#J2US: Κοινό και κριτική επιτροπή τους έδειξαν οριστικά την πόρτα της εξόδου

#J2US: Σωτήρης – Φειδίας χτύπησαν κορυφή και «τσίμπησαν» πρόταση συνεργασίας από τη Βανδή - Η απίθανη στιγμή με τον Γιάννη Καπετάνιο να χορεύει pole dancing και το… χλιμίντρισμα - Η ερμηνεία της Σοφίας Κουρτίδου στη νοηματική ανατρίχιασε τους πάντες - Η Γαλάτεια φλέρταρε τον Γιώργο Παπαδόπουλο επί σκηνής και «μέλωσε» τους κριτές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τα πάντα περιείχε για άλλη μια φορά το J2US, με τον Νίκο Κοκλώνη να επιφυλάσσει συνεχώς νέες εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Νίκος Κοκλώνης άνοιξε τη βραδιά με θεαματική είσοδο στους τραπ ρυθμούς του διασκευασμένου Sukarie από Trannos.

Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ερμήνευσαν τα τραγούδια τους με μεγάλη πάθος και αυτοπεποίθηση, με τις βαθμολογίες να κυμαίνονται στα 9αρια και τα 10αρια.

Ο Στέλιος Δρουμαλιάς επέστρεψε ξανά στην σκηνή του J2US μετά την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου έχοντας στο πλευρό του ως coach την Αποστολία Ζώη.

Φυσικά δεν έλειπε το κέφι με τον Μανώλη Κονταρό να χαρίζει μοναδικές στιγμές ερμηνεύοντας κρητικά τραγούδια!

Μεταξύ άλλων, στην σκηνή ανέβηκαν και η Γωγώ Τσαμπά με τη Φαίη Ρουμπίνη σε ένα μοναδικό medley ξεσηκώνοντας τόσο τους παρευρισκόμενους όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Χρήστος Κούτρας και η Στέλλα Κονιτοπούλου ερμήνευσαν ένα από τα πιο επιτυχημένα hit των τελευταίων χρόνων και δεν ήταν άλλο από το Δυνατά του Στέφανου Πιτσίνιαγκα.

«Χρήστο μου ήσουν καταπληκτικός! Το χάρηκες όπως κάνεις πάντα, δεν είχες λάθη, είχες και την κίνησή σου», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Καίτη Γαρμπή συνέχισε: «Ο τόνος ήταν μια χαρά. Με εντυπωσίασε ο Χρήστος που ανέβηκε μια οκτάβα με μεγάλη ευκολία. Ήσουν πάρα πολύ καλός, παθιάζεσαι και κάθε φορά είσαι καλύτερος. Μπράβο ήσουν πολύ καλός».

«Πολύ ωραίος Χρήστο! Θα σε ήθελα λίγο πιο χαλαρός. Ένιωθα ότι σκεφτόσουν πώς θα τα πεις και το κορμί σου ήταν λίγο κλειδωμένο», πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή.

Ο Σταμάτης Φασουλής κατέληξε: «Πολύ καλός! Υπήρξε μια δυσκολία στο δεύτερο κουπλέ αλλά ήταν από τις καλύτερές σου φορές. Έλαμπες ολόκληρος! Ήσουν αρκετά καλός, μπράβο σου».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 28 βαθμούς.

Ανήκουν στα φαβορί και όχι άδικα! Ο Ίαν Στρατής και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ετοίμασαν το «Απόψε θα ΄θελα», ένα κομμάτι που αγαπήσαμε από τη μυθική φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου, και όπως είναι φυσικό ο πήχης ήταν ανεβασμένος πολύ ψηλά.

Ο Νίκος Κοκλώνης έμεινε έκθαμβος με την ερμηνεία τους και τους προέτρεψε να φτιάξουν μαζί ένα γκρουπάκι.

«Μια χαρά, μόνο που ξέρετε κάτι… Αυτά τα τραγούδια που είναι παλιά όταν τα ξανακούμε αν δεν τα ξαναγεννήσουμε είναι μία πάρα πολύ ωραία απλή εκτέλεση. Αν δεν ανακαλύψουμε κάτι καινούργιο το βρίσκω απλώς εκτελεστικό και ήταν άψογη εκτέλεση» σχολίασε πρώτος ο Σταμάτης Φασουλής.

«Θεωρώ ότι είστε κορυφαίοι, Μας έχετε δώσει ερμηνείες άκρως ανατριχιαστικές. Θεωρώ ότι το λαϊκό δεν είναι το πεδίο σας. Τα έκανες τα γυρίσματα, Πηνελόπη, αλλά δεν ήταν αυτό που σου έβγαζε αβίαστα. Όταν τραγουδάς άλλα είδη τραγουδιών, είσαι ισοπεδωτική, εδώ διάβαζα τη σκέψη σου. Την τελειότητα που άλλες φορές αποδίδετε δεν την ένιωσα στο 100%. Αλλά εσείς φταίτε, μας έχετε κακομάθει» συνέχισε η Δέσποινα Βανδή.

«Είστε καταπληκτικοί και το ξέρουμε. Είχατε την ατυχία να έχει πει ο Δημήτρης Μητροπάνος και εκ των συνθηκών σας έβαλε σε μία διαδικασία να μην είστε χαλαροί. Το μόνο που μου έλειψε είναι μία μεγαλύτερη εσωτερικότητα» είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Καίτη Γαρμπή επεσήμανε ότι «δεν είμαι πολύ μακριά από αυτά που είπαν. Τις είπατε τις νότες και τις σκίσατε, αλλά ήσασταν τόσο focus να μην γίνει λάθος αλλά έφυγε αυτό που μας έχετε μάθει το πάθος και η ψυχή».

Το δικό τους στίγμα έχουν αφήσει ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη αφού κάθε Σάββατο φροντίζουν να ενθουσιάζουν τόσο τους κριτές όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Το ζευγάρι ανέβηκε επί σκηνής με τη Γαλάτεια σε ρόλο μάντισσας για να μπει στο απόλυτο μουντ του τραγουδιού!

«Ακούσαμε σήμερα “απρέπειες”, ξέφυγες αρκετά. Δικαιολογείται αν είσαι άρρωστη και με κορτιζόνη. Γιώργο μου, σε κοιτάζει και σε φλερτάρει», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Ήταν αρκετά “απρεπής”. Αλλά είσαι τόσο γλυκιά σαν μελομακάρονο! Έχει μπρίο, φλερτάρει τον Γιώργο. Θαρρείς και το J2US ήταν για να αναζωογονήσετε τη σχέση σας», συνέχισε η Δέσποινα Βανδή.

Η Βίκυ Σταυροπούλου πρόσθεσε: «Έγιναν κάποια λαθάκια! Ήσουν άρρωστη και για αυτό σου έβαλα έναν βαθμό παραπάνω. Είσαι χαριτωμένη πάντα! Την προηγούμενη φορά τραγούδησες καλύτερες. Γιώργο, είσαι πάντα υπέροχος! Επειδή ερωτοτροπήσατε στην σκηνή, τα παραβλέπω».

Ο Σταμάτης Φασουλής κατέληξε: «Δεν ήταν από τα καλύτερά σας. Πρέπει να είμαστε αντικειμενικά σε σχέση με τα άλλα παιδιά. Εκτός της φωνής που καταλαβαίνω ότι είχε κάποιες απρέπειες τονικές, καταλαβαίνω ότι αυτό θάμπωσε και όλη την εμφάνιση».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 25 βαθμούς.

«Θα μελαγχολήσω» τραγούδησαν ο Μανώλης Κλωνάρης και η Ζωή Παπαδοπούλου και δεν χρειάστηκε λεπτό να… μελαγχολήσουν αφού οι κριτές έμειναν άκρως ικανοποιημένοι από το act τους.

Τον λόγο πρώτη πήρε η Βίκυ Σταυροπούλου.  «Μ΄αρέσατε πάρα πολύ. Ζωή, τι να πούμε για εσένα! Μάνο, μου άρεσες πάρα πολύ και παρόλο που είπες ένα γυναικείο τραγούδι το είπες με έναν καταπληκτικό τρόπο. Είχες ένα υπέροχο μέτρο με την ξεχωριστή χροιά σου, εγώ εντυπωσιάστηκα».

Εξίσου ενθουσιασμένη δήλωσε και η Δέσποινα Βανδή. «Μάνο, τι ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτή. Όταν έμαθα τι θα πείτε είπα ωχ πως θα σταθεί μέσα σε αυτό! Το έκανες τόσο δικό σου που ήταν πολύ όμορφη η τοποθέτησή σου».

«Μανώλη, δεν περίμενα να έχεις αυτή την εμφάνιση. Το τραγούδι δεν σου πάει με την καμία. Δεν φαντάζεσαι έναν άνδρα να μελαγχολεί. Ότι μπορεί ο άνδρας ο βαρύς να μελαγχολεί χωρίς να φαίνεται παράταιρο, ότι έχει κάτι πολύ βαθύ, το είδα σε σένα κάτι βαρύ, ασήκωτο και συγκινητικό» είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Ο Μανώλης με άφησε άφωνη. Και εγώ φοβόμουν για το τραγούδι. Έπαθα πλάκα! Οι καταλήξεις σου, οι νότες, η στιβαρότητά σου» σχολίασε η Καίτη Γαρμπή.

Μπορεί στο προηγούμενο live να μην εντυπωσίασαν ιδιαίτερα τους κριτές αλλά η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη.

Αυτή τη φορά ερμήνευσαν το Όλα περνούν που το έχει τραγουδήσει ο Αντώνης Ρέμος και θέλησαν για άλλη μια φορά να κερδίσουν την καρδιά της κριτικής επιτροπής.

«Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που μοιραστήκατε μαζί μας. Εκτιμώ που το έκανες στη νοηματική. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για τους ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν! Γιάννη, είναι πολύ σημαντικό σε έναν κόσμο που κυριαρχεί ο φθόνος, η κακία, η ψευτιά να βλέπεις ανθρώπους που είναι φωτεινά παραδείγματα να περνούν τις πραγματικές δυσκολίες με άξονα την αγάπη! Η αγάπη ομορφαίνει τα πάντα. Αυτά είναι τα σημαντικά της ζωής. Η υγεία μας και η αγάπη! Με συγκινήσατε πάρα πολύ. Φαίνεται η αγάπη στα πρόσωπά σας. Μου άρεσε ο τρόπος που τραγούδησες Σοφία. Και εσύ Γιάννη ο τρόπος που ανέβηκες και φωνητικά! Σας εκτιμώ αφάνταστα», είπε συγκινημένη η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Είστε υπέροχοι! Είναι τρομερή η στάση ζωής που αποφασίζουν κάποιοι άνθρωποι. Επιλέγουν να κοιτούν τα θετικά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή μας. Και να μην στεκόμαστε στις αναποδιές. Όμως, είσαι ένας άνθρωπος τόσο φωτεινός και γλυκός. Όλο αυτό δεν γράφει τυχαία. Είναι ο εσωτερικός σου κόσμος και το μυαλό σου που λάμπει. Εσένα κάποιος σε κοιτάει και νιώθεις μια ζεστασιά, μια οικειότητα! Μπράβο για αυτή τη στάση. Μπράβο Σοφία για αυτό που έκανες, πολύ δύσκολο. Μας συγκινείτε! Είστε ένα από τα πολύ σοβαρά ζευγάρια του τελικού και διεκδικείτε και την πρωτιά. Βλέπω και έναν έρωτα ζωντανό! Στο τραγούδι υπήρχαν αρκετά λάθη αλλά οκ!», συνέχισε η Δέσποινα Βανδή.

Ο Σταμάτης Φασουλής προσθέτει: «Δεν είναι απόφαση το να αγαπάς. Είναι να την έχεις και μέσα σου. Δεν ανήκει σε όλους, την κερδίζουμε την αγάπη. Σας θαυμάζω πολύ και με συγκινήσατε πολύ! Και πιο πολύ το να δείχνεις στη νοηματική και συγχρόνως να τραγουδάς. Η λογική λέει ότι η αρχή του Γιάννη δεν ήταν σωστή, είχε “απρέπειες”. Το φινάλε με κέρδισε και με την αγάπη και με τη λογική».

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: «Με άφησε άφωνη αυτό που έκανε η Σοφία! Αξίζει τον σεβασμό μας και τον θαυμασμό μας. Με τέτοια φόρτιση συναισθηματική από τον Γιάννη, δεν πιστεύω ότι μετρούσε τις νότες να βγουν σωστά. Έβγαλε την ψυχή μου! Ξεκίνησε από πολύ χαμηλά και μετά έλαμψε. Εμένα με άγγιξε και μου άρεσε πάρα πολύ. Το ότι πιάνεστε χέρι χέρι με συγκινεί γιατί και εγώ μετά από 30 χρόνια δεν μπορώ να φανταστώ να μην κρατάω το χέρι του Διονύση».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 38 βαθμούς.

Κάθε του act γίνεται ανάρπαστο και viral στο διαδίκτυο χάρη στην απολαυστική περσόνα του Γιάννη Καπετάνιου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μεταμορφώθηκε απόψε στον «Τέλειο άνδρα» με τη βοήθεια της Μαρίας Καρλάκη και άλλη μία φορά ξεσήκωσε τους πάντες ολοκληρώνοντας το σόου του με ένα… χλιμίντρισμα.

«Μ΄άρεσε αυτό με το ακροβατικό με τον στύλο. Αντί να μας πεις πέντε λέξεις, μας λες οχτώ. Αυτό που άκουσα με έκανε να χαρώ» είπε η Καίτη Γαρμπή.

Η Βίκυ Σταυροπούλου ξεκίνησε λέγοντας ότι ο κόσμος αγαπάει τρομερά τον ηθοποιό και ότι διασκεδάζουν άπειρα μαζί του.

«Εγώ σε βρίσκω βελτιωμένο. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στην πορεία το βρήκαμε. Δεν έγιναν χοντροϊδέστατα λάθη που κωφεύουν. Είχε και την πλάκα του» συνέχισε η Δέσποινα Βανδή.

«Εντυπωσιάστηκα γιατί ήταν μέσα στον ρυθμό γιατί είναι ένα γρήγορα τραγούδι. Θα σου έβαζα ακόμη έναν βαθμό, δεν μ΄αρέσει το χοντρό αστείο με τον στύλο. Υπήρχε μια ελαφρά ειρωνεία στους στίχους και στο βίντεο κλιπ. Εδώ υπήρχε ένα χοντρό χαμόγελο» τόνισε ο Σταμάτης Φασουλής.

Φωτιές έβαλαν στο προηγούμενο live ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου με ένα άκρως ερωτικό τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα.

Tώρα ερμήνευσαν κάτι τελείως διαφορετικό.

«Με εντυπωσίασες φοβερά! Σχεδόν δεν είχες νότα, μπήκες μόνος σου σχεδόν. Μπήκες σωστά τονικά και in tempo. Μου άρεσε που βάλατε και τον στίχο του Σαββόπουλου. Είναι ένα τραγούδι που ξεκίνησε σαν δημοτικό αλλά πέρασε από τα πάντα. Είπες έναν στίχο που είναι παρεξηγημένος από τον Σαββόπουλο. Αφορά τα καλογεροπαίδια του Όρους! Μου άρεσε ο τρόπος που επιλέξατε τους στίχους αυτούς και ήταν ωραία η εκτέλεσή σας. Ήταν αυτό που έπρεπε», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Η Τάνια είναι καταπληκτική κάθε φορά, είσαι χαρισματικό πλάσμα! Τι ωραία που το είπατε το τραγούδι. Τι λαμπερά παιδιά που είστε», συνέχισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή πρόσθεσε: «Μακράν η καλύτερή σου εμφάνιση! Ήταν τόσο φυσικό όλο αυτό και σωματικά και το πώς κινήθηκες στην σκηνή. Φαινόταν ότι ήταν φορεμένο πάνω σου, στο πετσί σου. Η καλύτερή σου εμφάνιση».

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: «Του βγήκε πάθος και έκφραση και ερμηνεία. Ήταν καταπληκτικό».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 40 βαθμούς.

Ο Στάθης Σχίζας και η Μαλλού ετοίμασαν το κομμάτι «Ζήσε τη στιγμή» από Θοδωρή Φέρρη με τον αγαπημένο τραγουδιστή να βγαίνει σε τηλεφωνική σύνδεση και να κρίνει την προσπάθειά τους.

Παρά τις… αστάθειες του Στάθη Σχίζα ο γαλαντόμος Θοδωρής Φέρρης βαθμολόγησε το ζευγάρι με 9 ενώ έστειλε την αγάπη του στη Μαλού.

«Ήσουν καλύτερος από κάθε άλλη φορά όσον αφορά το τραγούδι. Ίσως φταίνε οι συχνές επισκέψεις στο μαγαζί που τραγουδάει ο κύριος Φέρρης. Ήσουν πολύ πιο κοντά στο τραγούδι. Βέβαια, εμένα δεν μου αρέσει το ράθυμο της κίνησης» είπε πρώτος ο Σταμάτης Φασουλής.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Βίκυ Σταυροπούλου. «Ήσουν καλύτερος από κάθε άλλη φορά. Μπράβο σου!».

«Δεν ξέρω αν βελτιώνεσαι ή αν εμείς έχουμε αρχίσει και σε συνηθίζουμε» είπε από μεριάς της η Δέσποινα Βανδή.

«Υπάρχει μία βελτίωση από την προηγούμενη φορά αλλά αυτό είναι δεν νομίζω ότι θα πάει παραπάνω» σημείωσε η Καίτη Γαρμπή.

Στο J2US επέστρεψε η Δώρα Παντέλη έχοντας δίπλα της για coach τον Αναστάσιο Ράμμο και κατάφεραν ήδη από την πρώτη τους εμφάνιση να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Αυτή τη φορά ρόκαραν επί σκηνής με το We will rock you, με την σκηνική τους παρουσία να είναι άκρως εκρηκτική.

«Είναι τόσο εντυπωσιακή η εμφάνισή σου που για λίγο έμεινα άφωνος. Αυτά τα πόδια τα έχεις ασφαλίσει; Ήσουν πολύ εντυπωσιακή! Ήταν η καλύτερή σου εμφάνιση. Παρόλα αυτά, ο πρώτος στίχος χρειάστηκε να το πει ο Αναστάσιος για να καταλάβω τη μελωδία. Σαν γενικό σύνολο, σαν εμφάνιση και σαν δύναμη ήσουν καλύτερη από τραγουδίστρια», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Είσαι εκρηκτική, πανέμορφη! Είναι η καλύτερή σου εμφάνιση. Ξεκίνησες για κλάσμα δευτερολέπτου κάπως. Το βρήκες αμέσως, το πάθος σου, η δύναμή σου και έβγαλες μια δυναμική που μου άρεσε πολύ», πρόσθεσε η Καίτη Γαρμπή.

Η Δέσποινα Βανδή συνέχισε: «Δώρα, ήταν σχεδόν τέλειο. Αυτό που παρατηρώ σε σένα, σε κοιτάζω στην σκηνή και σκέφτομαι ότι έχεις την μεγαλύτερη εξέλιξη στο παιχνίδι. Σου ταιριάζει πολύ ο Αναστάσιος. Φαίνεται ότι δουλεύεις, ότι σου αρέσει πολύ αυτό που κάνεις και όταν βγαίνεις στην σκηνή τα σβήνεις όλα και παίζεις τον ρόλο που ζητάει το τραγούδι».

Η Βίκυ Σταυροπούλου κατέληξε: «Δώρα μου είσαι σαν την άνοιξη που η φύση αναγεννιέται. Χαίρομαι πολύ για αυτό! Έχεις βελτιωθεί πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν οφείλεται που περνάει ο καιρός και νιώθεις οικεία. Έχεις και δίπλα σου τον τόσο καλό τραγουδιστή και σου δημιουργεί μια ασφάλεια και σε κάνει να ανθίζεις».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 35 βαθμούς.

Ένα εμβληματικό τραγούδι από την αξεπέραστη Ρίτα Σακελλαρίου είπαν ο Θανάσης Πάτρας και η Φαίη Ρουμπίνη και εισέπραξαν το πιο δυνατό χειροκρότημα.

Ο Σταμάτης Φασουλής έκρινε με πολύ καλά λόγια το ζευγάρι λέγοντας «μου άρεσε και σαν ύφος και σαν εκτέλεση το μόνο που δεν ήταν άριστο είναι ότι καθυστέρησες να μπεις στον δεύτερο στίχο».

«Σχεδόν τέλεια» βρήκε η Δέσποινα Βανδή την ερμηνεία του παρουσιαστή μολαταύτα αισθάνθηκε ότι σε ορισμένα σημεία ζοριζόταν για να τραγουδήσει.

Καλά λόγια άκουσαν και από την Καίτη Γαρμπή. «Ήσουν πολύ καλός, το ζούσες το τραγούδι» υπογράμμισε.

«Μ΄αρέσει τόσο πολύ ο Θανάσης!» επεσήμανε η Βίκυ Σταυροπούλου και πρόσθεσε: «Ενώ συνέβησαν 2-3 λαθάκια υπερτερεί το θετικό. Ο τρόπος που το είπες, η ερμηνεία σου γι΄αυτό θα σου πω θερμά συγχαρητήρια».

«Εξαρτάται» ερμήνευσαν η Daphne Lawrence και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Το ζευγάρι εμφανίστηκε με μια άκρως ατμοσφαιρική διάθεση ερμηνεύοντας Χάρις Αλεξίου και εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή.

«Κωνσταντίνε ήσουν πολύ καλός. Σκηνικά ήσουν πάντα γεμάτος κίνηση, επιθετικότητα και λοιπά. Εδώ επειδή το τραγούδι απαιτούσε σχεδόν ακινησία, νομίζω ότι τα πήγες περίφημα. Μου άρεσε και ένα γύρισμα που έκανες, ένα στολίδι στο τραγούδι. Μπράβο σου!», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Το είπατε πολύ ωραία. Εγώ Κωνσταντίνε θα σε ήθελα ακόμη πιο ακίνητο. Ήσουν καταπληκτικός αλλά νομίζω ότι αυτή η μικρή κίνηση ελάχιστα του έπαιρνε. Είχες τα πάντα. Κι αυτό να έλειπε θα μου φαινόταν ακόμα πιο δυνατό», συνέχισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή πρόσθεσε: «Κωνσταντίνε, φωνητικά ήσουν πολύ καλός! Αν κάτι που δεν μου άρεσε είχε μια υπερβολή η σωματοποίηση αυτή. Δεν του ταίριαζε. Με πετούσε έξω από αυτό που έλεγες! Όλος ο τρόπος που άνοιγες τα χέρια σου και εκφραζόσουν δεν μου ταίριαζε με το τραγούδι».

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: «Η φωνή σου είναι καταπληκτική. Κάθε φορά είσαι και καλύτερος! Το αποδώσατε και οι δύο πολύ καλά».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 39 βαθμούς.

Αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τελικό ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου και ο Φειδίας Ηροδότου δεν σταματούν σε κάθε live να μας εκπλήσσουν ευχάριστα. Όχι μόνο με τις άψογες ερμηνείες τους αλλά και με την εντυπωσιακή τους σκηνική παρουσία.

«Είσαστε πολύ καλοί. Το είπατε πάρα πολύ καλά! Ήταν μία εξαιρετική στιγμή σας. Ήσουν πολύ καλός. Δεν έγινε καμία τσαλκάντζα» σχολίασε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Βίκυ Σταυροπούλου θυμήθηκε την θρυλική της ατάκα στο «Είσαι το ταίρι μου» και έλουσε με κομπλιμέντα το ζευγάρι.

«Κάθε φορά που τελειώνει το τραγούδι θέλω να σου πω “Σωτήρη γύρνα πίσω θα φαρμακωθώ”. Τι ωραία ατμόσφαιρα, τι ωραία τραγουδήσατε. Ήσασταν υπέροχοι!».

Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν και στη Δέσποινα Βανδή η οποία τους είδε μέχρι τελικό ενώ δεν δίστασε να τους κάνει νύξη για πιθανή συνεργασία.

«Μου άρεσε η αρμονία της αντιπαράθεσης που είχατε. Είστε ένα ζευγάρι που θαυμάζω πολύ. Τον χειμώνα τι θα κάνετε;» είπε χαρακτηριστικά.

«Πόσο ανυπόφορα καλός είσαι ρε Φειδία, τι συναίσθημα είναι αυτό! Ο Σωτήρης είναι πιο απλός και τον παρασύρεις και βγάζεις κι εσύ ένα συναίσθημα» πρόσθεσε η Καίτη Γαρμπή.

Με νέα coach επέστρεψε και ο Στέλιος Δρουμαλιάς στο J2US και έχει δίπλα του την Αποστολία Ζώη ερμηνεύοντας «Όλα καλά».

Η κριτική επιτροπή καλωσόρισε την Αποστολία Ζώη που θα βρίσκεται δίπλα στον Στέλιο για όσο θα βρίσκεται στο παιχνίδι.

«Ήσουν καλός, βελτιώνεσαι! Λίγο στα ανεβάσματα είχατε μικρή αστάθεια αλλά γενικά πολύ καλά», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Ήσουν καλύτερος από την τελευταία φορά που σε θυμάμαι», συνέχισε η Καίτη Γαρμπή.

Ο Σταμάτης Φασουλής πρόσθεσε: «Ήσουν εξαιρετικός! Πολύ καλύτερα από όλες τις φορές που σε έχω δει».

Η Βίκυ Σταυροπούλου κατέληξε: «Μας έλειψες! Είπες ένα τραγούδι που σου πάει, καλό ξεκίνημα ξανά και θα συμβαίνουν όλο και πιο ωραία τα πράγματα».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 33 βαθμούς.

Η ανάθεση των τραγουδιών

Γιώργος Αμούτζας – Τάνια: «Το παλιό μου παλτό»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Ίαν Στρατής: «Beggin’»

Γαλάτεια Βασιλειάδη – Γιώργος Παπαδόπουλος: «Τι και αν σε πήρα σοβαρά»

Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου – Φειδίας: «Ροζ»

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος – Daphne Lawrence: «Πανσέληνος»

Γιάννης Καπετάνιος – Μαρία Καρλάκη: «Κρίμα τα νιάτα και η τσαχπινιά»

Μανώλης Κλωνάρης – Ζωή Παπαδοπούλου: «Πόσο μου λείπει»

Δώρα Παντέλη – Αναστάσιος Ράμμος: «Αγάπη υπερβολική»

Θανάσης Πάτρας – Φαίη Ρουμπίνη: «Ποια εσύ;»

Γιάννης Σεβδικαλής – Σοφία Κουρτίδου: «Μαρτύριο»

Στάθης Σχίζας – Μαλού: «Έμαθα πώς είσαι μάγκας»

Στέλιος Δρουμαλιάς – Αποστολία Ζώη: «Μην μου ξαναφύγεις πια»

Ωστόσο, η δύσκολη στιγμή έφτασε με τον Νίκο Κοκλώνη να κρατά στα χέρια του τον φάκελο με το ζευγάρι που θα αποχαιρετήσει το μουσικό σόου.

Έτσι, το ζευγάρι που αποχωρεί είναι ο Χρήστος Κούτρας και η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου