#MasterChefGR: Η Χριστίνα εκθρονίζει τον Γιάννη - Έξαλλη με τον Λευτέρη - Τον καθαίρεσαν & τους σταύρωσε

#MasterChefGR: Έχασαν τα λόγια τους με το «ακατάλληλο» πιάτο της Βιβής: «Ψάχνουμε πως να τοποθετηθούμε τηλεοπτικά» - Το καλύτερο λουκάνικο... το έχει ο Χρήστος!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο προηγούμενο επεισόδιο (Παρασκευή 5/4), ο Σταμάτης Σταυρόπουλος ήταν αυτός που αποχώρησε από το MasterChef 2024, μετά τη Δοκιμασία Αντιγραφής πιάτου, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση στους περισσότερους από τους συμπαίκτες του και στα δυο μαγειρικά στρατόπεδα.

Η κατάσταση και στις δυο μπριγάδες, μετά και τις εξελίξεις της προηγούμενης εβδομάδας, δεν είναι  ιδανική, καθώς επικρατεί αναβρασμός, με κρυφές, αλλά και  φανερές μαγειρικές κόντρες να έρχονται στην επιφάνεια.

Την Δευτέρα 8 Απριλίου, μια, όχι και τόσο απρόσμενη, εξέλιξη περιμένει τα μέλη της μπορντό μπριγάδας, λίγο πριν την έναρξη της Δοκιμασίας του Mystery Box. Ένα γεγονός, που θα διαταράξει τις ήδη λεπτές ισορροπίες και θα επηρεάσει την ψυχολογία όλων των διαγωνιζόμενων. Το αν αυτή η εξέλιξη θα έχει θετικά αποτελέσματα για την μπορντό μπριγάδα είναι κάτι που θα φανεί με την πάροδο του χρόνου.

Ποια μπριγάδα θα κερδίσει απόψε και θα αποφύγει να αναδείξει, μέσα από την επίπονη Διαδικασία Ψηφοφορίας, τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, για αυτή την εβδομάδα;

Με ανατροπές ξεκίνησε το MasterChef, αφού από την έναρξη είδαμε ότι έπεσε στο τραπέζι να καθαιρεθεί ο Γιάννης από αρχηγός της ομάδας του. Η πλειοψηφία ήθελε την Χριστίνα σε αυτήν τη θέση, με τον ίδιο να εκτοξεύει βολές για αυτήν την κίνηση.

«Δεν θα παραιτηθώ αν θέλουν να με καθαιρέσουν. Με θέσατε αρχηγό εσείς. Ηγετολάγνος δεν ήμουν ποτέ. Αν θέλουν, ας με καθαιρέσουν. Δεν θα δεχόμουν να πάρει κανείς μία θέση παραίτησης, οπότε περιμένω να μιλήσουν οι κολοκυθούλες.

Αυτοί δεν είναι καν αρχηγοί του εαυτού τους. Δεν ήρθα για να είμαι εδώ ηγέτης και αρχηγός, αλλά να πάω όσο μπροστά γίνεται» είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης με ειρωνικό ύφος.

Έξαλλη η Χριστίνα με τον Λευτέρη

Δείτε πως χωρίστηκαν οι δυο ομάδες

Mystery Box για μερακλήδες και λαχταριστούς μπυρομεζέδες!

Δοκιμασία για μερακλήδες η αποψινή, αφού οι 13 διαγωνιζόμενοι, που συνεχίζουν την πορεία τους στο MasterChef 2024, θα πρέπει να φτιάξουν για τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, λαχταριστούς μπυρομεζέδες!

Αν και το ζητούμενο φαίνεται εύκολο, ωστόσο, όπως συμβαίνει πάντα στην κουζίνα του MasterChef, όταν ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση η παταγώδης αποτυχία ή η θριαμβευτική επιτυχία, είναι εξίσου πιθανά σενάρια.

«Μην εγκλωβιστείτε στη λέξη “μεζές”», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Το μπέρδεμα με το Oktoberfest και τα γέλια

Τελικά πότε πραγματοποιείται το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας;

Η Βιβή κλήθηκε να παρουσιάσει το πιάτο της στους κριτές του MasterChef, μόνο που οι συμπαίκτες της έσπευσαν να τους προετοιμάσουν, λέγοντας με νόημα ότι τελικά παραπέμπει στο έθιμο Μπουρανί στον Τύραβο. Ο τρόπος που τοποθέτησε η παίκτρια το λουκάνικο, αλλά και η σάλτσα που έριξε επάνω στην άλλη παρασκευή προκάλεσαν γέλια στο πλατό.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία και σχολίασε: «Είναι όλο! Βάζεις και τη σάλτσα! Το βλέπουμε από την οπτική που μάς το σέρβιρες. Ψάχνουμε να τοποθετηθούμε τηλεοπτικά να δούμε τι μπορούμε να πούμε».

loukaniko

Με αρχηγό τη Χριστίνα επέστρεψαν στις νίκες οι μπορντό;

Το Mystery Box έκρυβε υλικά, με τα οποία οι 13 διαγωνιζόμενοι έπρεπε να φτιάξουν τους πιο νόστιμους μπυρομεζέδες.

Με το σκορ να γράφει 2-3 υπέρ των «γκρι», ο Γιάνης και ο Λευτέρης ήρθαν μπροστά στους κριτές και παρουσίασαν τα πιάτα τους. Πιο δυνατή προσπάθεια έκανε ο Λευτέρης, ο οποίος έδωσε τον νικητήριο πόντο στην ομάδα του.

Στις τελευταίες δοκιμασίες η γκρι μπριγάδα έχει πετύχει ένα μικρό σερί νικών και ο Κώστας, ως αρχηγός της, δεν μπορεί να μην αισθάνεται περήφανος για το κατόρθωμά της.

«Κερδίζουμε, μεγάλη ανακούφιση, νιώθω υπερηφάνεια, όχι για μένα, για την μπριγάδα μου που έχουμε καταφέρει κι έχουμε κερδίσει 3/4 στις τελευταίες δοκιμασίες».

Λευτέρης και Χρήστος έφτιαξαν δυο πολύ καλά πιάτα με πρωταγωνιστές τα λουκάνικα στο αποψινό Mystery Box.

«Λευτέρη και Χρήστο σήμερα έχετε τις δυο πιο δυνατές προσπάθειες. Τα δυο πιο δυνατά πιάτα του σημερινού Mystery Box. Ήταν μια δύσκολη όπως αποδείχτηκε για πολλούς δοκιμασία. Πολύ ωραίες οι ιδέες σας και ολοκληρωμένα τα πιάτα. Εστιάζουμε στα λουκάνικα, γιατί γύρω γύρω και από τους δυο υπήρχαν τα στοιχεία», είπε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Το πιο νόστιμο λουκάνικο της σημερινής δοκιμασίας που κερδίζει και το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ είναι το λουκάνικο του Χρήστου», πρόσθεσε ο σεφ και οι πανηγυρισμοί ξεκίνησαν μιας και κέρδισε πρώτη φορά τα χρήματα.

«Ένα λουκάνικο αξίας 1.000 ευρώ και τρελαίνομαι. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα. Χαίρομαι πάρα πολύ. Το καλύτερο κλείσιμο μιας απαιτητικής ημέρας», δήλωσε ενθουσιασμένος ο Χρήστος.

Σε μια ακόμη ψηφοφορία οδηγήθηκαν τα μέλη της μπορντό μπριγάδας μετά την ήττα τους στο Mystery Box!

Ο Αλέξανδρος είχε το χειρότερο πιάτο της δοκιμασίας, διευκολύνοντας το έργο των μπορντό, οι οποίοι τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση με 6 αρνητικές ψήφους. 

«Τη γλίτωσα την προηγούμενη εβδομάδα, εντάξει θεωρώ ότι μέχρι να φτάσει στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός θα χρειαστεί να κατεβούμε αρκετές φορές στον τάκο. Είμαι ψύχραιμος, συνειδητοποιημένος και προχωράμε», δήλωσε στις κάμερες ο Αλέξανδρος Λούπο. 

Για την ιστορία ο Αλέξανδρος «κάρφωσε» τον Μάριο που είχε το αμέσως επόμενο πιο κακό πιάτο. 

Τrailer Τρίτη 9.4.2024

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο
#SurvivorGR: Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός - Πήγε στο νοσοκομείο και αμέσως έφυγε για Ελλάδα
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της #Eurovision
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών - Νέο βίντεο