Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά και κατά του Γιώργου Αυτιά: «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια; Αυτό είναι λαϊκιστικό lifestyle του κερατά!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Νίκος Πλακιάς, ο χαροκαμένος πατέρας των διδύμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη, προχώρησε σε μία καταγγελία «βόμβα».

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM 103,6, υποστήριξε ότι ο σταθμάρχης ήταν μαζί με μία ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο.

Χαρακτηριστικά, ο Νίκος Πλακιάς είπε: «Σας είπα δύο πράγματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Ξέρουν αυτοί ότι ο σταθμάρχης είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο; Αυτός που είναι στη φυλακή. Εκείνη τη μέρα είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο. Που είναι το παράξενο; Την έχεις δει τη φωτογραφία; Δες την για να καταλάβεις περί τίνος προσώπου πρόκειται… Που τον έβαλαν αυτοί; Που είχε πολιτικό μέσο» είπε ο Νίκος Πλακιάς.

Το σχετικό στιγμιότυπο στο παραπάνω βίντεο όπως προβλήθηκε στο #ToPrwino του ΑΝΤ1 με τον Γιώργος Λιάγκας να ξεσπά:

«Aπό τα δικά του χέρια, είχε να κάνει ασφάλεια των επιβατών όλων των αμαξοστοιχιών. Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να διασκεδάσει. Υπάρχουν πολλοί τρόποι διασκέδασης. Ένας είναι να βλέπω τηλεόραση, άλλος να παίζω παιχνίδια στο κινητό & άλλος να καλύπτω τις ερωτικές μου ορέξεις…

Ο κύριος Πλακίας αναφέρει ότι υπήρχε είδε ιερόδουλη μέσα στο χώρο του σταθμαρχείου. Αν αυτό ισχύει και μπορεί να αποδειχτεί μιλάμε για μία φρίκη.

Και δε μιλάμε για ένα δημόσιο τομέα όπως το κομμάτι της αστυνομίας στους Αγίους Αναργύρους όπως όλα αυτά που είδαμε στα Τέμπη. Μιλάμε για ένα σαθρό κράτος. Και μιλάμε για μία συνολική αποτυχία όλων όσων έχετε κυβερνήσει αυτό τον τόπο. Καλημέρα σας η είπα κύριοι; Και δεν πα να βάζετε 15 live style άτομα δημοσιογράφους, αθλητές για να πάρετε ψηφαλάκια. Η ουσία είναι αυτή, ότι από την είχατε όλοι κύριοι!

Ο κύριος Πλακιάς, έχασε το παιδί του, δεν χάσαμε εμείς τα δικά μας παιδιά, αυτός το έχασε. Ο πόνος είναι δικός του. Εμείς για λίγα λεπτά συγκινώ μαστέ και μετά ξανά προς την δόξα τραβάμε.

Και ακούει αυτός ο άνθρωπος από τη μία ότι ο ένας πήγε να πάρει σουβλάκια, ότι οι παλιοί άφηναν τους καινούργιους που όμως οι καινούριοι δεν είχαν την γνώση…

Όπως η αξιωματικός υπηρεσίας στους Αγίους Αναργύρους. Είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα. Όπως η αξιωματικός εκ του αποτελέσματος ήταν ακατάλληλη, έτσι και ο σταθμάρχης εκ του αποτελέσματος ήταν ακατάλληλος.

Aκούει λοιπόν αυτός ο πατέρας, ότι ο ένας πήγε για σουβλάκια, οι άλλοι πήγαιναν για κυνήγι αγριόχοιρων και τώρα μαθαίνει ότι ο σταθμάρχης που απέμεινε όχι μόνο ήταν ακατάλληλος, αλλά είχε και μια πόρνη μέσα για να περνάει ωραία να σκοτώνει την ώρα του ερωτικά, ενώ οι επιβάτες σκοτωνόντουσαν κανονικά

Αυτή είναι η χώρα μας!»

Μετά την προβολή βίντεο με ομιλία που έκανε ο Γιώργος Αυτιάς μετά την επιστροφή του από την Αμερική, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του, το πρωί της Τετάρτης,

«Αυτό είναι lifestyle του κερατά! Συγγνώμη στον φίλο μου τον Γιώργη, καλά κάνει και το λέει λαϊκιστικό lifestyle. Επίσης, πόσο εύκολα ο Γιώργος Αυτιάς υποδύθηκε τον μανδύα του πολιτικού. Μέχρι προχθές ήταν υποτίθεται δημοσιογράφος, απέναντι στην πολιτική. Το σύνθημα λέει που συγκλονίζει «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια». Και δεν είναι lifestyle αυτό;», είπε με ιδιαίτερη ένταση ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν ανατριχιάσαμε από την πολιτική βαρύτητα! Μπήκε με lifestyle διάθεση. Συμφωνεί ο Μητσοτάκης με αυτή την πολιτική εδώ; Είναι εξαιρετική επιλογή, αλλά απευθύνεται στο πιο δεξιό ακροατήριο της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»