Τέλος στη ζωή του έβαλε o 19χρονος πρώην παίκτης του #GNTMgr, Ερμής Καραγιάννης

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ένας φίλος του μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βυθίζοντας σε θλίψη όσους τον γνώρισαν και τον αγάπησαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τέλος στη ζωή του έβαλε σε ηλικία 19 χρονών ο πρώην παίκτης του GNTM 3, Ερμής Καραγιάννης.

Αν και τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απογοήτευση, αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Η σχετική είδηση προβλήθηκε σήμερα το πρωί και στην εκπομπή #SuperΚατερίνα.

Η Ρένια Τσακίρη που είχαμε γνωρίσει μέσα από το #PoL, μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Alpha και αποκάλυψε ότι το τραγικό συμβάν συνέβη την περασμένη Πέμπτη.

«Προχώρησε σε αυτοχειρία την μέρα που έπαιζε ο Ολυμπιακός και προκρίθηκε, την περασμένη Πέμπτη. Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Έκανε κάποιους φίλους του delete από το Instagram, και κάποιους άλλους block. Σαν να μας λέει αυτό ήταν, τέλος. Δεν μας πήγε ποτέ το μυαλό. Ήταν χάλια ψυχολογικά, μου έλεγε ότι δεν τον γεμίζει τίποτα, δεν είχε νόημα η ζωή του. Δεν μπορούσε να βρει σύντροφο, προσπαθούσα να τον ηρεμήσω. Δεν περιμέναμε ποτέ να έρθει στα αυτιά μας ότι αυτοκτόνησε ο Ερμής. Προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του…» αποκάλυψε η φίλη του Ερμή Καραγιάννη.

Όπως είπε επίσης η Ρένια Τσακίρη, ο μπαμπάς του αδικοχαμένου νεαρού, τους είπε ότι ο Ερμής Καραγιάννης έφυγε χαρούμενος. «Ήταν τόσο χαρούμενος και ένιωθε γαλήνη όταν το έκανε. Δεν το πιστεύω ότι τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο» τόνισε η Ρένια Τσακίρη.

Ο Ερμής, που είχε ξεχωρίσει για το ταλέντο του και την ιδιαίτερη προσωπικότητά του, φαίνεται πως έκρυβε έναν βαθύ πόνο που τον οδήγησε σε αυτή την τραγική απόφαση.

Η καρδιακή του φίλη, Ρένια Τσακίρη μίλησε και στην εκπομπή #PrwinoSousou και αποκάλυψε πότε τον είδε τελευταία φορά αλλά και πώς έμαθε για το δυσάρεστο γεγονός.

«Τον τελευταίο καιρό κάναμε πολλή παρέα, εννοείται ότι γνώριζα τα προσωπικά του. Μια ήταν καλά, μία δεν ήταν καλά, όπως όλοι μας. Δεν μου έδειξε κάτι παραπάνω για να καταλάβω ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Έχουμε πάθε όλοι σοκ. Τελευταία φορά τον είχα δει πριν την Μεγάλη Εβδομάδα. Τον παρακαλούσα να βγει έξω και δεν είχε όρεξη. Τα συζητήσαμε και επιστρέψαμε σπίτια μας», είπε αρχικά ο Ερμής Καραγιάννης. 

Και συνέχισε: «Δεν δούλευε, έκανε κάποια διαφημιστικά και τέτοιες δουλειές. Είχε πολλά παράπονα του τύπου “Πότε θα βρω εγώ το νόημα της ζωής;” “Πότε θα πετύχω αυτά που θέλω;”. Είχε μεγαλώσει στη Βούλα και μετά μετακόμισε με τον μπαμπά του στο κέντρο της Αθήνας. Είχαν καλή σχέση με τον μπαμπά του και γι’ αυτό επέλεξε να μείνει και με αυτόν».

«Εγώ το έμαθα με έναν άκυρο τρόπο, γιατί έλαβα ένα μήνυμα στο Instagram από μια κοπέλα η οποία με ρωτούσε αν τα έμαθα. Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Πήρα τηλέφωνο αυτή την κοπέλα, ήταν από το χωριό του το Καρπενήσι, όπου είχε πάει και το Πάσχα. Εκείνη δεν τον είχε δει στις γιορτές, δεν έβγαινε έξω. Το έμαθε όταν της το ανακοίνωσε ο θείος του Ερμή», κατέληξε η Ρένια Τσακίρη. 

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»