Η δημόσια τοποθέτηση του Δημήτρη Λιγνάδη μετά την εμπλοκή Στέφανου Κασσελάκη στην δικαστική υπόθεση του

«Δεν θέλω να γίνω πάλι αντικείμενο παραδημοσιογραφικού κουτσομπολιού, είτε κομματικής εκμετάλλευσης»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Έρευνα διατάχθηκε από την Εισαγγελία της Αθήνας μετά τη δημοσιοποίηση εγγράφων σχετικά με την ύπαρξη εταιρείας την οποία διαθέτει ο Στέφανος Κασσελάκης στις ΗΠΑ.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται οτι δανείστηκε χρήματα για το ταμείο του κόμματος, προκειμένου να καλυφθούν οικονομικές ανάγκες των εργαζομένων.

Μετά την εντολή να διεξαχθεί έρευνα, ο Στέφανος Κασσελάκης κοινοποίησε μία ανάρτηση στην οποία ανέφερε: «Η ελληνική Δικαιοσύνη έχει τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά στον κόσμο όταν αναλαμβάνει να στείλει σπίτι τους, αντί για τη φυλακή, βιαστές πρωθυπουργικούς φίλους και στελέχη της ΝΔ που παρανομούν».

Αρχικά ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι έλαβε επιστολή από τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον οποίο υπερασπίστηκε και με την οποία ο ηθοποιός και σκηνοθέτης εκφράζει την έντονη αντίδρασή του στις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη. 

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη έκανε λόγο για προφυλάκιση του καλλιτέχνη που παρανόμως έγινε, καθώς και για διαδικασίες που τηρήθηκαν στη νομική διαδικασία που ακολούθησε.

«Ο κύριος Κασσελάκης έχει κακούς συμβούλους και θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης" είπε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας».

Μετά την αποκάλυψη για την επιστολή που έστειλε στον Αλέξη Κούγια, ο Δημήτρης Λιγνάδης μίλησε στο #ΤοPrwino και στο Θάνο Βάγιο για πρώτη φορά μετά τη δικαστική περιπέτεια.

«Ξέρετε ότι έχω επιλέξει -και το τηρώ- μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο να μη μιλήσω δημόσια. Όχι από φόβο, ούτε από ενοχή, αλλά επειδή δεν θέλω να γίνω πάλι αντικείμενο παραδημοσιογραφικού κουτσομπολιού, είτε κομματικής εκμετάλλευσης. Θα πω ότι το γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την υπόθεσή μου για να επιτεθεί στο κυβερνών κόμμα (στο οποίο δεν άνηκα ούτε εγώ ΠΟΤΕ) νομίζω ότι αυτό απαντά σε πολλά. Τα υπόλοιπα θα τα πω εκεί που πρέπει: στη Δικαιοσύνη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον» είπε χαρακτηριστικά.

Σου θυμίζουμε, ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως σε κάθειρξη 12 ετών αλλά είναι ελεύθερος και αναμένει το Εφετείο για να δει αν θα επικυρωθεί ή όχι η ποινή του.

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»