άφηνε ο δαίμονάς του» αποκαλύπτει ο Τάσος Ξιαρχό.

«Επειδή έχω φτάσει στη θέση του Ερμή με αυτοκτονία και έχω φτάσει πολύ κοντά στο θάνατο και, μάλιστα, όταν είχαμε πρωτοβρεθεί, αυτό που συζητούσαμε ήταν που μου λέει “πώς ένιωσες που έκανες απόπειρα αυτοκτονίας;” και του έλεγα ότι ο καθένας, αν δε φτάσει εκείνο το σημείο, δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό, γιατί με ρώταγε και για κάποιο λόγο με κοίταζε έτσι με ενδιαφέρον. Εγώ του έλεγα απλά την πλευρά μου, αυτό που έχω βιώσει. Μερικές φορές όταν φτάνεις στην απόπειρα και σε ρωτάει ο άλλος γι’ αυτό, πρέπει να καταλάβεις ότι μάλλον το σκέφτεται και ο ίδιος. Και πρέπει να του το βγάλεις αυτό από το μυαλό» αποκάλυψε επίσης, ο Τάσος Ξιαρχό.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»