Χωρίς την Όλγα Κιουρτσάκη το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου

Μπορεί να είδαμε μαζί την Όλγα Κιουρτσάκη και την Άντζελα Δημητρίου στην κηδεία της Ελένης Στέρπη, γιαγιάς και μητέρας αντίστοιχα των δύο γυναικών, και να πιστέψαμε πως γεφυρώθηκε το χάσμα ανάμεσά τους όμως μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο αφού στο 40ήμερο μνημόσυνο δεν συναντήθηκαν ποτέ στο νεκροταφείο 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το πρωί του Σαββάτου 30/3, στο Κοιμητήριο Ηλιουπόλεως, τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο στη μνήμη της μητέρας της Αντζελας Δημητρίου, Ελένης Στέρπη, με απούσα την Ολγα Κιουρτσάκη!

Η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια, ντυμένη στα μαύρα και υποβασταζόμενη από τον αδερφό της Παναγιώτη, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της την ώρα που έφτανε στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού της Αναστάσεως των Κοιμητηρίων Ηλιουπόλεως, εκεί όπου πριν από 40 ημέρες έγινε η κηδεία της πολυαγαπημένης μητέρας της.

Η «λαίδη» του λαϊκού πενταγράμμου αρνήθηκε να μιλήσει στα τηλεοπτικά συνεργεία που την περίμεναν, μολονότι η ίδια είχε προσπαθήσει να μη διαρρεύσουν η ημέρα και η ώρα του μνημοσύνου. Μάλιστα προτιμήθηκε το Σάββατο και όχι η Κυριακή -μέρα που συνήθως τελούνται μνημόσυνα- προκειμένου να αποφύγει τα φλας! Οι κάμερες μάταια αναζητούσαν και την κόρη της Ολγα Κιουρτσάκη, η οποία όμως ήταν απούσα, σε αντίθεση με την άλλη εγγονή της Ελένης Στέρπη, την κόρη του Παναγιώτη. Δέκα λεπτά πριν από το μνημόσυνο τρία μαυροντυμένα κοριτσάκια με ανθοδέσμες κατευθύνθηκαν στον τάφο και εναπόθεσαν τα λουλούδια, ενώ στις 11.00 άρχισε στον ναό η επιμνημόσυνη δέηση, η οποία ολοκληρώθηκε σε ένα τέταρτο. Αμέσως μετά η Αντζελα, συνοδευόμενη από τον αδερφό της, τη μάνατζέρ της και ορισμένους στενούς φίλους της, κατευθύνθηκε στον τάφο της μητέρας της, όπου τελέστηκε τρισάγιο, και στη συνέχεια δόθηκε ο καφές στο κυλικείο των Κοιμητηρίων Ηλιούπολης.

Η Αντζελα, ευγενική, όπως πάντα, έστειλε στα τηλεοπτικά συνεργεία και στους δημοσιογράφους μία τσάντα που περιείχε τσουρέκι και κόλλυβα, εκφράζοντας την επιθυμία να μην καταγραφούν πλάνα της αποχώρησής της, διότι ήταν συναισθηματικά φορτισμένη. Η επιθυμία της έγινε σεβαστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Όλγα Κιουρτσάκη επισκέφτηκε -μεταγενέστερα και ολομόναχη- τον τάφο της γιαγιάς της και τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη της.

antzela_dimitriou_mnimosino

Την ίδια ωρα καθημερινές στιγμές ευτυχίας για την Όλγα Κιουρτσάκη, η οποία μοιράζεται συχνά βίντεο και φωτογραφίες στα social media.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου δημοσίευσε στο instagram ένα βίντεο από το σαλόνι του σπιτιού της και την ώρα παιχνιδιού με την κόρη της.

«Είμαστε στην αρχή που πρέπει να εξερευνήσουμε όλο το σπίτι!!! «Ζαβολιά» έτσι μας έλεγαν παλιά», έγραψε στην ανάρτησή της η Όλγα Κιουρτσάκη.

Πρόσφατα η Όλγα Κιουρτσάκη μέσα από τα social media είχε μιλήσει ανοιχτά για τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά και τις δύσκολες μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της. 

«Πήρα 11 κιλά στην εγκυμοσύνη. Τα πρώτα 5 τα έχασα στο μαιευτήριο, μόνο κοιλιά είχα. Τα υπόλοιπα 6 κιλά τα έχασα μέσα σε 15 μέρες από την κούραση, το άγχος μου και από τα baby blues (δυσφορία μετά τον τοκετό). Έκλαιγα τις πρώτες μέρες αρκετά, δεν ήξερα πώς θα το διαχειριστώ ήταν κάτι καινούργιο για εμένα να έχω παιδάκι», είχε αναφέρει η Όλγα Κιουρτσάκη.

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»