#MasterChefGR: Για πρώτη φορά υποψήφια η Χριστίνα - Ανέλαβε με αυτοθυσία, ευθύνη... άλλου

#MasterChefGR: Ξέσπασε πάλι σε κλάματα ο Γιάννης φοβούμενος την καθαίρεση: «Υπήρχε οχλαγωγία, δεν υπήρχε συνοχή μεταξύ μας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τα μέλη των δύο μπριγάδων «κρέμονται» από τα χείλη των τριών chef κριτών του MasterChef 2024, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, καθώς περιμένουν με αγωνία να ακούσουν το αποτέλεσμα της ομαδικής τους προσπάθειας.

Και οι δυο μπριγάδες έχουν εξίσου ανάγκη τη νίκη, για πρακτικούς, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους.

Η Δοκιμασία Ασυλίας για τα μέλη της μπορντό μπριγάδας θα αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολη, παρά τα φαινομενικά εύκολα μαγειρικά ζητούμενα.

Ποιο μέλος από τη μπορντό μπριγάδα θα καταφέρει να εξαιρεθεί από τη Διαδικασία Ψηφοφορίας και ποιοι θα είναι οι άλλοι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση, μαζί με τον Σταμάτη Σταυρόπουλο και τον Γιάννη Γεωργίου;

Για μια ακόμα φορά στο φετινό MasterChef, αυτήν το βράδυ της Πέμπτης, οι παίκτες της γκρι και της μπορντό μπριγάδας συνάντησαν τους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής για να κουβεντιάσουν όλα όσα διαδραματίστηκαν στην τελευταία ομαδική δοκιμασία λίγες ώρες νωρίτερα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Πάνο Ιωάννιδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και το Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ωστόσο, ο αρχηγός της μπορντό μπριγάδας δεν έκρυψε την προσωπική του φοβία έπειτα και από την καθαίρεση του πρώην αρχηγού της αντίπαλης ομάδας. Έτσι, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους και δεν επέμεινε στις δικές του σκέψεις στη νέα αυτή ομαδική δοκιμασία του MasterChef, ο Γιάννης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συναισθηματική του φόρτιση τόσο στο πλατό όσο και στα παρασκήνια.

«Η μαγειρική για μένα είναι όλη μου η ζωή, το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι όταν ξυπνάω και το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι πριν να κοιμηθώ» εξομολογήθηκε, με μάτια δακρυσμένα, ο αρχηγός της μπορντό μπριγάδας στην κάμερα του MasterChef.

«Το συμβούλιο ξεκίνησε λάθος και νομίζω πως, αν δεν φτιάξει κάτι που είναι λάθος, συνεχίζει λάθος. Υπήρχε οχλαγωγία, δεν είχε αρχή – μέση – τέλος η κουβέντα και δεν υπήρχε συνοχή μεταξύ μας» εξήγησε, σε άλλο σημείο, ο παίκτης του MasterChef στο νέο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε τη νύχτα της Πέμπτης.

«Από τον εαυτό σου είσαι ευχαριστημένος από την χθεσινή ομαδική;» ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς, στο συμβούλιου του MasterChef, για να απαντήσει ο Γιάννης με σαφήνεια πως «όχι, σεφ. Από την μπριγάδα μου, όμως, αισθάνομαι πως είμαι γιατί έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν».

Η ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος στο επεισόδιο του MasterChef έφερε χαμόγελα και χαρά στη νικήτρια γκρι μπριγάδα, αλλά θλίψη και προβληματισμό στην ηττημένη μπορντό μπριγάδα.

Τα πλεονεκτήματα του αρχηγού της νικήτριας μπριγάδας, Κώστα Φρέτζιου και οι επιλογές του θα φέρουν νέες εντάσεις στην κουζίνα του MasterChef 2024.

Ο Λευτέρης στο άκουσμα του αποτελέσματος συγκινήθηκε και δάκρυσε από τη χαρά του!

Τα λάθη και οι αστοχίες, που επισημαίνουν οι κριτές, θα αφήσουν κάποιους έκπληκτους, αφού δεν τα είχαν εντοπίσει οι ίδιοι, με τον αρχηγό της μπορντό μπριγάδας, Γιάννη Κούρτογλου, να πρέπει και πάλι να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Στο συμβούλιο, αλλά και στη Διαδικασία Ψηφοφορίας, τα μέλη της μπορντό μπριγάδας θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους, γεγονός που προκαλεί και άλλους «τριγμούς» στο μαγειρικό τους στρατόπεδο. 

Η Δοκιμασία Ασυλίας για τα μέλη της μπορντό μπριγάδας θα αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολη, παρά τα φαινομενικά εύκολα μαγειρικά ζητούμενα.

Οι κριτές είπαν στον Γιάννη ότι ως αρχηγός πρέπει να αποκλείσει ένας μέλος της μπριγάδας του από τη δοκιμασία ασυλίας που ακολουθεί, θα στερήσει δηλαδή από ένα μέλος να διεκδικήσει μία σημαντική ασυλία. 

Τελικά ο αρχηγός αποφάσισε να αποκλείσει τον Νίκο τον Κυψίδη επειδή θεωρεί ότι κανείς δεν θα τον ψηφίσει. Ο ίδιος με τη σειρά του είπε ότι το θεωρεί δίκαιο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας δείχνει πώς να φτιάξουμε πουρέ και τσιπς πατάτας!

Ο Μάριος κι ο Σοφοκλής έκαναν την καλύτερη προσπάθεια κατά τη διάρκεια δοκιμασίας για τη ασυλία, κι έτσι καλέστηκαν από τους σεφ και κριτές του MasterChef 2024 να μαγειρέψουν ξανά, με έναν από αυτούς να την κερδίζει. 

Οι κριτές ήταν πολύ ικανοποιημένοι από το πιάτο με τα νιόκι που μαγείρεψαν οι δύο παίκτες. 

Τόσο ο Σοφοκλής όσο κι ο Μάριος έφτιαξαν... νιόκι!

«Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε δύο πολύ νόστιμα πιάτα. Γευστικά κι οι δύο τα έχετε πάει πάρα πολύ καλά. Τα νιόκι στο κομμάτι του μαγειρέματος είναι ανάλαφρα, πιο περιποιήμενα στη διαχείριση του Σοφοκλή», σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. «Η προσπάθεια που κερδίζει αυτήν την πολύ σημαντική ασυλία, είναι η προσπάθεια του Σοφοκλή!», πρόσθεσε.

Ο Σοφοκλής έχει μάθει την ιταλική κουζίνα από τον πρώην παίκτη του MasterChef, Τζιοβάνι Σκαράτζι 

«Και κερδίζω... ΝΑΙ! Έχω λίγο καλύτερο πιάτο από τον Μάριο! Σημαντική η ασυλία κι η λευκή ποδιά που θα φοράω κατά την ψηφοφορία. Μπορεί να αλλάζει και τα δεδομένα για κάποια παιδιά, μπορεί κι όχι... Κρατάω ότι η εβδομάδα για εμένα τελείωσε, αύριο θα είμαι στον εξώστη, φτάνω στους 13», σχολίασε ο Σοφοκλής στο κιου του.

Μετά την ήττα των «μπορντό» στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του MasterChef 2024, έφτασε η ώρα για τους διαγωνιζόμενους να ψηφίσουν τον συμπαίκτη τους με τη χειρότερη προσπάθεια.   

Πρώτος ως αρχηγός ψήφισε ο Κούρτογλου. Η ψήφος του πήγε στον Αλέξανδρο, με τον συμπαίκτη του να δυσανασχετεί με την ψήφο αυτή. Ο Σοφοκλής ψήφισε τη Χριστίνα, ενώ ο Γιάννης ο δάσκαλος «κάρφωσε» τον Αλέξανδρο. Τη Χριστίνα ψήφισε ο Νίκος Κυψίδης, όπως έκανε κι ο φίλος της ο Μάριος από την Κύπρο. Το όνομα της Χριστίνας έγραφε και το χαρτάκι του Αλέξανδρου. Η Χριστίνα με τη σειρά της «έκαψε» την ψήφο της ψηφίζοντας τον Μάριο.  

Με τέσσερις ψήφους υποψήφια προς αποχώρηση βγήκε η Χριστίνα, όπως ανακοίνωσε κι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Έτσι, μαζί με τον Γιάννη τον δάσκαλο, τον Σταμάτη και τον Αλέξανδρο θα είναι κι η Χριστίνα. 

Τrailer Παρασκευή 5.4.2024

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου