Συγκινημένη η Kate Middleton - Πλήθος κόσμου αφήνει λουλούδια και γράμματα στο κάστρο του Windsor

O William θα «συρρικνώσει» τις δημόσιες υποχρεώσεις του για να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του - «Αναρωτιέμαι πώς νιώθουν τώρα τα τρολ που έκαναν τόσο γελοίους ισχυρισμούς για αυτήν την καταπληκτική γυναίκα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μετά το απίστευτο κύμα συνωμοσιολογίας για το πού βρίσκεται και τι συμβαίνει με την Kate Middleton, η ίδια η πριγκίπισσα της Ουαλίας με ένα βίντεο ανακοίνωσε στον κόσμο ότι έχει καρκίνο, βάζοντας τέλος στις φήμες που κυκλοφορούσαν.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κate Middleton και ο σύζυγός της, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας William, είναι «πάρα πολύ συγκινημένοι» από τα μηνύματα υποστήριξης που έχουν λάβει αφότου η ίδια αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, δήλωσε χθες Σάββατο εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον.

«Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα είναι πάρα πολύ συγκινημένοι από τα ευγενικά μηνύματα του κόσμου στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε όλη την Κοινοπολιτεία και σε όλον τον κόσμο, σε σχέση με το μήνυμα της Αυτής Βασιλικής Υψηλότητας», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Είναι εξαιρετικά συγκινημένοι από τη ζεστασιά και την υποστήριξη του κόσμου και είναι ευγνώμονες για την κατανόηση του αιτήματός τους για σεβασμό της ιδιωτικότητας αυτήν την περίοδο».

Ο φωτογράφος,  Arthur Edwards μιλώντας στην εφημερίδα #Sun αναφέρει: «Τι θάρρος θα χρειαζόταν η καημένη για να πει στον κόσμο ότι πάσχει από καρκίνο. Τώρα ξέρουμε ότι ο μόνος λόγος που το κράτησε κρυφό ήταν για χάρη των παιδιών της», αναφέρει ο Arthur Edwards, που ακολουθεί την βασιλική οικογένεια για πάνω από 45 χρόνια ως φωτορεπόρτερ της εφημερίδας #Sun.

Στη συνέχεια επισημαίνει: «Ο καρκίνος είναι μια λέξη που τρομάζει τους πάντες και η χημειοθεραπεία είναι μια αρκετά σκληρή θεραπεία και το σώμα πρέπει να είναι δυνατό για να το αντέξει. Η Catherine έχει μεγάλη θέληση και αποφασιστικότητα που έχω δει από κοντά από την ημέρα που την φωτογράφισα για πρώτη φορά.

Η δήλωση της Catherine χρειάστηκε πολύ θάρρος και μας είπε ότι ο λόγος που κρατούσε κρυφό τον καρκίνο της μέχρι τώρα είναι για χάρη των παιδιών της. Με την υποστήριξη του William είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουν».

Στην συνέχεια ξεσπά για εκείνους που είχαν σπεύσει να σχολιάσουν την απουσία της Κate Middleton τον τελευταίο καιρό.

«Αναρωτιέμαι πώς νιώθουν τώρα τα τρολ που έκαναν τόσο γελοίους ισχυρισμούς για αυτήν την καταπληκτική γυναίκα. Ας ελπίσουμε ότι αισθάνονται καλά και πραγματικά ντρέπονται για την τρέλα που επικράτησε τις τελευταίες εβδομάδες. Και έτσι θα έπρεπε. Ο καρκίνος είναι μια λέξη που τρομάζει τους πάντες

Τώρα ξέρουν πόσο σοβαρή ήταν η ασθένειά της από τον Ιανουάριο, ελπίζω η τρέλα πίσω από τις άγριες φήμες και τις τρελές εικασίες να τελειώσει, ώστε η Catherine να μείνει μόνη με τον σύζυγό της και την οικογένειά της, αναρρώνοντας πλήρως με τον χρόνο της. Ο καρκίνος είναι μια λέξη που τρομάζει τους πάντες και η χημειοθεραπεία είναι μια αρκετά σκληρή θεραπεία και το σώμα πρέπει να είναι δυνατό για να το αντέξει.

Όταν έμαθα τα νέα χθες, με μετέφεραν πίσω στην ημέρα που έβγαλα φωτογραφίες για τον αρραβώνα τους. Θυμάμαι που ρώτησα τον Ουίλιαμ «γιατί είχες χωρίσει με την Catherine;» Μου είπε: «Επειδή έπρεπε να είμαι σίγουρος. Θέλω αυτός ο γάμος να κρατήσει για πάντα». Ακολουθώντας το ζευγάρι τους σε βασιλικές υποχρεώσεις, βλέπω ότι η απόλυτη αγάπη τους είναι πραγματική.

Ο τρόπος που βρίσκουν πάντα χρόνο να γυρίζουν και να χαμογελούν ο ένας στον άλλο και να κάνουν μικρές κρυφές συζητήσεις, μου θυμίζει τη βασίλισσα και τον δούκα του Εδιμβούργου των οποίων ο γάμος κράτησε επτά δεκαετίες.

Αυτή η γνήσια αγάπη μεταξύ του William και της Κate είναι αυτό που θα τους κάνει να ξεπεράσουν τη δοκιμασία της και την περιπέτειά της με τον καρκίνο.

Δεν με εξέπληξε καθόλου που όταν η Κate πήγε στο νοσοκομείο, ο William σταμάτησε αμέσως τη δουλειά και ανέλαβε τη διαχείριση της οικογένειας, πηγαίνοντας τα παιδιά στο σχολείο, αναλαμβάνοντας τα μαθήματά τους, διαβάζοντάς τους – όλα αυτά που θα έκανε η μαμά.

Η δήλωσή της στο βίντεο είναι υπέροχη, μιλώντας για την αγάπη της για τον William και την αγάπη του για εκείνη και τα παιδιά.

Ωστόσο, ενώ ανέφερε ότι είχε τον William στο πλευρό της, η Κate είχε επίσης την σκέψη της στους άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την ίδια ασθένεια.

Στην τελευταία γραμμή της απίστευτης δήλωσής της ζήτησε από άλλους καρκινοπαθείς να «παρακαλώ, μην χάσετε την πίστη ή την ελπίδα». Δεν είστε μόνοι’.

Αυτό δείχνει πόσο ξεχωριστή και περιποιητική είναι αυτή η γυναίκα. Ο καρκίνος πλήττει πολλές οικογένειες, αλλά πόσο αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι με όλα τα τρολ και τις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν στροβιλιστεί γύρω της, η Κάθριν σκέφτεται άλλους ανθρώπους», αναφέρει ο Arthur Edwards.

H επιστροφή της Κate στα καθήκοντα της ενδεχομένως να αργήσει

Όπως αναφέρει η #DailyMail η Κate δεν θα μπορέσει να παραστεί στη δοξολογία το Πάσχα, όπως αναμενόταν αρχικά. Πιθανόν, όπως λένε, να μην παραστεί και ο διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας William, θέλοντας να συμπαρασταθεί στη σύζυγό του. Για λίγο καιρό ενδεχομένως να αναπληρώνει την θέση της Κate στα δημόσια καθήκοντα η Camilla, η σύζυγος του Βασιλιά. Την ίδια ώρα που και ο βασιλιάς Κάρολος ακολουθεί την θεραπεία του για τον καρκίνο.

Η Κate και ο βασιλιάς Κάρολος έχουν στενή σχέση. Μάλιστα, βρετανικά μέσα αναφέρουν ότι την περίοδο που και οι δύο νοσηλεύοταν στην κλινική του Λονδίνου, ο Κάρολος επισκεπτόταν το δωμάτιο της νύφης του για να δει αν είναι καλά και πώς αναρρώνει. «Είναι πολύ κοντά», αναφέρουν όσοι γνωρίζουν καλά το τι συμβαίνει στο Μπάκιγχαμ και αυτή τη στιγμή ο ένας χρειάζεται τον άλλον όσο ποτέ άλλοτε, προσθέτουν.

Στην τελετή της Μεγάλης Πέμπτης, η Camilla θα αντικαταστήσει τον βασιλιά Κάρολο, όπως σημειώνει το #ABC.

Τους τελευταίους μήνες ηγείται της βασιλικής οικογένειας, πραγματοποιώντας ολοένα και περισσότερο μόνη της ταξίδια που κάποτε θα ήταν ευθύνη του συζύγου της.

Ο πρίγκιπας William το προηγούμενο διάστημα ήταν σχεδόν πιστός στις υποχρεώσεις του, αλλά είναι πιθανό να περιορίσει τα ταξίδια, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του και να προστατεύσει την οικογενειακή τους ζωή.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας αφήνουν λουλούδια και γράμματα συμπαράστασης και αγάπης στην πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία χθες ανακοίνωσε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας συγκλόνισε τον κόσμο, με τη βαθιά προσωπική και συγκλονιστική της εξομολόγηση για την ασθένειά της που εντοπίστηκε μετά από την εγχείρηση που υποβλήθηκε στην κοιλιά τον Ιανουάριο.

Το Σάββατο 23 Μαρτίου, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το Κάστρο του Windsor, όπου η μέλλουσα βασίλισσα της Βρετανίας αναρρώνει.

Τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφοι μεταδίδουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις με απευθείας συνδέσεις.

Τοπικές επιχειρήσεις ύψωσαν τη βρετανική σημαία, θέλοντας και αυτές με τη σειρά τους να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στην Kate Middleton που υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία με την ελπίδα να βγει νικήτρια στον αγώνα με τον καρκίνο.

Δειτε Επισης

Φρουρός των Brangelina «καρφώνει» την Jolie: «Έλεγε στα παιδιά να αποφεύγουν τον πατέρα τους»
Η Adriana Sklenarikova καταγγέλλει σεξουαλική επίθεση από διάσημο Γάλλο σκηνοθέτη
Ο Αλέξης Κούγιας απαντά στην ΕΣΗΕΑ για τον Λιάγκα: «Οι απόψεις μου έχουν πολύ μεγάλο κοινωνικό αντίκτυπο»
Σε νέα στιγμιότυπα του Άρη Σοϊλέδη με την νέα του σύντροφο – Το ταξίδι στη Μύκονο & η αποκάλυψη
Καλομοίρα: «Στην εγκυμοσύνη ένιωθα άσχημα με τον εαυτό μου, χάλια, ιδρωμένη, ελέφαντας, ήμουν σε κατάθλιψη»
O Νίκος Γαλανός για τον αρραβώνα του με τη Κάτια Δανδουλάκη: «Αν δεν μίλαγε η ίδια, δεν θα το έλεγα ποτέ»
H Hillary Duff έγινε μητέρα για τέταρτη φορά – Οι φωτογραφίες από τον τοκετό σε νερό
Έγκυος η Hailey Baldwin! Πατέρας για πρώτη φορά ο Justin Bieber
Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη Άννα Παναγιωτοπούλου
Η Ντάνη Γιαννακοπούλου έγινε για πρώτη φορά μαμά - Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι