Δανάη Μπάρκα για την μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου: «Εσύ που μια ζωή έβαζες σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου»

Η απάντηση της Σταυροπούλου & στήριξη της Βανδή: «Πέρασε δύσκολα» - Μπέττυ Μαγγίρα, Σίσσυ Χρηστίδου & Μαρία Μπακοδήμου για Κατερίνα Καινούργιου: «Προσέβαλε τη Βίκυ Σταυροπούλου ως μητέρα, έχει αφιερώσει τη ζωή της να μεγαλώσει την Δανάη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με μια μακροσκελή ανάρτηση η Δανάη Μπάρκα υμνεί τη μητρότητα και στέλνει ανοιχτό μήνυμα αγάπης στην μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου.

Η παρουσιάστρια του Mega με αφορμή την επίσκεψή της στην έκθεση της Yoko Ono στο Λονδίνο, αναφέρει πως υπάρχει ένα δωμάτιο στο οποίο μπορείς να γράψεις μήνυμα για την μητέρα σου…

Δανάη Μπάρκα – Αναλυτικά η ανάρτηση για την μητέρα της

«Πόσο ωραίο θα ήταν να λέμε στην μαμά μας πιο συχνά αυτά που αισθανόμαστε; Πόσο ωραίο θα ήταν να μπορούσαμε έστω και για 1 μέρα να μπούμε στο μυαλό τους και να αφαιρέσουμε οποιαδήποτε σκέψη αρνητική ή αμφιβολίας ή ανασφάλειας που μπορεί να κατακλύζει το μυαλό τους;

Πόσο ωραίο θα ήταν να μπορούσαμε έτσι απλά να τις ανταμείψουμε για όσα κάνουν για εμάς;

Μαμά,τι ωραία λέξη. Μαμά μου, ποσό χαίρομαι που είσαι εσύ μαμά μου. Που χρησιμοποιώ αυτή την λέξη για να αποκαλώ έτσι εσένα.
Εσένα που είσαι ένα φώς για όλους και που η αγκαλιά σου είναι γιατρικό για γνωστούς κι αγνώστους.

Εσένα, μαμά μου, που με έμαθες να παλεύω, να δίνω με όλη μου την ψυχή, να γεύομαι κάθε μέρα της ζωής μου, να είμαι ειλικρινής, να αγαπάω τους ανθρώπους μου, να φροντίζω ,να γελάω δυνατά, να μην σταματάω σε κάθε σκυλί που γαβγίζει να πετάξω πέτρες γιατί θα χάσω το μονοπάτι για τον στόχο μου, να κλαίω στα δύσκολα για να ξεσπάω, να αγκαλιάζω σφιχτά εκείνους που με αγαπούν, να βλέπω τα λάθη μου.

Να θυμάμαι με τι τρόπο μεγάλωσα, να κάνω τρέλες και να γελάω δυνατά, να μην ξεχνάω την βάση μου, να σέβομαι, να μην πατάω επι πτωμάτων για να καταφέρω αυτά που ονειρεύομαι, να μην λέω ψέματα για να δημιουργώ διαφορετικές εικόνες. εσύ, που μια ζωή έβαζες σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου για να μου παρέχεις ό,τι ονειρευόσουν. Μαμά μου, σ’ ευχαριστώ που είσαι εσύ.

Είχα καιρό να στο πω δημόσια, αλλά βρήκα σήμερα μια ωραία αφορμή σ’αυτη την έκθεση. Μακάρι να μπορούσα να γεμίσω τον τοιχο με «σαγαπώ» για σένα. Εύχομαι να σου μοιάσω αν γίνω ποτέ κι εγώ μαμά.

Μανούλες, ως παιδί σας λέω πως είστε υπέροχες κι αυτό που κάνετε είναι τόσο δύσκολο! Μην έχετε τύψεις ποτέ… απλά να είστε ο εαυτός σας και να αγαπάτε βαθιά τα παιδιά σας κι εσάς.

Κανείς δεν μπορεί να μπει στη θέση σας…χαμογελάστε και να θυμάστε ότι κάνετε το καλύτερο δυνατό σας,γι αυτό μην αυτομαστιγώνεστε ότι κι αν ακούτε», γράφει στην ανάρτησή της η Δανάη Μπάρκα.

Ενώ επισημαίνει:  «Σ’αυτά τα υπέροχα σημειώματα είδα τόσα ωραία λόγια για μαμάδες,και κάποια έλεγαν πως δεν πρόλαβαν καν να τα πούν..γι αυτό ας μην χάνουμε χρόνο, ας δείξουμε την αγάπη μας»

Πολλοί θεώρησαν τα λόγια της παρουσιάστριας ως μια έμμεση απάντηση στη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία τόνισε πώς την μεγάλωσε η δική της μητέρα…

Η Βίκυ Σταυροπούλου έγραψε ένα σχόλιο όλο νόημα κάτω από την ανάρτηση της κόρης της, ενώ και η Δέσποινα Βανδή, η οποία διατηρεί φιλική σχέση με την ηθοποιό, σχολίασε επίσης τα λεγόμενα της Δανάης Μπάρκα.

«Κοριτσάκι μου, σε έναν κόσμο, που οι περισσότεροι μετρούν χρήματα, likes, νούμερα, clicks, εγώ μετράω δάκρυα χαράς και ευγνωμοσύνης που έγινες ένα αληθινά καλόκαρδο πλάσμα και μου αποδεικνύεις όχι μόνο με μηνύματα αλλά και χειροπιαστά την αγάπη σου!!!» έγραψε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Από την άλλη, η Δέσποινα Βανδή σχολίασε «Κορίτσι μου!!! Έχεις μια υπέροχη γυναίκα για μανα που θα ήθελα να είναι δική μου μάνα αλλα δυστυχώς είναι συμμαθήτρια μου!».

stavropoulou1

Το θέμα σχολιάστηκε και στην εκπομπή #ILoveΣουΚου, με την Μπέττυ Μαγγίρα και τους συνεργάτες της να θεωρούν ότι αφορμή για την ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα είναι η συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου.

«Πολύ πατριωτικά και βαριά το έχουν πάρει. Δεν σημαίνει ότι επειδή το είπε η Κατερίνα, ισχύει. Η μαμά είναι κάτι ιερό για όλους. Αν μπεις στη διαδικασία να απαντήσεις, αυτό ανακυκλώνεται. Δεν κάνει καλό και στις δύο» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Μια έντονη συναισθηματικά στιγμή είχε η Βίκυ Σταυροπούλου, το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια του νέου live για το J2US στον Alpha. Κι αυτό μιας και η ιδιαίτερη σκηνική εμφάνιση της Σοφίας Κουρτίδου και του συντρόφου της, Γιάννη Σεβδικαλή συγκίνησε δεόντως την γνωστή ηθοποιό και κριτή του μουσικού σόου.

Έτσι, αμέσως μετά την εμφάνιση του ζευγαριού του J2US και όταν της δόθηκε ο λόγος, η Βίκυ Σταυροπούλου παραδέχθηκε πως «συγκινήθηκα, παιδιά. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ! Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που μοιραστήκατε μαζί μας. Εκτιμώ πάρα πολύ αυτό που έκανες Σοφία, που έκανες το τραγούδι στη νοηματική. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για τους ανθρώπους που δεν έχουν την δυνατότητα να ακούσουν. Μπράβο σου».

«Γιάννη, στο είπα και από την πρώτη φορά που ήρθατε εδώ, είναι πολύ σημαντικό σε έναν κόσμο που κυριαρχεί ο φθόνος, η κακία και η ψευτιά να βλέπεις ανθρώπους που είναι φωτεινά παραδείγματα να ξεπερνάνε τις αληθινές δυσκολίες της ζωής με αυτή τη δύναμη, την πίστη και με άξονα το καλό και την αγάπη. Γιατί πάντα το καλό κερδίζει το κακό και η αγάπη ομορφαίνει τα πάντα».

Τότε έσπευσε η Δέσποινα Βανδή να κάνει μια αγκαλιά στην αγαπημένη της φίλη και, δίνοντας της ένα τρυφερό φιλί στο μέτωπο, να σχολιάσει πως «έλα εδώ, γιατί πέρασε λίγο δύσκολα». H κριτική από την Βίκυ Σταυροπούλου στο ζευγάρι του J2US συνεχίστηκε και η ροή του live ακολούθησε επίσης τον γνώριμο της δρόμο.

Η Μαρία Μπακοδήμου μαζί με τους συνεργάτες της στην εκπομπή #GeiaSou σχολίασαν τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και όσα δήλωσε για τον πρώην σύντροφό της και τη Δανάη Μπάρκα, αλλά και τη φράση της «η μαμά μου με έχει μεγαλώσει με μια πολύ βασική αρχή», που σχολιάστηκε ιδιαίτερα.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, η οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Βίκυ Σταυροπούλου έδειξε την ενόχλησή της με τη συγκεκριμένη φράση για την γνωστή ηθοποιό.

«Αυτό το υπονοούμενο ότι «εμένα οι γονείς μου με μεγάλωσαν με αξίες, άλλοι γονείς μπορεί όχι»… δεν μπορούμε τώρα να χρεώνουμε στη Βίκυ θέματα που δεν αρέσουν στην Κατερίνα από τη Δανάη. Καλά έκανε και πήρε θέση η Βίκυ, δεν ξέρω γιατί το κατέβασε μετά», σχολιάζει η Μαρία Μπακοδήμου.

«Δεν προσβάλλουν το παιδί της, προσβάλλουν την ίδια ως μητέρα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση προσβάλαν τη Βίκυ, ότι δεν έκανε καλή δουλειά σαν μάνα. Και η Βίκυ είμαι μία γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή της για να μεγαλώσει τη Δανάη, είναι μονογονεϊκή οικογένεια με πάρα πολλές δυσκολίες, ένας άνθρωπος που γίνεται κομμάτια για να δώσει σε όλους και όχι μόνο στο παιδί. Ξέρω την ιστορία της όσο μπορώ να την ξέρω. Είναι πολύ άδικο να το λες αυτό. Κανένας δεν είναι τέλειος, αφήστε τις μανάδες ήσυχες», υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου, ρίχνοντας τα βέλη της προς την Κατερίνα Καινούργιου.

Τόσο η Μπέττυ Μαγγίρα όσο και η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασαν μέσα από τις εκπομπές τους τη συνέντευξη-κόλαφο που παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, μιλώντας για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και την Δανάη Μπάρκα.

«Εγώ θα πω ποτέ μην πεις ποτέ γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται, αλλά ένα δίκιο το έχει αν έχεις μοιραστεί με μία κοπέλα μυστικά για τη σχέση σου. Από την άλλη, όμως, δεν σας φαίνεται ότι συγχωρεί τον Φίλιππο με αυτά που λέει; Μίλησα με τον Φίλιππο και έτερον εκάτερον. Όλο τον θυμό της τον έχει για την Δανάη Μπάρκα. Εγώ θα τον είχα περισσότερο με τον Φίλιππο γιατί την Δανάη μπορεί να την ξέρεις κάποιους μήνες. Ναι, δεν παίρνεις τον πρώην φίλο της φίλης σου, αλλά θα με πονούσε περισσότερο αυτό που έκανε ο Φίλιππος… Όπως μίλησε με τον Φίλιππο, θα μπορούσε να μιλήσει και με την Δανάη και να μην βγαίνει όλο αυτό δημόσια» ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από το #ILoveΣουΚου.

«Η Βίκυ Σταυροπούλου κατηγορήθηκε σαν μάνα, ότι δεν μεγάλωσε σωστά την κόρη της. Δεν ξέρω αν μπορείς να κατηγορήσεις έναν γονιό. Κάποια πράγματα θα πρέπει να λύνονται εκτός και να μην παίρνουν δημόσια διάσταση» τόνισε, επίσης, η Μπέττυ Μαγγίρα.

Λίγη ώρα αργότερα, η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!»:

«Αντιμετώπισα πολύ θετικά τη στάση της Κατερίνας που αποφάσισε να μην τοποθετηθεί. Το βρήκα πολύ σημαντικό να μην το κάνει. Ξέρουμε ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ αυθεντικός που στον αέρα της εκπομπής της πραγματεύεται πολύ συχνά προσωπικά της ζητήματα και αυτό που αισθάνεται το αφήνει να περάσει απέναντι, δεν θα το συγκρατήσει. Περίμενα ότι θα το διατηρήσει αυτό. Καταλαβαίνω για να μην το κάνει και αποφασίζοντας να μιλήσει, την έπνιγε τόσο πολύ που θα «έσκαγε». Την ξεπέρασε όλο αυτό.

Είναι πολύ πιο δύσκολο το να μη μιλήσεις. Καμιά φορά αξίζει τον κόπο. Την καταλαβαίνω αλλά καμία φορά πρέπει να κρατήσεις όλα σου τα κομμάτια ενωμένα και να νικήσεις τη σιωπή γιατί πολλές φορές η σιωπή είναι πιο δυνατή από ό,τι και να πεις. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη».

Δειτε Επισης

Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό
Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους