O πόλεμος της Angelina Jolie στον Brad Pitt συνεχίζει ακάθεκτος... Ισχυρίζεται ότι την κακοποιούσε σωματικά

Η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι αποφάσισε να χωρίσει όταν ο Brad Pitt κακοποίησε για πρώτη φορά τα παιδιά, στο αεροπλάνο - Οι δικηγόροι της θέλουν πάση θυσία, να του πάρουν παιδιά, λεφτά και υπόληψη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Αngelina Jolie ισχυρίζεται, μέσω των δικηγόρων της σε νέα δικαστική κατάθεση, ότι ο πρώην Brad Pitt ήταν βίαιος απέναντί της πριν από το περιστατικό με το αεροπλάνο το 2016 που την οδήγησε στην υποβολή αίτησης διαζυγίου.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δικαστικής διαμάχης του πρώην ζευγαριού για το γαλλικό οινοποιείο τους Château Miraval, στις 4 Απριλίου, η νομική ομάδα της ηθοποιού κατέθεσε αίτηση με την οποία ζητά να δημοσιοποιηθούν συνομιλίες που, όπως λένε, αποδεικνύουν ότι ο 60χρονος Brad Pitt δεν άφηνε την 48χρονη Angelina Jolie να του πουλήσει το μερίδιό της στο οινοποιείο, εκτός αν συμφωνούσε σε μια «πιο επαχθή» και «εκτεταμένη» συμφωνία εμπιστευτικότητας.

Στο πλαίσιο της νέας κατάθεσης, οι δικηγόροι της Angelina Jolie προβάλλουν τον εξής ισχυρισμό:

«Ενώ το ιστορικό σωματικής κακοποίησης της Angelina Jolie από τον Brad Pitt ξεκίνησε πολύ πριν από το αεροπορικό ταξίδι της οικογένειας τον Σεπτέμβριο του 2016 από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες, αυτή η πτήση σηματοδότησε την πρώτη φορά που έστρεψε τη σωματική του κακοποίηση και στα παιδιά. Η Angelina Jolie τότε τον εγκατέλειψε αμέσως».

«Αυτό είναι ένα μοτίβο συμπεριφοράς - όποτε υπάρχει μια απόφαση που πηγαίνει εναντίον της άλλης πλευράς επιλέγουν σταθερά να εισάγουν παραπλανητικές, ανακριβείς ή/και άσχετες πληροφορίες ως αντιπερισπασμό», δήλωσε στο #PEOPLE ένας φίλος του Brad Pitt που γνωρίζει την δικαστική διαμάχη όλα αυτά τα χρόνια.

«Υπήρξε μια μακρά δίκη για την επιμέλεια που αφορούσε όλο το ιστορικό της σχέσης τους και ένας δικαστής που άκουσε όλα τα στοιχεία εξακολουθεί να του δίνει την επιμέλεια 50/50», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την πλευρά της Angelina Jolie, η αγωγή για το οινοποιείο δεν θα είχε συμβεί αν ο Brad Pitt είχε αγοράσει το μερίδιο της Angelina Jolie όταν εκείνη έκανε την προσφορά. Ωστόσο, οι δικηγόροι της Angelina Jolie ισχυρίζονται ότι ο Brad Pitt αρνήθηκε τη συμφωνία εκτός αν συνοδεύονταν από το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας και υποδηλώνουν ότι ο ηθοποιός φοβόταν ότι τα σφραγισμένα έγγραφα που περιλαμβάνονται στη χωριστή, πολυετή μάχη τους για την κηδεμονία θα μπορούσαν να δημοσιοποιηθούν χωρίς το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας.

«Το σφραγισμένο αρχείο της Angelina Jolie το οποίο περιλάμβανε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, περιλήψεις των αναμενόμενων καταθέσεων της οικογένειας και άλλα στοιχεία, έκανε τον Brad Pitt να φοβάται ότι οι πληροφορίες θα μπορούσαν τελικά να δημοσιοποιηθούν», γράφουν οι δικηγόροι της, προσθέτοντας ότι ο Brad Pitt ήθελε η Angelina Jolie να «δεσμευτεί συμβατικά σε αυτή τη σιωπή» σχετικά με την υποτιθέμενη «προσωπική του ανάρμοστη συμπεριφορά, είτε σχετίζεται με το Miraval είτε όχι».

Μια κατάθεση του Ιουνίου 2023 από τη νομική ομάδα του Brad Pitt, ωστόσο, υποστηρίζει ότι η Angelina Jolie ήταν εκείνη που πρότεινε μια «ακόμη ευρύτερη ρήτρα μη δυσφήμισης» ως μέρος της συμφωνίας και η ομάδα του Brad Pitt παρουσίασε μια «στενότερη» ρήτρα που «αποσκοπούσε στην προστασία της επιχείρησης».

«Η ρήτρα ξεκαθάριζε επίσης ότι δεν θα υπήρχε κανένας περιορισμός στη δυνατότητα της Angelina Jolie να μιλάει για το διαζύγιο τους ή τις διαδικασίες επιμέλειας. Προβλεπόταν συγκεκριμένα: Ωστόσο, η δέσμευση αυτή δεν περιορίζει τη δυνατότητα, για οποιοδήποτε συμβαλλόμενο μέρος, να προβεί σε οποιεσδήποτε αξιώσεις, καταθέσεις ή μαρτυρίες σε οποιαδήποτε νομική διαδικασία».

Το θέμα του συμφωνητικού εμπιστευτικότητας ήρθε στο προσκήνιο πέρυσι στη δικαστική διαμάχη.

Μια πηγή από την πλευρά του Brad Pitt δήλωσε τον Ιούνιο του 2023 ότι «η ρήτρα μη δυσφήμισης στο συμβόλαιο» ήταν μια «εντελώς τυπική» επιχειρηματική συναλλαγή - εντωμεταξύ, μια πηγή της Angelina Jolie ισχυρίστηκε ότι ο Brad Pitt «αρνήθηκε να ολοκληρώσει την πώληση του Miraval με την Angelina Jolie εκτός αν συμφωνούσε να αποσιωπηθεί η κακοποίηση».

Ο δικηγόρος της Angelina Jolie, ανέφερε σε δήλωση που περιήλθε στην κατοχή του #PEOPLE στις 4 Απριλίου: «Ο κ. Brad Pitt αρνήθηκε να αγοράσει το συμφέρον της κας Angelina Jolie όταν αυτή δεν ήθελε να σωπάσει από το συμφωνητικό εμπιστευτικότητάς του. Αρνούμενος να αγοράσει το μερίδιό της, αλλά στη συνέχεια να την μηνύσει, ο κ. Brad Pitt έθεσε ευθέως επί τάπητος τον λόγο για τον οποίο αυτό το συμφωνητικό ήταν τόσο σημαντικό γι' αυτόν και αυτό που ήλπιζε ότι θα έθαβε: την κακοποίησή του εναντίον της κας Angelina Jolie και της οικογένειάς τους. Μετά από οκτώ μήνες καθυστερήσεων, η παρούσα αίτηση ζητά από το Δικαστήριο να αναγκάσει τον κ. Brad Pitt να προσκομίσει επιτέλους αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία».

Ξεχωριστά, μια άλλη πηγή υποστηρίζει στο #PEOPLE ότι η Angelina Jolie: «δεν θέλει να αναφερθεί σε κανένα από αυτά τα γεγονότα και το κάνει μόνο και μόνο επειδή η αγωγή του Brad Pitt εναντίον της την αναγκάζει να υπερασπιστεί τον εαυτό της».

Η πηγή προσθέτει ότι «αν αυτό πάει σε δίκη, [η Angelina Jolie] θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα στοιχεία στη δίκη είτε το θέλει είτε όχι».

Το 2022, ο Brad Pitt μήνυσε την Angelina Jolie και την πρώην εταιρεία της #Nouvel επειδή πούλησε το μισό μερίδιό της από το οινοποιείο και πήγε ενάντια σε μια συμφωνία που είπε ότι είχαν κάνει για να μην πουλήσουν χωρίς να πάρουν έγκριση από τον άλλο. Ο Brad Pitt κατηγόρησε την Angelina Jolie ότι σκόπιμα δεν το μοιράστηκε μαζί του σχετικά με την πώλησή της στην Tenute del Mondo, της οποίας η μητρική εταιρεία είναι η εταιρεία παραγωγής αλκοολούχων ποτών Stoli Group.

Είπε ότι η πώληση αυτή «θέτει σε κίνδυνο τη φήμη της επιχείρησης που ο Brad Pitt έχτισε τόσο προσεκτικά».

Όταν η νομική ομάδα της Angelina Jolie επανέφερε τους ισχυρισμούς για το αεροπλάνο του 2016 σε μια απάντηση που κατατέθηκε τον Οκτώβριο του 2022 για την υπόθεση του οινοποιείου, μια πηγή κοντά στον Brad Pitt δήλωσε: «Είναι απίστευτα λυπηρό ότι συνεχίζει να αναμασά, να αναθεωρεί και να επανασχεδιάζει την περιγραφή της για ένα γεγονός που συνέβη πριν από έξι χρόνια, προσθέτοντας εντελώς αναληθείς πληροφορίες για να προσπαθήσει να κερδίσει επιπλέον προσοχή για τον εαυτό της εις βάρος της οικογένειάς τους».

Στον Brad Pitt δεν απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες μετά από έρευνα σχετικά με τις καταγγελίες για κακοποίηση στην πτήση της 14ης Σεπτεμβρίου 2016.

Στην τελευταία κατάθεση, οι δικηγόροι της Angelina Jolie γράφουν ότι η ηθοποιός «δεν υπέβαλε ποτέ μήνυση, καθώς πίστευε ότι η καλύτερη πορεία ήταν ο Brad Pitt να αναλάβει την ευθύνη και να βοηθήσει την οικογένεια να ανακάμψει από το μετατραυματικό στρες που προκάλεσε».

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie, οι οποίοι διευθέτησαν το διαζύγιό τους το 2019, μοιράζονται έξι παιδιά

Δειτε Επισης

Οι αναρτήσεις της κόρης του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρίας για τα τρία χρόνια από τον θάνατό του πατερα της
Σπύρος Μπιμπίλας για Αλέξη Κούγια: «Δεν θα πέσω στο επίπεδό του. Περιμένω διακαστική απόφαση τον Οκτώβριο»
Τα βίντεο και οι φωτογραφίες της Carla Bruni και του Nicola Sarkozy από τις διακοπές στην Ελλάδα
Παντρεύονται Θανάσης Τσαλταμπάσης και Αγοραστή Αρβανίτη
Η Δέσποινα Βανδή θα κινηθεί νομικά μετά το επεισόδιο στην Τουρκία; Τι αναφέρει ο δικηγόρος της
Στράτος Τζώρτζογλου: «Οι γονείς μου είχαν πει: Μη γίνεις ηθοποιός, θα πρέπει να περάσεις από κρεβάτια. Ισχύει»
Αναστασία Γιούσεφ: «Μου έχουν ζητήσει περίεργα, ανώμαλα πράγματα. Να τους ουρήσω»
Ελεύθεροι με εγγύηση οι τράπερ Light και Thugslime για την υπόθεση Lamanif και τη διαρροή σεξουαλικού βίντεο
Κατερίνα Στανίση: «Δεν είναι ωραίο να μπλέκουν τη μουσική με αυτά. Να μην ζούμε με αυτά συνέχεια»
Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Ντρέπομαι για το ανθρώπινο είδος»