Η άβολη στιγμή που ρώτησαν τον William για τη σύζυγό του και η αντίδραση του - «Πού είναι η Catherine;»

Η Κate Middleton έκανε την εμφάνισή της μετά την επέμβαση και την απαθανάτισαν οι παπαράτσι, όμως, πριν συμβεί αυτό, ο πρίγκιπας William ήρθε σε αρκετά άβολη θέση - Οι θεωρίες συνομωσίας και ο λόγος που εμφανίστηκε μπροστά στους παπαράτσι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο ίδιος, συνεχίζει τις σόλο πριγκιπικές του υποχρεώσεις και η απουσία της Κate εδώ και δύο μήνες, έχει προκαλέσει πλήθος θεωριών συνωμοσίας, τις οποίες βέβαια η ίδια συνέτριψε.

Ο William επισκέφθηκε το Ρέξαμ, όπου βρέθηκε στο γήπεδο της Wrexham AFC με αφορμή την ημέρα του St David.

Κάποιοι κατάφεραν να προσεγγίσουν τον πρίγκιπα William και φυσικά η πρώτη ερώτηση ήταν για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας. «Πού είναι η Κate;», τον ρώτησαν χαρακτηριστικά. Και ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση.

Καθώς έμπαινε στο γήπεδο, ένας άλλος τον ρώτησε: «Μπορώ να βγάλω μια selfie παρακαλώ;» αλλά εκείνος απάντησε: «Μπορώ να πω ένα γεια στην ομάδα; Θα επιστρέψω».

Οι βασιλικοί συντάκτες ανά τον κόσμο μοιράστηκαν τη χαρά τους αφού η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά μετά την επέμβαση της.

Η Κate, η οποία έχει κάνει ένα βήμα πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα ενώ ανάρρωνε από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, εθεάθη χθες μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε η μητέρα της.

Είναι η πρώτη φορά που η πριγκίπισσα εμφανίζεται δημόσια από τότε που γιόρτασε τα Χριστούγεννα στο Sandringham με τον πρίγκιπα William, τα παιδιά τους και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Ενθουσιασμένη με την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μια θαυμάστρια έγραψε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X: «Τι χαρά να τη βλέπεις!».

Ένας άλλος έγραψε: «Είναι υπέροχο να τη βλέπω έξω στον καθαρό αέρα. Ελπίζω να το πάρει χαλαρά. Η υγεία της έρχεται πάνω από όλα». Μια τρίτη πρόσθεσε: «Με την υπέροχη μαμά της επίσης».

Η Kate φωτογραφήθηκε φορώντας γυαλιά ηλίου, καθισμένη στη θέση του συνοδηγού ενός Audi 4x4, το οποίο οδηγούσε η μητέρα της Carole Middleton κοντά στο κάστρο Windsor. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν λίγο πριν τις 9 το πρωί.

Ο λόγος που έκανε αυτή την εμφάνιση

Οι θεωρίες συνομωσίας τον τελευταίο καιρό για την υγεία της Kate Middleton έδιναν και έπαιρναν με πολλούς να θέλουν να αναφέρουν μόνο τα αρνητικά σενάρια. Η ίδια, αποφάσισε να εμφανιστεί μπροστά στους παπαράτσι προκειμένου να διαψεύσει όλα όσα γράφτηκαν για εκείνη χωρίς να χρειαστεί να κάνει καμία απολύτως δήλωση. Και τα κατάφερε!

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»