Θανάσης Κουρλαμπάς: «Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι εγώ ζήτησα να απομακρυνθεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος»

Η πρώτη on camera αντίδραση του Νίκου Πολυδερόπουλου και Θοδωρή Κατσαφάδου - Τι δήλωσαν ο Γιάννης Δρακόπουλος και η Νίκη Παληκαράκη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Θανάσης Κουρλαμπάς με δήλωσή του στις τηλεοπτικές κάμερες την είδηση πως εκείνος ήταν που ζήτησε την απομάκρυνση του Νίκου Πολυδερόπουλου και του Θοδωρή Κατσαφάδου από την θεατρική παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας».

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Θοδωρής Κατσαφάδος αποκάλυψε σε συνέντευξή του, ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο Νίκος Πολυδερόπουλος δε θα συνεχίσουν στην συγκεκριμένη παράσταση μετά το Πάσχα, έπειτα από απαίτηση άλλου μέλους του θιάσου.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Νίκος Πολυδερόπουλος σε συνέντευξή του, ο οποίος μάλιστα είπε πως επικοινώνησε με το συγκεκριμένο πρόσωπο προκειμένου να μάθει τι ακριβώς συνέβη και τόνισε πως πικράθηκε γιατί είδε ότι δεν υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη.

Κι ενώ κανένας από τους δυο ηθοποιούς δεν κατονόμασε το πρόσωπο που ζήτησε την απομάκρυνσή τους, το πρωί της Πέμπτης 11/4 μέσα από την εκπομπή #PrwinoSousou ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι το πρόσωπο αυτό είναι ο Θανάσης Κουρλαμπάς. 

Αμέσως μετά, ο σκηνοθέτης της θεατρικής παράστασης και η εταιρία παραγωγής εξέδωσαν επίσημες ανακοινώσεις και διέψευσαν τα λεγόμενα του δημοσιογράφου της εκπομπής.

Την πρώτη αντίδραση του Θανάση Κουρλαμπά on camera εξασφάλισε σήμερα 12/4 η εκπομπή του Open μετά τον σάλο που έχει προκληθεί.

«Ευχαριστώ που περιμένατε να τελειώσει η παράσταση. Σε μια εκπομπή αναφέρθηκε το όνομά μου. Η μόνη δήλωση που έχω να κάνω είναι ότι διαψεύδω κατηγορηματικά όσα ειπώθηκαν για το πρόσωπό μου. Αν γνωρίζω καλά, ήδη έχει βγει μια ανακοίνωση από την εταιρεία παραγωγής και τον σκηνοθέτη, γιατί αυτοί είναι οι υπεύθυνοι για τη συγκεκριμένη παράσταση. Εγώ απλώς επιφυλάσσομαι για τις επόμενες κινήσεις μου. Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα άλλο. Ευχαριστώ για την υπομονή σας να περιμένετε, καληνύχτα», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Η πρώτη αντίδραση του Νίκου Πολυδερόπουλου μετά το ρεπορτάζ ότι ευθύνεται ο Θανάσης Κουρλαμπάς για την απομάκρυνσή του από την παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας»

Η πρώτη αντίδραση του Θοδωρή Κατσαφάδου για την παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας»

«Το συμβόλαιό μου με την παράσταση Μάρτυρας κατηγορίας τελειώνει την Κυριακή των Βαΐων», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Τι δήλωσαν ο Γιάννης Δρακόπουλος και η Νίκη Παληκαράκη.

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της