O θείος της Κate Middleton «πρόδωσε» τα πάντα για την υγεία της - Δεν επιθυμεί επίσκεψη από Meghan & Harry

Tην ίδια ώρα η Meghan Markle συνεχίζει τις φιλανθρωπικές της δράσεις - Διάβασε παραμύθια στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ποια είναι η πραγματική εικόνα της υγείας της Κate Middleton;

Την απάντηση έδωσε ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο, το οποίο αναφέρθηκε τόσο στο παρασκήνιο πίσω από την ανακοίνωση όσο και στις εξελίξεις της κατάστασης της υγείας της.

Ο θείος της Κate Middleton, Gary Goldsmith, μίλησε σε ισπανικό σόου για το ποια είναι η κατάσταση της ανιψιάς του καθώς ενημερώνεται άμεσα από την μητέρα της, Carole.

«Ήρθα σε επαφή με την αδελφή μου, για να σιγουρευτώ ότι η Κate ήταν καλά. Θεωρώ, ότι χειρίστηκε το θέμα εκπληκτικά σε μια πολύπλοκη κατάσταση. Δε γνωρίζω κανέναν άλλον, που να έπρεπε να διαχειριστεί κάτι τέτοιο με την οικογένεια και τα παιδιά του, και να έπρεπε ταυτόχρονα να δώσει εξηγήσεις σε εθνικά και διεθνή ΜΜΕ, μετά από όλα αυτά τα σενάρια», ανέφερε ο Gary Goldsmith αρχικά.

Σχετικά με το «όργιο» φημών, που είχε επικρατήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα για την Κate, ανέφερε πως: «είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς το πώς δεν επηρεάστηκε η οικογένεια από τόσο πολλά σχόλια και θεωρίες συνωμοσίας. Έχω στείλει μηνύματα στην Κate, για να ξέρει πως την αγαπώ και βρίσκομαι στο πλευρό της».

H Κate Middleton δεν επιθυμεί επίσκεψη από τη Μeghan και τον Harry και αυτός είναι ο λόγος

Πηγές υποστηρίζουν ότι η Κate επέλεξε να αποκλείσει τις συναντήσεις με το ζευγάρι, θέτοντας ως προτεραιότητα την υγεία της. 

Μπορεί μερίδα του κόσμου να περίμενε πως αυτή τη περιπέτεια που περνά ε την υγεία της η Κate, θα έφερνε κοντά το ζευγάρι με τον αδερφό του William, Harry και τη γυναίκα του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Σύμφωνα με πηγές όμως από το περιβάλλον της οικογένειας, η Κate Middleton δε θέλει σε καμία περίπτωση να συναντήσει τον πρίγκιπα Harry και την Μeghan Markle, ειδικά μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο και τις θεραπείες που ακολουθεί για την αντιμετώπισή του.

Όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, ο πρίγκιπας William και η Κate Middleton διανύουν ήδη μία πολύ δύσκολη περίοδο και η συνάντηση με τον αδερφό του και την Μeghan Markle θα δημιουργούσε εντάσεις, γεγονός που δεν αρμόζει στην κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

«Η Catherine και ο William ήταν πολύ ξεκάθαροι- θέλουν ηρεμία και ησυχία για τους ίδιους και τα παιδιά. Η επίσκεψη από τον Harry, με όλο το δράμα που θα έφερνε, θα ήταν το ακριβώς αντίθετο από αυτό».

Ο βασιλικός σχολιαστής, Richard Eden της #DailyMail δήλωσε στο Palace Confidential: «Από τότε που το βίντεο της Κate μεταδόθηκε σχεδόν πριν από μια εβδομάδα, υπήρξαν πολλές προτάσεις ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, με τη σύζυγό του, θα έπρεπε να φτιάξουν τις σχέσεις με τον αδελφό του. Ότι είναι καιρός να ξαναβρεθούν μαζί. Είναι στο χέρι του Harry και της Μeghanνα ζητήσουν συγχώρεση. Ξέρετε, βρισκόμαστε στην εποχή της Σαρακοστής και θα πρέπει να είναι αυτοί που θα ζητήσουν συγγνώμη για όλο το πλήγμα που προκάλεσαν. Συνέβαλαν σε μια τρομερή ψυχική κατάσταση υγείας».

Και πρόσθεσε: «Σκεφτείτε τι έπρεπε να αντέξει η πριγκίπισσα Κate τα τελευταία χρόνια… Ανέχτηκε αυτό το μπαράζ επιθέσεων. Ο καθένας από εμάς θα το έβρισκε εξαντλητικό και δύσκολο. Θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, δημόσια ή ιδιωτικά, και μετά ίσως τα πράγματα μπορούν να αρχίσουν να επουλώνονται».

Tην ίδια ώρα η Meghan Markle συνεχίζει τις φιλανθρωπικές της δράσεις.

Η Meghan Markle έκανε μία γλυκιά έκπληξη στους μικρούς ασθενείς του Νοσοκομείου Παίδων στο Λος 'Αντζελες για την στήριξη της ετήσιας εκστρατείας «Make March Matter».

Έτσι, κατά την διάρκεια της επίσκεψής της, πραγματοποίησε μία συνεδρία ανάγνωσης του προγράμματος «Literally Healing» και διάβασε τρία από τα αγαπημένα της παιδικά βιβλία, το «Rosie the Riveter», το «Pete the Cat» και το «I Saw a Cat», στους μικρούς ασθενείς.

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Puff Daddy να ξυλοκοπά άγρια τη σύντροφό του
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία»
Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο»