Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»

Οργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα: «Αυτή τη δημοκρατία ονειρεύεται η κυρία Κλέλια Ρένεση;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ανοιχτά τη στήριξή της στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» που ερευνάται για ξεπλυμα μαύρου χρήματος, εξέφρασε η Κλέλια Ρένεση.

Η ηθοποιός που έχει δώσει το παρών σε πολλές δράσεις του «Ο άλλος άνθρωπος» μίλησε σε podcast της #Lifo και τόνισε πως δεν έχει μετανιώσει στιγμή που στήριξε τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο.

«Δε μετανιώνω καθόλου που στήριξα τον “Άλλο άνθρωπο”. Έχω να σας πω ότι μόνο εγώ υπήρξα παρούσα σε δράσεις. ‘Εχουν μοιραστεί χιλιάδες μερίδες φαγητού. Ο Κώστας λειτουργούσε ακριβώς έτσι όπως φαίνεται. Ό,τι λεφτά έπαιρνε, τα έδινε αμέσως. Μπροστά στα μάτια μου γινόντουσαν όλα αυτά.

Δεν έχω κανένα στρίμωγμα ψυχικό για το που πήγαν τα λεφτά που πήρε ο Κώστας. Δε ρώτησα ποτέ και δε με ένοιαξε ποτέ αν έπαιξε φρουτάκια, γαριδάκια, σοκολατάκια, αν τα έφαγε στα φρουτάκια, τα μαναβάκια… Έχω η ίδια πληρώσει λογαριασμούς ανθρώπων, έχω επισκεφθεί τους ανθρώπους αυτούς.

Δεν έδωσα στον Κώστα λεφτά, έπαιρνα τους λογαριασμούς και μου έλεγε “βάλε”… ήταν ένας συνδετικός κρίκος ταλαίπωρων αθρώπων που δεν κατάφερε ποτέ το κράτος να βοηθήσει… Η εκκλησία κόβει απόδειξε; Φορολογείται;… Η αμέλειά του να υπάρχει ένα νομικό πλαίσιο λίγο πιο προστατευμένο έχει να κάνει και με το χαρακτήρα του…

Πάνε να χτυπήσουν αυτούς που δεν πάνε με το νόμο, γιατί αυτοί που πάνε με τον νόμο έχουν από πίσω κι άλλες πλάτες» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση.

Απόσπασμα από το podcast της Κλέλιας Ρένεση έπαιξαν σήμερα στο #ΤοPrwinoκαι συγκεκριμένα το κομμάτι που η ηθοποιός μιλάει υπέρ του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου. Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, δεν άντεξε και ξέσπασε και σε αυτό το θέμα…

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Άρα, τι προτείνει η συμπαθέστατη κυρία Ρένεση; Να βγούμε όλοι με ένα πιστόλι στο δρόμο και να γίνουμε όλοι αυτόκλητοι σωτήρες της δικαιοσύνης. Να μην υπάρχουν κανόνες στην Πολιτεία και μπαμ, εκτέλεσέ τον! Να πάρουμε δηλαδή όλοι το νόμο στα χέρια μας, με μια ιδιότυπη δημοκρατία, όπου ο καθένας θα έχει το καλό και το κακό για τον εαυτό του και να το εφαρμόζει χωρίς ενδιάμεσες δομές. Αυτή τη δημοκρατία ονειρεύεται η κυρία Ρένεση;

Ζούμε σε μια κοινωνία που δεχόμαστε ότι όλοι έχουμε ελευθερίες μέχρι να ενοχλήσουμε τον διπλανό μας. Εγώ θέλω να είμαστε όλοι ίσοι. Δεν μπορεί κάποιος, επειδή όντως είναι φιλάνθρωπος και προσφέρει υπηρεσία, να είναι υπεράνω νόμου. Ενώ εγώ που μπορεί να κάνω τη φιλανθρωπία μου, Κλέλια μου, να δίνω τα παλιά μου ρούχα στην εκκλησία της γειτονιάς μου, το ξέρεις αν το κάνω; Επειδή το κάνω, νομιμοποιούμαι να φοροδιαφεύγω; Όλοι κάνουμε φιλανθρωπίες. Αν εμένα με πιάσουν να φοροδιαφεύγω, να πω ότι κάθε μέρα πάω και αφήνω ένα μπουφάν στην εκκλησία της γειτονιάς. Άρα, είμαι καλός άνθρωπος και δικαιούμαι να φοροδιαφεύγω. Τη λογική είναι αυτή; Δεν είναι λογική».

Δειτε Επισης

Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι