#MasterChefGR: Το καλύτερο πιάτο έδωσε τη νίκη στη μπριγάδα & ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

#MasterChefGR: Το ιδιαίτερο Τεστ Δημιουργικότητας και οι επιλογές του Κώστα! Άφησε εκτός την Χριστίνα - Ο Κουτσόπουλος έριξε "άκυρο" στον Γιάννη!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο προχθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 8/4) η γκρι μπριγάδα του MasterChef 2024 νίκησε στη Δοκιμασία του Mystery Box με τελικό σκορ 4-2. Λίγο πριν την έναρξη της δοκιμασίας, ο Γιάννης Κούρτογλου αναγκάστηκε να δώσει το pin του αρχηγού της μπορντό μπριγάδας στη Χριστίνα Χριστοφή.

Κι αυτό γιατί τέσσερα μέλη της ομάδας του δεν συμφωνούσαν με τη μαγειρική, και όχι μόνο, στρατηγική του Γιάννη. Όμως, η Χριστίνα δεν κατάφερε να οδηγήσει την μπριγάδα της στη νίκη.

Το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ το κέρδισε ο Χρήστος Μοίρας από την γκρι μπριγάδα, αφού ήταν αυτός που παρουσίασε το καλύτερο πιάτο. Ένα πιάτο, για το οποίο άκουσε διθυραμβικά σχόλια από τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Η μπορντό μπριγάδα οδηγήθηκε σε Διαδικασία Ψηφοφορίας, από την οποία προέκυψε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση με 6 ψήφους, ο Αλέξανδρος Λούπο.

Οι μερακλίδικες δοκιμασίες συνεχίζονται την, Τρίτη 9 Απριλίου, για τους 13 διαγωνιζομένους, που συνεχίζουν την πορεία τους στον μαγειρικό μαραθώνιο του MasterChef 2024. Πηγή έμπνευσης, για τα πιάτα τους στο Τεστ Δημιουργικότητας, θα είναι τέσσερα κλασικά cocktails. Μια δοκιμασία, η οποία έχει επαναληφθεί στην κουζίνα του MasterChef και είναι ιδιαίτερα απαιτητική και μαγειρικά «επίπονη», σε όλα τα επίπεδα.

Ο Κώστας Φρέτζιος, ως αρχηγός της γκρι μπριγάδας, κρατάει  όλα τα πλεονεκτήματα στα χέρια του. Γιατί εκτός από τα ζευγάρια των μονομαχιών, θα αποφασίσει και από ποιο cocktail θα πρέπει να εμπνευστούν το πιάτο τους. Ένα είναι σίγουρο, στην κουζίνα του MasterChef οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη και κανένας δεν μπορεί να προεξοφλήσει κανένα αποτέλεσμα.

Ποια μπριγάδα θα κερδίσει απόψε και θα αποφύγει τη σκληρή Διαδικασία ψηφοφορίας, από την οποία θα προκύψει ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

13 μάγειρες συνεχίζουν στον MasterChef 2024 Πηγή έμπνευσης, για τα πιάτα τους στο Τεστ Δημιουργικότητας, θα είναι τέσσερα κλασικά cocktails. Η «μάχη» μεταφέρεται από το ποτήρι στο πιάτο. 

Η δοκιμασία, είναι ιδιαίτερα απαιτητική και κρύβει εκπλήξεις και απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Ο Κώστας Φρέτζιος, αρχηγός της γκρι μπριγάδας, έχει το πάνω χέρι:

  • Αποφασίζει τα ζευγάρια μονομαχιών.
  • Επιλέγει από ποιο cocktail θα εμπνευστούν οι μάγειρες.

Μείνετε συντονισμένοι για να δείτε ποιος θα ξεχωρίσει και θα πάρει 1000 ευρώ από το BOX, το delivery που πάντα κερδίζεις!

Δέκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του χρόνου και στο pantry επικρατούσε χάος! 

Ο Γιάννης νόμιζε πως είχε προμηθευτεί όλα τα υλικά του από την αποθήκη τροφίμων, ωστόσο του ξέφυγε το σημαντικότερο που ήταν η πρωτεΐνη. Όταν γύρισε να την πάρει ήταν πια άργα. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του υπενθύμισε τους κανόνες, οι οποίοι είναι συγκεκριμένοι και ισχύουν για όλους.

Να σημειωθεί πως εκείνη την ώρα όλοι έζησαν ένα deja vu, καθώς έτσι την είχε πατήσει και ο Παναγιώτης κάποια Τεστ Δημιουργικότητας πίσω. 

Έχοντας ως πηγή έμπνευσης 4 κλασικά και αγαπημένα cocktails, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να φτιάξουν ένα άκρως γευστικό και δημιουργικό πιάτο, ικανό να διεκδικήσει τα 1.000 ευρώ από το BOX, το delivery που πάντα κερδίζεις. 

Οι κριτές ξεχώρισαν τα πιάτα του Μάριου, του Χρήστου και του Γιάννη Γ. και τους φώναξαν να έρθουν μπροστά. «Σήμερα αυτός που έχει κάνει την καλύτερη προσπάθεια, δίνει και τη νίκη στην μπριγάδα του», ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Μεγάλος νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας που κερδίζει το σημαντικό χρηματικό έπαθλο, είναι ο Γιάννης Γεωργίου.

«Γιάννη σου δόθηκε η ευκαιρία και πυροβόλησες, ένα εξαιρετικό γλυκό, φαίνεται να είναι από μισελενάτο αστεράτο εστιατόριο», σχολίασε ο καταξιωμένος chef και κριτής. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα το Τεστ Δημιουργικότητας και τα 1.000 ευρώ από το BOX. Τώρα έχω άλλον έναν λόγο να κεράσω την παρέα. Ευχαριστώ πολύ BOX», δήλωσε on camera ο «δάσκαλος» για τη νίκη του. 

Ο Αλέξανδρος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το MasterChef γι’ αυτή την εβδομάδα.

Τα μέλη της Γκρι Μπριγάδας δεν τα πήγαν καλά στο αποψινό Τεστ Δημιουργικότητας και δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τη .σκληρή Διαδικασία ψηφοφορίας.

Ο παίκτης που συμπλήρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και συγκεκριμένα 5 ήταν ο Άνχελ, ενώ η Βιβή συγκέντρωσε 1 αρνητική ψήφο.

Μετά την  ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο Άνχελ που είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση δήλωσε: «Είμαι ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα. Η αλήθεια είναι ότι το χρειαζόμουν. Δυστυχώς, δε μαθαίνουν όλοι με το καλό. Εγώ είμαι από αυτούς που θέλει να φάει τα χαστούκια του για να μάθει. Όποιος και να είναι μαζί μου σίγουρα θα δυσκολευτεί. Νιώθω ότι μπορώ να βγάλω τον οποιοδήποτε».

Trailer Τετάρτη 10.4.2024

Δειτε Επισης

Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision