Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»

Μαρίνα Σάττι: Χαμογελαστή στην παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στην #Eurovision - Το δημόσιο μήνυμα μετά τον θάνατο του πατέρα της: «Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την πιο δύσκολη απώλεια ζωής της κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Μαρίνα Σάττι, μόλις λίγες εβδομάδες πριν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της #Eurovision, καθώς πέθανε ο πολυαγαπημένος της πατέρας σε ηλικία μόλις 68 ετών.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια όλο αυτό το διάστημα απείχε από αναρτήσεις στα social media, ενώ είχε διακόψει και προσωρινά τις δημόσιες εμφανίσεις της για τις ανάγκες της Eurovision.

Πριν μερικές ώρες, η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για τα μηνύματα που δέχτηκε μετά την απώλεια του πατέρα της.

«Ευγνώμων για την αγάπη σας και όλα τα όμορφα μηνύματα που δέχομαι από εσάς τελευταία. Δείτε φωτογραφίες από τα παλιά αλλά και καινούργιες!» έγραψε η Μαρίνα Σάττι.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Απριλίου σε γνωστό bar restaurant της Αθήνας για την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

20240415123706_6Z3A6919

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, η Μαρίνα Σάττι πόζαρε χαμογελαστή στον φακό των φωτογράφων, μόνη της αλλά και μαζί με την ομάδα της.

20240415123706_6Z3A6919

Με το δικό της ιδιαίτερο στυλ, η τραγουδίστρια φαίνεται ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της στην Eurovision, προσπαθώντας παράλληλα να διαχειριστεί τη δύσκολη απώλεια του πατέρα της.

20240415123735_6Z3A6954

Εκεί φυσικά και ο χορογράφος, Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος αποκάλυψε πως οι πρόβες έχουν ολοκληρωθεί, δίνοντάς μας ωστόσο μερικά επιπλέον details.

Όπως είπε στη σκηνή και στο πλευρό της Μαρίνας Σάττι θα δούμε 3 άντρες χορευτές και μια γυναίκα που θα την πλαισιώνουν. Είναι έτσι δομημένη η χορογραφία που θα αναδεικνύεται το ελληνικό στοιχείο. Αποκάλυψε δε πως αυτό που έχει ήδη γραφτεί για το «εύρημα» δεν υπάρχει ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος, χαρακτηρίζοντας αυτή τη συνεργασία ως πρόκληση!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στη γιαγιά Νούλα από την εκπομπή #ΟδόΖαρίφη2 για τη συμμετοχή της στην Eurovision στην 2024 με το Ζάρι. Μάλιστα, όταν δέχθηκε ερώτηση για το σε ποιον θα αφιερώσει την εμφάνισή της, η ίδια «λύγισε» και δεν κατάφερε να πει κάτι.

«Θα ήθελα να ανέβουμε στη σκηνή και να τα σπάσουμε. Να πάρουν μια γεύση από Ελλάδα, οι ξένοι όσοι δεν μας ξέρουν, αλλά και να μας θεωρήσουν ανταγωνιστικούς, με την καλή έννοια. Και να πουν “τι μας έφεραν αυτοί από την Ελλάδα”», είπε η Μαρίνα Σάττι.

Σε ερώτηση για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το «Ζάρι», η τραγουδίστρια, ξεκαθάρισε: «Τίποτα δεν είναι για να αρέσει σε όλους, πόσω μάλλον αυτό το τραγούδι που είναι κάπως ιδιαίτερο». Αν είχε να επιλέξει κάποιο από τα τραγούδια της, είπε: «αν πηγαίναμε με κάτι χορευτικό είχα πει ότι θα ήθελα να είναι κάτι σαν τη Μάντισσα».

Σήμερα προβλήθηκε και η συνέντευξη της τραγουδίστριας στην εκπομπή #StarBreackfast

Η Μαρίνα Σάττι μιλά για την συμμετοχή της στην Eurovision και στο #FaysTime

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της