#MasterChefGR: Η Χριστίνα Χριστοφή επέστρεψε, έριξε την «βόμβα» & άλλαξε τον αρχηγό - Ο πρώτος υποψήφιος

#MasterChefGR: Χριστίνα Χριστοφή: «Χρειάστηκε να κάνω μια επέμβαση ρουτίνας αλλά τώρα νιώθω καλύτερα. Είμαι λίγο ακόμα σουζουλισμενη αλλά θα βρω τα πατήματα μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο αγαπημένος μας Παφίτης, Μάριος Ιωάννου ήταν αυτός που αποχώρησε στο προηγούμενο επεισόδιο (Παρασκευή 10/5) και δεν κατάφερε να περάσει στην τελική 9αδα του φετινού διαγωνισμού.

Την Δευτέρα 13 Μαΐου, η εβδομάδα ξεκινάει ανατρεπτικά, με αλλαγή στην αρχηγία της μπορντό μπριγάδας, μετά την παραίτηση της Χριστίνας Χριστοφή. Ποιος θα είναι ο νέος αρχηγός;

Μια νέα θεματική εβδομάδα θα είναι αυτή για τους διαγωνιζόμενους και έχει οικολογικό πρόσημο. Είναι η Πράσινη Εβδομάδα του MasterChef 2024!

Η κλιματική αλλαγή είναι μια έννοια που δεν είναι πλέον στα χαρτιά. Τις τελευταίες δεκαετίες βιώνουμε έντονα την αντίδραση του οικοσυστήματος στην αλόγιστη κατανάλωση ενέργειας και πρώτων υλών.

Οι δοκιμασίες, που θα ακολουθήσουν αυτή την εβδομάδα, έχουν στόχο να αφυπνίσουν και να δείξουν ότι μπορούμε να έχουμε και στη μαγειρική ένα πρόσημο οικολογικής και περιβαλλοντικής ευαισθησίας. Μαγειρική με σεβασμό στην πρώτη ύλη και κατ’ επέκταση στο περιβάλλον, με υπεύθυνη κατανάλωση ενέργειας και ελαχιστοποίηση της φύρας.

Το Mystery Box είναι γεμάτο από τμήματα πρώτων υλών, που συνήθως τα πετάμε στα σκουπίδια. Όλα αυτά, που στη μαγειρική γλώσσα είναι γνωστά ως φύρα, απόψε θα πρέπει να πρωταγωνιστήσουν στα πιάτα των διαγωνιζομένων.

Η δοκιμασία θα αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολη για όλα τα ζευγάρια, που θα μονομαχήσουν για τη νίκη της μπριγάδας τους. Από δω και στο εξής σε κάθε δοκιμασία η νίκη θα αποτελεί μονόδρομο για όλους. Η διαδικασία της ψηφοφορίας μέχρι το τέλος του διαγωνισμού θα είναι εξαιρετικά επίπονη.

Ποια μπριγάδα, στο τέλος της ημέρας, θα αναδειχθεί νικήτρια και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, για αυτή την εβδομάδα;

Στην κουζίνα του MasterChef βρέθηκαν για μια ακόμα φορά οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής για να συναντήσουν τους τρεις κριτές εν όψει του νέου Mystery Box. Μάλιστα, με το… καλησπέρα σχεδόν, η Χριστίνα θέλησε να ανατρέψει τα δεδομένα και να ανακατέψει για λίγο την τράπουλα ανάμεσα στις δυο μπριγάδες.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που επέστρεψα σήμερα στην κουζίνα! Βαρέθηκα, είναι η αλήθεια, μακριά από την κουζίνα του MasterChef και είμαι πανέτοιμη να μπω ξανά στο κλίμα» παραδέχθηκα αρχικά, με χαμόγελο, η γοητευτική και μοναδική πλέον παίκτρια του διαγωνισμού. «Χρειάστηκε να κάνω μια επέμβαση ρουτίνας αλλά τώρα νιώθω καλύτερα. Είμαι λίγο ακόμα σουζουλισμενη αλλά θα βρω τα πατήματα μου».

Μεταξύ άλλων, δε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τόνισε τα εξής απευθυνόμενος στους δυο παίκτες του MasterChef, Χριστίνα και Ηλία, που βρίσκονταν απέναντι του.

«Όντας αρχηγοί στις δυο μπριγάδες δεν έχετε ασυλία. Είχε ασυλία η Χριστίνα την προηγούμενη εβδομάδα, έπαψε αυτό οπότε συνεχίζεται να έχετε τη διαχείριση όλωων των δεδομένων στα χέρια σας. Τρεις τρόποι υπάρχουν για να πάψετε να είστε αρχηγοί: Να παραιτηθείτε, να σας καθαιρέσουν και να σας προκαλέσουν μαγειρικά».

Και η αρχηγός της μπορντό μπιργάδας, Χριστίνα «έριξε» τότε την βόμβα στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής. «Θέλω να πω πως, επειδή ακόμα δεν νιώθω εντάξει στο 100%, εννοώ πως ακόμα δεν έχω ανακτήσει τις δυνάμεις μου, θα ήθελα ο Χρήστος να έρθει κάτω. Να πιάσει την κονκάρδα και να μας δώσει σε όλους δύναμη».

«Ευχαρίστως» ψέλλισε ο Χρήστος για να αφήσει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, να κατέβει στο πλατό και να χρηστεί πια νέος αρχηγός της μπορντό μπριγάδας του MasterChef.

Ποια μπριγάδα κέρδισε το σημερινό Mystery Box; Tα πιάτα που λάτρεψαν οι κριτές

Ποιος είχε το καλύτερο πιάτο στο σημερινό Mystery Box;

Ψηφοφορία στους γκρι - Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Η δύσκολη ώρα έφτασε για την γκρι μπριγάδα. Η ηττημένη μπριγάδα της δοκιμασίας του MasterChef πραγματοποίησε, ως είθισται, ανοιχτή ψηφοφορία και σε λιγότερο από 10', ανακοινώθηκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αυτός ήταν ο Άνχελ με τρεις ψήφους από τους συμπαίκτες του. Ο μάγειρας παραδέχτηκε πως και ο ίδιος θα τον ψήφιζε απόψε, αφού δεν είχε καλή επίδοση

Trailer Τρίτη 14.5.2024

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»