Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είναι ένας άνθρωπος που έχει μια καθαρότητα στον τρόπο που μιλάει»

«Μπορείς να πεις πολλά για τον Δημήτρη ότι έχει εμμονές, ότι κάποιες φορές μπορεί να είναι εμπαθής, ότι έχει αιχμηρό σχόλιο, αλλά την ταμπέλα του κακοποιητή γυναικών δεν την αποδέχομαι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε δηλώσεις στην εκπομπή #ILoveΣΟΥΚΟΥ και τον Αλέξανδρο Ρούτα και σχολίασε τις εξελίξεις, μετά τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Δημήτρης αυτό που είναι, είτε σου αρέσει, είτε όχι, το δείχνει εδώ και 10 χρόνια στο #HappyDay και άλλα τόσα στις προηγούμενες δουλειές του» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή υπερασπίστηκε τον συνεργάτη της: «Είναι ένας άνθρωπος που έχει μια καθαρότητα στον τρόπο που μιλάει. Αυτό που δεν μπορείς να πεις για τον Δημήτρη Παπανώτα είναι ότι στηρίζει έναν άνδρα που κακοποιεί μια γυναίκα. Αυτό δεν μπορείς να το πεις.

Είναι ένας άνθρωπος που πρωτοστάτησε στο #MeToo, που πριν χρόνια συμμετείχε ενεργά στην προσπάθεια να προστατευτεί μία γυναίκα, που είχε δεχτεί ξυλοδαρμό από τον τότε διάσημο άντρα της. Μπορείς να πεις πολλά για τον Δημήτρη ότι έχει εμμονές, ότι κάποιες φορές μπορεί να είναι εμπαθής, ότι έχει αιχμηρό σχόλιο, αλλά την ταμπέλα του κακοποιητή γυναικών δεν την αποδέχομαι», είπε κλείνοντας η παρουσιάστρια.

Ακόμα κι αν αποφάσιζα να ολοκληρώσω τη συνεργασία μου με τον Δημήτρη, δεν θα ήταν κάτω από τέτοιες συνθήκες. Όταν ένας άνθρωπος βάλλεται, δεν πρέπει ανθρώπινα, ηθικά και συναισθηματικά να πας κι εσύ από πάνω και να τον τελειώσεις. Δεν το λέω για τον Δημήτρη, αλλά αυτή είναι γενικά αρχή στη ζωή μου» δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε σε δηλώσεις της να υπερασπιστεί τον συνεργάτης της και ο Δημήτρης Μακαλιάς εξέφρασε τη διαφωνία του, λέγοντας ότι θα έπρεπε να του έχει πει ότι έχεις κάνει λάθος.

«Δεν μου αρέσει καθόλου να λέμε -την αγαπώ την Σταματίνα όπως και να έχει- αλλά είτε σου αρέσει είτε όχι δεν το ακούω σαν δικαιολογία. Δεν μπορώ να φανταστώ ό,τι και να λέει ο άλλος, ό,τι και να κάνει αυτός είναι. Το έχουμε και λίγο σαν δικαιολογία αυτό: ότι δεν τον ξέρεις μωρέ, έτσι είναι. Ε, δεν είμαστε όλοι έτσι. Μπορούμε και λίγο να αλλάξουμε, να βελτιωθούμε» ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Φυσικά και θα του συμπαρασταθεί, αλλά μπορεί και να του πει ότι έσφαλες μωρέ και έχεις πει πράγματα που δεν θα έπρεπε. Πάρε τον χρόνο σου, πες μία συγγνώμη και πάρε το πίσω και πάρε λίγο χρόνο εκτός, αφού πήρες την άδειά σου. Κι εγώ ό,τι να λέω και να κάνω, θα με στηρίζεις ό,τι κι αν συμβεί;» πρόσθεσε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor