«Κλείδωσε» η ημερομηνία της πρώτης επίσημης εμφάνισής της Kate Middleton

Ενισχύονται οι φήμες πως η κατάσταση της υγείας του βασιλιά Κάρολου δεν είναι καλή - Ποια κίνηση έφερε νέα δημοσιεύματα;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να την είδαμε σε φωτογραφίες παπαράτσι, όμως η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Kate Middleton αργεί πολύ!

Συγκεκριμένα η πριγκίπισσα Kate θα συμμετάσχει στις 8 Ιουνίου στην παραδοσιακή στρατιωτική παρέλαση που διοργανώνεται για τα επίσημα γενέθλια του Βρετανού βασιλιά, στην πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της μετά τη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε στα μέσα Ιανουαρίου, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας της χώρας.

Θυμίζουμε ότι η Kate Middleton φωτογραφήθηκε πρόσφατα φορώντας γυαλιά ηλίου, καθισμένη στη θέση του συνοδηγού ενός Audi 4x4, το οποίο οδηγούσε η μητέρα της Carole Middleton κοντά στο κάστρο Windsor. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν λίγο πριν τις 9 το πρωί.

Ο λόγος που έκανε αυτή την εμφάνιση

Οι θεωρίες συνομωσίας τον τελευταίο καιρό για την υγεία της Kate Middleton έδιναν και έπαιρναν με πολλούς να θέλουν να αναφέρουν μόνο τα αρνητικά σενάρια. Η ίδια, αποφάσισε να εμφανιστεί μπροστά στους παπαράτσι προκειμένου να διαψεύσει όλα όσα γράφτηκαν για εκείνη χωρίς να χρειαστεί να κάνει καμία απολύτως δήλωση. Και τα κατάφερε!

Ενισχύονται οι φήμες πως η κατάσταση της υγείας του βασιλιά Κάρολου δεν είναι καλή.

Ποια κίνηση έφερε νέα δημοσιεύματα;

Ο βασιλιάς Κάρολος δεν θα παραστεί στις εκδηλώσεις της επόμενης εβδομάδας για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας, έγινε γνωστό από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, με την Camilla να αντικαθιστά τον μονάρχη, καθώς εκείνος συνεχίζει τις θεραπείες του για τον καρκίνο.

Ο Κάρολος, ηλικίας 75 ετών, αναγκάστηκε να απόσχει από τις δημόσιες υποχρεώσεις του, αφότου ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα ότι διαγνώστηκε με μια μορφή καρκίνου, που δεν έχει διευκρινιστεί, λιγότερο από 18 μήνες μετά την ενθρόνισή του.

_129637797_30f3890fc1e32d4692c4e044c23a4835c2f4a0ed0_0_2800_3500800x1000

Πότε θα γίνει η στέψη του νέου βασιλιά

Στην νέα ιεραρχία η Κate θα είναι βασίλισσά και τα παιδιά της με τον William θα είναι οι πρίγκiπες διάδοχοι, και από την πρώτη ημέρα θα ετοιμάζουν την ενθρόνιση του βασιλιά.

«Η στέψη του πρίγκιπα William δεν θα γίνει για μήνες μετά το θάνατο του πατέρα του, αλλά θα είναι ο νέος βασιλιάς τη στιγμή που θα πεθάνει ο Κάρολος. Ο William πιθανότατα θα απευθύνει μια ομιλία στο έθνος την ίδια, η σορός του βασιλιά Καρόλου θα μεταφερθεί από την αίθουσα του θρόνου του Παλατιού του Μπάκιγχαμ στην Αίθουσα του Γουέστμινστερ», αναφέρει χαρακτηριστικά το #Cosmopolitan.

Ο πρίγκiπας Γεώργιος θα γίνει Δούκας της Κορνουάλης στην Αγγλία και δούκας του Ρόξμπουργκ στη Σκωτία. Η κηδεία σύμφωνα με ειδήμονες στα βασιλικά θα γίνει μετά από 9 ημέρες, από τότε η Camilla θα μένει πια σε μία άλλη βασιλική κατοικία.

«Όσο για το πού θα ζούσε, πιθανότατα θα ήταν οποιαδήποτε από τις πολλές βασιλικές κατοικίες. Ποια μπορεί να εξαρτάται από τις επιθυμίες του συζύγου της, αλλά τελικά ο νέος βασιλιάς θα πάρει την απόφαση», σημειώνει η #USAtoday.

royal-family-christmas-card-ap-jt-231209_1702161484801_hpEmbed_3x4

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»