Δημήτρης Παπανώτας: «Έκπληκτος βλέπω να βάζουν στο στόμα μου πράγματα που δεν με εκφράζουν»

Η τηλεφωνική παρέμβαση Δημήτρη Παπανώτα: «Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς αυτή τη στιγμή» - Ξεκαθαρίζει για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Τον θεωρώ τον επόμενο Πρωθυπουργό της χώρας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην εκπομπή #Χαμογελάκαιπάλι μίλησε ο Δημήτρης Παπανώτας αναφορικά με τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του και την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη, την οποία γνωστοποίησε με ανάρτησή του, ο Δημήτρης Παπανώτας τέθηκε εκτός ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές.

Το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις δηλώσεις Παπανώτα για τις γυναίκες και την έμφυλη βία, ήταν «βαρύ» εξαρχής και οι πιέσεις προς τον Στέφανο Κασσελάκη, προκειμένου να τον αποπέμψει από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, ήταν μεγάλες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Παπανώτας είχε πει στις 7 Μαρτίου: «Εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση κανένα. Εκτός αν θέλει να έχει… Δηλαδή αν πάρει έναν σατράπη που την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται είναι πρόβλημά της. Στις δουλειές τις βλέπω να είναι μία χαρά, μία χαρά τις αντιμετωπίζουνε, μία χαρά έχουν μισθούς».

Στην εκπομπή #Χαμογελάκαιπάλι μίλησε ο Δημήτρης Παπανώτας αναφορικά με τα γεγονότα που προηγήθηκαν.

«Έκπληκτος βλέπω να μου βάζουν στο στόμα μου και στις σκέψεις μου πράγματα που δεν με εκφράζουν. Είναι εντελώς διαφορετικό το ”μιλήστε, εφόσον κακοποιήστε” από το ”φταίτε, επειδή κακοποιήστε”».

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος θέλησε να σχολιάσει κι όσα ανέφερε η Έφη Αχτσιόγλου που βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί του Σαββάτου.

«Η κα Αχτσιόγλου ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι εγώ πιστεύω αυτά τα παλιακά ”αυτή φταίει’. Μακριά από εμένα οποιοδήποτε τέτοιο λογίδριο, παρακαλώ πολύ. Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατ’ αυτόν τον τρόπο. Εγώ αγωνιζόμουν 10 χρόνια για μια γυναίκα που δεν μίλησε και δεν ζήτησε βοήθεια για την κακοποίησή της και για 10 χρόνια αγωνιζόμουν στα δικαστήρια».

Και επεξήγησε περαιτέρω:  «Σκέφτομαι λοιπόν μια κακοποιημένη γυναίκα η οποία είναι στον καναπέ της παρακολουθεί τηλεόραση και βλέπει τον κ. Παπανώτα να λέει ”ξέρετε κυρίες μου εδώ δεν είστε στο Ιράν, είστε στη ΕΕ και στην Ελλάδα” εννοώντας ότι υπάρχει ένα νομικό πλαίσιο που θα σας βοηθήσει, εφόσον έχετε πρόβλημα και μετατρέπετε σε πρόβλημά σας την κακοποίηση – εφόσον δεν μιλάτε κι εφόσον το ανέχεστε – γιατί πραγματικά αν δεν το πείτε, πώς η κοινωνία θα παρέμβει, δεν μπορεί να το ξέρει από μόνη της. Άρα το πρώτο και σημαντικό βήμα είναι να μιλήσετε, εγώ αυτό είπα».

«Έρχεται η κα Αχτσιόγλου – που να θυμίσω ότι κυβερνούσε 5 χρόνια ως μέλος μιας κυβέρνησης – στην ίδια γυναίκα και λέει δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο, δεν υπάρχει τόπος να καταφύγεις. Και λέω εγώ όταν ακούει αυτό το λόγο μια κακοποιημένη γυναίκα της δίνεις θάρρος να ζητήσει βοήθεια;», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Παπανώτας και κάλεσε την κα Αχτσιόγλου να πει ως πολιτικός τι έκανε για το πρόβλημα της κακοποίησης γυναικών.

Καταληκτικά ανέφερε: «Σε σχέση με την κα Αχτσιόγλου μας χωρίζει ένα χάσμα στην ιδεολογία μας. Εγώ είμαι ένας στρατευμένος της Αριστεράς και πιστεύω ότι μέσα από τις δομές της προοδευτικής παράταξης αν έχεις κάποιες διαφορετικές αντιλήψεις και απόψεις μπορείς να παλέψεις για να επικρατήσουν οι δικές σου. Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς αυτή τη στιγμή».

Με νέα ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram ο Δημήτρης Παπανώτας ξεκαθαρίζει για τον Στέφανο Κασσελάκη και τις απόψεις του μετά τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τονίζει ο γνωστός δημοσιογράφος, η εκτίμηση στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη παραμένει, καθώς ο ίδιος τον θεωρεί τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας.

«Τον Στέφανο Κασσελάκη τον στήριξα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στον πολιτικό μας βίο και εξακολουθώ να τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και σαν πολιτική οντότητα.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τον θεωρώ τον επόμενο Πρωθυπουργό της χώρας και σε καμία περίπτωση μια μικρή δική μου περιπέτεια δε θα άλλαζε αυτή μου την πεποίθηση. Λάθη κάνουν όλοι οι πολιτικοί και η λάθος ( ίσως) κρίση του για μένα, δεν ρίχνει το πολιτικό του ύψος. Αυτά για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Αν τη στιγμή της κρίσης και σε συζήτηση με ένα σύντροφο είπα μία κουβέντα παραπάνω, είναι από την ένταση της στιγμής κι όχι πολιτική τοποθέτηση.

Τις τοποθετήσεις μου τις κάνω ως πόστ κι όχι σε προσωπικές συζητήσεις. Σας ευχαριστώ όλους και παρακαλώ το θέμα να τελειώνει και να πάμε παρακάτω. Στα ουσιαστικά προβλήματα της χώρας για τον διάλογο επί των οποίων παραχωρώ την θέση μου σε όλους εσάς», έγραψε στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Παπανώτας

Δειτε Επισης

Silia Kapsis: «Έχω να τον δω τον πατέρα μου από 5 χρονών. Δεν με κάλεσε μετά τη #Eurovision να με συγχαρεί»
Έγινε πρόταση γάμου από τον Χρήστο Δάντη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου - Το μονόπετρο με το μαύρο διαμάντι
Συγκλονίζει στην αυτοβιογραφία του, o Βασίλης Καρράς: «Ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση σε διάφορα σημεία»
Αναβολή στη δίκη για τη δεύτερη καταγγελία εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Αμίλητος on camera
Ποιος είναι ο 37χρονος σύντροφός της Μαρίνα Σάττι; – Μετά την αποκάλυψη, διέγραψε τα social media του
Βαρύ πένθος για την Βάνα Μπάρμπα - Πέθανε η μητέρα της σε ηλικία 85 ετών μετά από μάχη με την άνοια
Cindy Crawford για τον αδερφό της που έφυγε από τη ζωή: «Για χρόνια εγώ κι οι αδερφές μου νιώθαμε ενοχές»
Οlivia Munn: «Έκανα ολική ωοθηκεκτομή και υστερεκτομή, για να είμαι παρούσα στην οικογένειά μου»
Αντώνης Κρόμπας: «Με έδιώξαν από επτά σχολεία στο σύνολο, έφτασα μέχρι Μεσσηνία, τσογλάνι με μια λέξη»
Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, το πάρτι που του ετοίμασε & το φιλί!