#MasterChefGR: Χαμός στη ψηφοφορία - Πιάστηκαν στα χέρια Νίκος και Γιάννης: «Σκάσε ρε... μη σε...»

#MasterChefGR: «Ο Αλέξανδρος έχει φτάσει στους 13 κρυμμένος πίσω από τα φουστάνια της Χριστίνας και από τα παντελόνια του Μάριου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την Τετάρτη 10 Απριλίου, μια πολύ δύσκολη και απαιτητική Ομαδική Δοκιμασία περίμενε τα δυο μαγειρικά στρατόπεδα, σε έναν ιστορικό και πανέμορφο χώρο, τη λίμνη Βουλιαγμένης.

Οι δυο μπριγάδες έπρεπε να παρουσιάσουν στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και στον καλεσμένο τους, chef,John Σκοτίδα, ένα fusion menu, εμπνευσμένο από τις κουζίνες της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Ιαπωνίας.

Οι δύο μπριγάδες ρίχτηκαν με ζήλο στη μαγειρική, επιθυμώντας να ευχαριστήσουν και να ικανοποιήσουν τους κριτές και τον καλεσμένο τους και φυσικά να κατακτήσουν την πολυπόθητη νίκη. Η δοκιμασία, αρχικά, κάποιους θα τους ενθουσιάσει, αφού νιώθουν ότι είναι στα «μέτρα» τους, αλλά τα λάθη και οι αστοχίες, που θα προκύψουν, θα αλλάξουν σύντομα τη διάθεσή τους.

Τα προβλήματα στην οργάνωση, στην κατανόηση του μαγειρικού ζητούμενου και στη συνεργασία, θα φέρουν «γκρίνια» και προβληματισμό στους διαγωνιζόμενους. Ποια μπριγάδα θα καταφέρει, τελικά, να πάρει τη νίκη;

Η Ομαδική Δοκιμασία της Τετάρτης με θέμα το fusion ανέδειξε μία μπριγάδα νικήτρια με 3-0.

«Νικήτρια μπριγάδα και η μπριγάδα που κέρδισε όλα τα πιάτα είναι η γκρι», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τους «γκρι» να πέφτουν πάνω στον αρχηγό τους και να πανηγυρίζουν ξέφρενα. 

Τόσο οι κριτές, όσο και ο John Skotidas, βρήκαν εκτός θέματος τα πιάτα της μπορντό μπριγάδας, με αποτέλεσμα να υποστεί συντριπτική ήττα.

«Δε συμφωνώ με αυτά που λένε οι κριτές. Άμα με ξαναβάζατε να φτιάξω ένα πιάτο Ελλάδα - Ισπανία, θα έφτιαχνα το ίδιο, για μένα όταν το έτρωγα μου έβγαζε και Ελλάδα και Ισπανία», είπε ο Μάριος, ο οποίος συνέχισε να στηρίζει την προσπάθειά του, παρά τα σχόλια των κριτών.

Ο Γιάννης από την άλλη άφησε αιχμές για τις ήττες των μπορτνό στις Ομαδικές, όσο βρισκόταν εκείνος στο τιμόνι: «Όσες φορές χάσαμε, δε μαγείρεψαν καλά όχι ότι εγώ δεν έκανα κάτι καλά, νομίζω ότι αυτοί δε μαγείρεψαν καλά».

Η επιστροφή της Χριστίνας στην αρχηγία δε συνοδεύτηκε με νίκη και η Κύπρια, όπως εξομολογήθηκε, νιώθει απογοητευμένη, καθώς πόνταρε πολλά στο fusion menu της ομάδας της και ούτε που φανταζόταν ότι θα ήταν εκτός concept. 

Το δίλημμα της Χριστίνας - Ποιον παίκτη απέκλεισε από την ασυλία;

Μετά το συμβούλιο, τα μέλη της μπορντό μπριγάδας, πήραν θέση στις κουζίνες του MasterChef για να διεκδικήσουν την ασυλία, μιας και ηττήθηκαν στην Ομαδική Δοκιμασία.

Αφού παρακολούθησαν με προσοχή την τεχνική του σωστού ριζότου από τον μετρ του είδους, Πάνο Ιωαννίδη, στη συνέχεια ετοίμασαν το δικό τους.

Τα πιο διθυραμβικά σχόλια συγκέντρωσε η προσπάθεια του Νίκου Κυψίδη, ο οποίος κερδίζει μια πολύ σημαντική ασυλία, καθώς αν δεν ήταν ασφαλής, υπήρχε πολύ μεγάλη πιθανότητα να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο Γιάννης Κούρτογλου είχε το δεύτερο καλύτερο πιάτο. 

«Κερδίζω την ασυλία, πολύ χαρούμενος, ξεκάθαρα σήμερα μίλησε η εμπειρία», παραδέχτηκε ο Νίκος. 

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, μάλιστα, δεν έλειψαν τα «καρφιά» και οι βαριές εκφράσεις ανάμεσα στους πιο έντονους παίκτες της μπριγάδας.

Νίκος Κυψίδης και Γιάννης Κούρτογλου ήρθαν σε σφοδρή αντιπαράθεση και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος «κάρφωσε» τον Γιάννη. 

«Ήμουν ο πιο άκυρος για να ψηφιστώ. Είναι χέστης δεν μπορούσε να ψηφίσει τον Μάριο, γιατί τα έχουν κάνει πλακάκια», δήλωσε στις κάμερες ο Γιάννης.

«Πετάγεται και ο Αλέξανδρος! Και συνεχίζει να λέει τα δικά του, γιατί ζορίζεται που δεν έχει βγει μια φορά μπροστά».

«Ο Αλέξανδρος έχει φτάσει στους 13 κρυμμένος πίσω από τα φουστάνια της Χριστίνας και από τα παντελόνια του Μάριου» υπογράμμισε, σε πολύ αυστηρό τόνο, ο Γιάννης στον γνώριμο πια… μπρο της κάμερας του MasterChef.

«Δεν θέλω να ακούσω τίποτα, ειδικά από σένα» τόνισε, εν συνεχεία, ο έντονος παίκτης του MasterChef προς τον Νίκο για να εκφράσει στη συνέχεια και αυτός την προσωπική του δυσαρέσκεια. «Δεν με ενδιαφέρει το «ειδικά από σένα», δεν με ενδιαφέρει το γιατί αντιδράει, δεν με ενδιαφέρει τι έχει στο μυαλό του. Εγώ του είπα την αλήθεια».

«Να δεχόμαστε όλοι τα σχόλια και η γνώμη του καθενός να είναι σεβαστή. Γιατί τώρα το κάναμε εδώ πέρα… σαλούν! Εντάξει, μάγκες είμαστε» αναφώνησε, παράλληλα, ο Αλέξανδρος στην κουζίνα του MasterChef κατά τη διάρκεια αυτής της καθ’ όλα συγχυσμένης ψηφοφορίας της μπορντό μπριγάδας.

Κατά την έξοδο των παικτών από το στούντιο, ο Νίκος ακούγεται να λέει «Αν δεν καταλαβαίνει ο καθένας τι λες, ας πάρει λεξικό» και η κουβέντα του αυτή «πυροδότησε» τον καβγά.

«Χαλάρωσε Τίγρη», είπε ο Γιάννης με ειρωνεία για να ακολουθήσουν τα «γαλλικά» από τον Κυψίδη: «Σκάσε ρε... μη σε...».

Στη συνέχεια παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι, για να αποτρέψουν τη σύρραξη. Η Χριστίνα αποκάλυψε μετά ότι ο Κούρτογλου κλότσησε ένα χαρτόνι, περιστατικό το οποίο δεν κατέγραψαν οι κάμερες.

Νωρίτερα ο Γιάννης Κούρτογλου είχε θερμό επεισόδιο και με τον Μάριο για την ψήφο που του έδωσε. «Κάρφωσε το να τελείωνουμε», τον πρόσταξε ο Κύπριος. «Βλέπω μια άλλη στρατηγική και θυμώνω», εξήγησε στη συνέχεια για τη συμπεριφορά του απέναντί του. 

Ο Μάριος και ο Γιάννης Γεωργίου συγκέντρωσαν από τρεις αρνητικές ψήφους ο καθένας κι έτσι οδηγούνται αύριο σε δοκιμασία αποχώρησης μαζί με τον Αλέξανδρο και τον Άνχελ της γκρι μπριγάδας.

Trailer Παρασκευή 12.4.2024

Δειτε Επισης

Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision