Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Λιάγκας κατά Νίκου Μάνεση & Νίκου Μουτσινά - Ξέσπασε ξανά και ξανά

Λιάγκας κατά Μάνεση: «Το έχει κάνει 2-3 φορές και είναι τεράστιο λάθος, να σεβόμαστε όλοι τις μετρήσεις» - Λιάγκας κατά Μουτσινά: «Επί μισό χρόνο έλεγε ότι πρέπει να φύγω από την τηλεόραση»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ένα νέο ξέσπασμα κατά της Nielsen – που μετράει την τηλεθέαση – έκανε το πρωί της Κυριακής ο Νίκος Μάνεσης μέσα από την εκπομπή του στον Alpha. Με αφορμή τα μηνύματα των τηλεθεατών ότι βλέπουν φανατικά την εκπομπή του, ο δημοσιογράφος τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στους πίνακες τηλεθέασης.

«Σύμφωνα με την αγία AGB χθες δεν μας είδε κανείς. Εχθές είχαμε μια πλήρη εκπομπή και δεν την είδε κανείς από εσάς. Και βγαίνετε εσείς και λέτε ότι μας είδατε. Αλλάξτε την εταιρεία να τελειώνουμε, μη τσακωνόμαστε τώρα και τρέχουμε στα δικαστήρια. Δεν υπάρχει λόγος, δεν υπάρχει πρόθεση. Έχουμε αποδείξει ότι χάλασε το σύστημα. Ή φτιάξτε, δεν μπορείτε; Ή να το τελειώνουμε. Είναι ντροπή. Δεν θα έπρεπε να έχουμε καθόλου διαφημίσεις εμείς, πιάσαμε μηδέν εχθές. Ιορδάνη, διαφημίσεις για εκπομπή που κάνει μηδέν» ξέσπασε ο Νίκος Μάνεσης.

Στο ξέσπασμα του Νίκου Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο #ΤοPrwino, χαρακτηρίζοντας τα όσα είπε ο παρουσιαστής για την εταιρία μετρήσεων «τεράστιο λάθος».

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε για τον Νίκο Μάνεση: «Το έχει κάνει 2-3 φορές αυτό ο Μάνεσης και ταπεινά λέω ότι είναι τεράστιο λάθος αυτό που κάνει. Πρέπει να σεβόμαστε τις μετρήσεις βάσει των οποίων όλοι κρινόμαστε. Κι εγώ μπορώ να πω όταν πάω καλά ότι οι μετρήσεις είναι σωστές και όταν δεν πάω ότι είναι λάθος. Αυτό, όμως, είναι αστείο να το λέμε».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Εγώ, σταθερά τα τελευταία χρόνια, λέω ότι υπάρχει τεράστιο θέμα σε ό,τι αφορά στη μέτρηση των νεανικών κοινών που συρρικνώνονται με αποτέλεσμα το δείγμα, να μην είναι σωστό. Εμένα με ενδιαφέρει να με βλέπει ο κόσμος, γι’ αυτό και φέτος, που πάμε καλά και στο δυναμικό κοινό, μιλάω πάντα για το σύνολο».

«Ο Νίκος Μάνεσης κάνει πρωταθλητισμό τόσα χρόνια. Θα του κάτσει και 2-3 μέρες στραβές, πρέπει να βγει να γκρινιάζει τις στραβές μέρες; Μα, πρώτος είναι», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Με αφορμή τα σχόλια που έγιναν το Σαββατοκύριακο για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Λιάγκας ξαναξέσπασε στον αέρα του #ΤοPrwino.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος την περσινή σεζόν, σύμφωνα με τον ίδιο, του έκανε ηλικιακό ρατσισμό και έλεγε ότι πρέπει να φύγει από την τηλεόραση…

«Επειδή είμαι από τους πρώτους που έχει μιλήσει για μία χειρότερη μορφή ρατσισμού, γιατί για εμένα ο ηλικιακός ρατσισμός είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα που δεν αναφέρει κανένας. Επειδή ο κ. Παπανώτας είχε κάνει μία ατυχέστατη δήλωση για την κα Μαγγίρα ‘ότι είναι δυνατόν στα 50 να θυμήθηκε να κάνει καριέρα;’… Με ποια λογική είναι σεξιστικό και ρατσιστικό αυτό κατά της Μαγγίρα κι όταν έβγαινε για εμένα καθημερινά ο κύριος Μουτσινάς κι έλεγε ότι πρέπει να φύγει ο δεινόσαυρος από την τηλεόραση, δεν άνοιγε μύτη επειδή είμαι άντρας; Εγώ είμαι 54, με ποια λογική ο κύριος Μουτσινάς αποφασίζει ότι εγώ δεν πρέπει να είμαι στην τηλεόραση και πρέπει να φύγω; Παρότι ο κόσμος αποφασίζει» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας σε έντονο ύφος.

«Ο κύριος Μουτσινάς έλεγε επί μισό χρόνο ότι είμαι δεινόσαυρος και πρέπει να φύγω από την τηλεόραση. Αυτό δεν το σχολίασε ποτέ κανένας, επειδή είμαι άντρας» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor