Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»

«Η Μπέττυ ήταν και 20 χρόνια πριν σε αυτή τη δουλειά. Δεν είναι καμία που πέρασε προχθές, είδε φως και μπήκε» - Γιώργος Λιάγκας: «Είναι άκομψο να κάθονται να κρίνουν τη Μαγγίρα για την ικανότητά της» - Στέφανος Κασσελάκης: «Καλά έκανα και διέγραψα τον Δημήτρη Παπανώτα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με αφορμή τη χθεσινή τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα για τον Νίκο Μουτσινά, ο Δημήτρης Παπανώτας και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκαν στη Μπέττυ Μαγγίρα και συγκεκριμένα στα σχόλια που έκανε ο πρώτος και το πινγκ πονγκ δηλώσεων που ακολούθησε.

«Εγώ, όταν έκανα το σχόλιο απ’ όπου ξεκίνησε όλη η συζήτηση… Άκουσα κάποιους να λένε “ναι, θα κάνω ότι θέλω”, εγώ αν θέλω να πάω να κάνω εγχείρηση ανοικτής καρδιάς και πάρω τα νυστέρια και σου έρθω, θα μου πεις οκ; Εννοούσα λοιπόν πως όταν ξεκινήσεις μια καριέρα στα 50 παρουσιαστή, δεν ξέρεις την δεοντολογία. Γι’ αυτό έγινε και το λάθος που έγινε, δηλαδή το αντιδεοντολογικό, το να μου βάλουν στο στόμα μου μια δήλωση… Αυτό εννοούσα… Δεν ήταν θέμα ηλικίας, γιατί εγώ είμαι μεγαλύτερος», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: «Ανοίγεις μια κουβέντα που δεν έχει συζητηθεί ποτέ επί της ουσίας εδώ και δεν θα το κάνω τώρα που θεωρώ ότι έχει κλείσει. Για μένα έκανες κι εσύ επικοινωνιακά λάθη σε αυτή την κουβέντα, γιατί ήσουν αρκετά αιχμηρός και σκληρός χωρίς λόγο. Υπήρξες και προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα, γιατί αυτό εννοείς. Και από εκεί και πέρα, το τι γίνεται στο μοντάζ, δεν μπορεί να το ξέρει πάντα μια παρουσιάστρια. Θεωρώ ότι έχει μπει μια τελεία σε όλο αυτό και έχει κλείσει…».

Δ.Π.: Δεν το βλέπω από την άλλη πλευρά.

ΣΤ.ΤΣ.: Εσύ ήσουν κύριος, χθες σχολιάσαμε μια συνέντευξη της Μπέττυς Μαγγίρα και από εκεί και πέρα προχωράμε μπροστά. Καμιά φορά όταν επανέρχεσαι εναντίον ενός προσώπου, κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ως εμμονή και εμπάθεια.

Δ.Π.: Σε αυτή τη δουλειά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε τη δεοντολογία;

ΣΤ.ΤΣ.: Η Μπέττυ ήταν και 20 χρόνια πριν σε αυτή τη δουλειά. Δεν είναι καμία που πέρασε προχθές, είδε φως και μπήκε.

Δ.Π.: Είναι διαφορετικό να κάνεις ένα show με ένα autocue απέναντι και διαφορετικό να κάνεις αυτό που κάνεις εσύ, το οποίο έχει να κάνει με επικαιρότητα, καλλιτεχνική, τηλεοπτική…

Με αφορμή όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Δημήτρη Παπανώτα για τις δηλώσεις του για την Μπέττυ Μαγγίρα, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε για το θέμα στο #ΤοPrwino

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Όπως και να έχει, είναι λίγο άκομψο να κάθονται δύο άνθρωποι πρωί πρωί να κρίνουν έναν άνθρωπο για την ικανότητά του στην τηλεόραση, που ουσιαστικά κάνει την ίδια δουλειά, είτε καλύτερα είτε χειρότερα, είτε με λιγότερα χρόνια προϋπηρεσίας είτε με περισσότερα. Ουσιαστικά αυτό κάνουν τώρα, μπήκαν σε μία λογική να κρίνουν τη Μαγγίρα. Έφυγε από την ατραπό, από τη δυσκολία ο Δημήτρης ότι το είπε επειδή έχει λιγότερα χρόνια και πήγε ότι έχει να κάνει με την ικανότητα».

«Τη δεοντολογία ο καθένας την τηρεί άσχετα με το πόσα χρόνια έχει στην πλάτη του», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μέσω skype σύνδεσης μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης στο #ToPrwino την Τρίτη, από την Αστυπάλαια όπου βρίσκεται. Όταν ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν σαφής.

«Το μόνο πρόβλημα που παρουσιάστηκε μέχρι στιγμής σε ευρωψηφοδέλτιο και η διαγραφή που έγινε ήταν στο δικό σας ευρωψηφοδέλτιο με την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα», παρατήρησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ωραία. Και καλά έκανα! Να δούμε αν ο κος Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο με τον βουλευτή του από τη Δράμα, ο οποίος μιλάει με ρατσιστικό λόγο. Ο ίδιος δεν τολμάει να το κάνει. Στις πράξεις φαίνεται η ηγετικότητα», απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Τη δική της άποψη για τις «επιθέσεις» που δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο Δημήτρης Παπανώτας, εξέφρασε το πρωί της Τρίτης 23/4 η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια του Alpha, αν και ξεκαθάρισε ότι δε συμφωνεί με τον τρόπο που τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Μπέττυ Μαγγίρα, ανέφερε ότι δεν της αρέσει ο πόλεμος που δέχεται τις τελευταίες ημέρες.

«Όντως ήταν προσβλητικές εκείνες οι δηλώσεις για τη Μπέττυ Μαγγίρα και του το είπε πολύ όμορφα η Σταματίνα. Από εκεί και πέρα όμως, η Σταματίνα το πήγε συνολικά για τα επικοινωνιακά λάθη. Θα πω κάτι με πολλή συμπάθεια, επειδή είδα και το αμοντάριστο στην εκπομπή της Φαίης, δε μου άρεσε. Ίσως να ήταν ένα τσικ χειρότερο. Ας το αφήσουμε πίσω όμως αυτό.

Από εκεί και πέρα όμως, δε μου αρέσει όλος αυτός ο πόλεμος στο πρόσωπο του Δημήτρη. Όλοι οι άνθρωποι μπορεί να έχουν κάνει κάποια λάθη κατά καιρούς, να έχουν πει κάτι λάθος και να έχουν μετανιώσει. Ο άνθρωπος πήγε να κάνει ένα παραπάνω βήμα στην πολιτική. Καλώς ή κακώς, αυτά που είχε πει, βγήκαν μπροστά, αναγκάστηκε ο Πρόεδρος να τον διαγράψει και μετά πέσανε όλοι να φάνε τον Δημήτρη, που κι αυτό δεν είναι ωραίο….

Νομίζω ότι όλο αυτό πρέπει να κλείσει… Είναι αυτονόητο ότι είναι κατακριτέα αυτά που είπε, μη το ανοίγουμε όμως αυτό γιατί έχει περάσει δύσκολα όλες αυτές τις μέρες… Ας τελειώσει κάπου όλο αυτό….» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Προχωρώντας στις δηλώσεις του Δημήτρη Πανόπουλου επί του θέματος, η Κατερίνα Καινούργιου επισήμανε χαρακτηριστικά:

«Δεν μου άρεσε η τοποθέτησή του προς τον Παπανώτα, σας μιλάω αντικειμενικά. Λόγω ηλικίας και πορείας θα έπρεπε να κρατήσει λίγο πιο χαμηλούς τόνους».

Το δικό του σχόλιο για τον πρωινό διάλογο που είχαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δημήτρης Παπανώτας έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ καυτηρίασε τη στάση που κράτησε η οικοδέσποινα του #HappyDay απέναντι στα σχόλια του συνεργάτης της προς τη Μπέττυ Μαγγίρα.

«Εγώ έχω μια ερώτηση να κάνω. Συνδέοντάς το με τα χθεσινά που λέγαμε, γιατί τώρα το θυμήθηκαν όλοι, κατά την ίδια λογική – που εγώ δεν την ενστερνίζομαι – τώρα το θυμήθηκε η Σταματίνα ότι ο Παπανώτας υπήρξε προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα;», σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στον αέρα του Fay’s Time.

«Δεν είναι μομφή προς τη Σταματίνα, ούτε καν. Θέλω να πω ότι το χειρίστηκαν ωραία αλλά ήταν αρκετά διαφορετική η σημερινή τοποθέτηση σε σχέση με όταν είχε γίνει το συμβάν με τη Μπέττυ», υπογραμμίζει ο δημοσιογράφος.

«Όλες οι τοποθετήσεις του Δημήτρη Παπανώτα σχετικά με τη Μπέττυ Μαγγίρα ήταν σε δηλώσεις σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές. Μάλιστα, η Σταματίνα είχε αναφέρει σε μία κάμερα ότι «ο Δημήτρης δεν πρέπει να εκτίθεται τόσο πολύ σε δηλώσεις έξω». Αν έλεγε κάτι μέσα στη δική τους εκπομπή, θα όφειλε να πει κάτι», παρατήρησε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά.

«Είχε συμβεί όλο αυτό με πρωταγωνιστεί τον Παπανώτα και σε καμία εκπομπή τους δεν το είχαν σχολιάσει; Θα ήθελα να είχε τοποθετηθεί η Σταματίνα εξαρχής, όπως τοποθετήθηκε τώρα. Μεγάλο παιδί είναι ο Παπανώτας, δεν θα του βάλει κανείς χαλινάρι στο τι θα λέει», απάντησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor