Οι μυστικές συναντήσεις της Kate Middleton με τον Κάρολο στο νοσοκομείο - Το σοκ της οικογένειας

Συγκινημένος ο Κάρολος εθεάθη να «κουτσαίνει» από το κρεβάτι του νοσοκομείου, για να δει την Kate Middleton - Πώς είπαν στα παιδιά τους για τον καρκίνο - Το μήνυμα 8χρονης που νίκησε τον καρκίνο με τη βοήθεια της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια ημέρα πριν ανακοινώσει με θάρρος την διάγνωσή της με καρκίνο, η Kate Middleton είχε ένα ιδιωτικό γεύμα με τον Βασιλιά Κάρολο, ο οποίος επίσης μάχεται με την ίδια ασθένεια.

Ο 75χρονος βασιλιάς Κάρολος ταξίδεψε την περασμένη Πέμπτη 21/3 από το Λονδίνο στο κάστρο του Windsor για να μιλήσει από καρδιάς με την αγαπημένη του νύφη, Kate Middleton.

Πιστεύεται ότι η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, ήθελε να εκμυστηρευτεί στον Κάρολο για το πώς αντιμετωπίζει τη δική του μάχη κατά της ασθένειας, όπως αναφέρει δημοσίευμα της #Sun.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συζήτησε επίσης με τον πεθερό της για το βίντεο μέσω του οποίου ανακοίνωσε πως δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο ανακοινώνοντας στον κόσμο για το «τεράστιο σοκ» που υπέστη όταν ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο.

Το γεύμα μεταξύ νύφης και πεθερού εδραιώνει ακόμη περισσότερο τον ισχυρό δεσμό που μοιράζονται η Κέιτ και ο Κάρολος με τον βασιλιά να περιγράφει με αγάπη την πριγκίπισσα ως την «αγαπημένη του νύφη».

«Ο βασιλιάς έφυγε από το γεύμα του νιώθοντας πολύ συγκινημένος».

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μπορούν να μοιραστούν πολλά και να χρησιμοποιήσουν ο ένας τον άλλον για υποστήριξη κατά τη διάρκεια της δικής τους βαθιά προσωπικής μάχης για τον καρκίνο».

Εν τω μεταξύ, πηγές δήλωσαν στους #SundayTimes ότι ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος υποβλήθηκε σε θεραπεία για διευρυμένο προστάτη, εθεάθη να «κουτσαίνει» από το κρεβάτι του νοσοκομείου, για να δει την Kate Middleton στον διάδρομο. Όπως τονίζουν πηγές προσκείμενες στην βασιλική οικογένεια, ο Κάρολος θεωρεί την Kate κόρη του.

Στενός φίλος της Kate Middleton έκανε κάποιες αποκαλύψεις για την ομιλία της πριγκίπισσας στο βίντεο μέσα από το οποίο ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε μιλώντας στους #SundayTimes η Kate Middleton έγραψε ολόκληρη την ομιλία της για τη μάχη με τον καρκίνο «μόνη της και πολύ γρήγορα», καθώς ήθελε να «δώσει τέλος στα κουτσομπολιά και τις εικασίες για την υγεία της».

«Δεν αφορούσε πραγματικά το δράμα των τελευταίων εβδομάδων, αν και προφανώς αυτό την είχε αναστατώσει. Ένιωσε ότι έπρεπε να το κάνει εξαιτίας αυτού που είναι. Γνωρίζει ότι είναι ένα δημόσιο πρόσωπο και έχει μια ευρύτερη ηγετική ευθύνη. Ήταν όλα δικά της, έγραψε κάθε λέξη των όσων είπε και όλα έγιναν πολύ γρήγορα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο φίλος της.

Σύμφωνα με όσα είπε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποφάσισε να μιλήσει για την κατάσταση της υγείας μέσω ενός βιντεοσκοπημένου μηνύματος αντί για μια πιο «τρανταχτή» γραπτή δήλωση, καθώς θα ήταν ένας πιο καθησυχαστικός τρόπος για να μεταδώσει τα νέα.

Το παλάτι του Κένσινγκτον ζήτησε έντονα από τον κόσμο να μην κάνει εικασίες σχετικά με τον καρκίνο που έχει.

Ωστόσο, λένε ότι είναι «σε καλή διάθεση και συγκεντρωμένη στην ανάρρωσή της. Είναι εξαιρετικά ευγνώμων στην ιατρική ομάδα για τη φροντίδα που της παρέχουν», δήλωσε εκπρόσωπος.

«Χρειάζεται τώρα χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα για να ολοκληρώσει τη θεραπεία της και να αναρρώσει πλήρως».

Γίνεται κατανοητό ότι η ανακοίνωση έγινε όχι λόγω των τρολ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την υγεία της και το πού βρίσκεται -αν και αυτό ήταν ανατρεπτικό και δυσάρεστο- αλλά επειδή τα παιδιά της, ο πρίγκιπας George, 10 ετών, η πριγκίπισσα Charlotte, 8 ετών, και ο πρίγκιπας Louis, 5 ετών, διέκοψαν χθες το σχολείο, γεγονός που τους έδωσε την ευκαιρία να τα προστατεύσουν από το αναπόφευκτο δημόσιο σοκ.

Εκπρόσωπος της πριγκίπισσας δήλωσε: «Δεν θα μοιραστούμε περαιτέρω ιδιωτικές ιατρικές πληροφορίες. Η πριγκίπισσα έχει δικαίωμα στην ιατρική ιδιωτικότητα, όπως όλοι μας».

Ωστόσο, ο εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε: «Η πριγκίπισσα βρίσκεται τώρα σε πορεία ανάρρωσης έχοντας ξεκινήσει μια προληπτική χημειοθεραπεία... στα τέλη Φεβρουαρίου».

Ερωτηθείς πότε η πριγκίπισσα έλαβε τα νέα από τους γιατρούς της, ο εκπρόσωπος εξήγησε: «Μόλις ολοκληρώθηκαν οι μετεγχειρητικές εξετάσεις και εξετάστηκαν τα αποτελέσματα».

Πρόσθεσαν: «Η πριγκίπισσα ήθελε να μοιραστεί αυτές τις πληροφορίες όταν εκείνη και ο πρίγκιπας θεώρησαν ότι ήταν σωστό για αυτούς ως οικογένεια».

78775133-12852357-The_Prince_and_Princess_of_Wales_have_released_their_annual_Chri-m-107_1702333581960

Μια πηγή δήλωσε ότι ήταν «ένα απίστευτα δύσκολο δίμηνο για όλη την οικογένεια» και ότι ήταν σημαντικό για την πριγκίπισσα να συμβιβαστεί με τη διάγνωσή της, να αναρρώσει από την εγχείρησή της και να ξεκινήσει την πορεία της προς την ανάρρωση.

Σε όλη αυτή την περίοδο τα παιδιά του ζευγαριού ήταν η προτεραιότητά της. Είναι κατανοητό ότι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ ήθελαν να το πουν στα παιδιά τους την κατάλληλη στιγμή και να τους επιτρέψουν να καταλάβουν και να επεξεργαστούν τα νέα πριν αυτά δημοσιοποιηθούν.

Με τα παιδιά να έχουν αποχωρήσει από το σχολείο Lambrook για τις πασχαλινές διακοπές, αποφάσισαν ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστούν τη δήλωση.

Πηγές λένε ότι το μέλημά τους το τελευταίο διάστημα, παρά τις παγκόσμιες και κοινωνικές εικασίες στα μέσα ενημέρωσης, ήταν να βάλουν πρώτα την υγεία της Κάθριν και τα παιδιά τους.

Τώρα ελπίζουν, δήλωσαν οι βοηθοί, ότι οι εικασίες γύρω από την πριγκίπισσα θα σταματήσουν.

Η Kate είναι προφανώς αποφασισμένη να συνεχίσει την κανονική της ρουτίνα, την οποία θεωρεί σημαντικό μέρος της ανάρρωσής της, και ζήτησε από τον κόσμο να σέβεται την ιδιωτική της ζωή.

christmas-card

Το 2021 η Kate Middleton είχε συναντήσει τη μικρούλα Mila Sneddon. Η ιστορία του τότε 5χρονου κοριτσιού που έδινε τη μάχη με τον καρκίνο, είχε συγκινήσει την πριγκίπισσα της Ουαλίας που είχε ταχθεί στο πλευρό του παιδιού. Σήμερα η 8χρονη, πλέον, στέλνει το δικό της μήνυμα στην καρκινοπαθή πριγκίπισσα.

To 2018, η πριγκίπισσα ήρθε σε επαφή με τη φιλανθρωπική οργάνωση «Little Princess Trust», που φτιάχνει ρεαλιστικές περούκες για όσους είχαν χάσει τα μαλλιά τους. Μάλιστα η Kate Middleton έκοψε 48 εκατοστά από τα μαλλιά της και τα δώρισε στη φιλανθρωπική οργάνωση, ανώνυμα, ώστε να μην υπάρχει στο αρχείο ότι πρόκειται για μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Η 8χρονη σήμερα Mila, της οποίας ο καρκίνος έχει πια υποχωρήσει, μόλις έμαθε τα δυσάρεστα νέα έστειλε ένα εμπνευσμένο μήνυμα ελπίδας και γενναιότητας στην πριγκίπισσα.

«Θα είσαι γενναία γιατί ήμουν κι εγώ και θα το πολεμήσεις όπως έκανα κι εγώ», ανέφερε η 8χρονη στο συγκινητικό της μήνυμα.

Η μητέρα της Μίλα, Lila Sneddon αναφέρθηκε στη δυσάρεστη είδηση με ανάρτησή της στο X: «Είμαστε βαθιά θλιμμένοι στο άκουσμα των ειδήσεων για την Κάθριν. Μια ευγενική στοργική ψυχή που πάντα υπερασπιζόταν τη Μίλα τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη θεραπεία της. Η Μίλα είναι εξίσου λυπημένη στο άκουσμα αυτής της είδησης και θα την προσεγγίσει ιδιωτικά με τον δικό της τρόπο».

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο