#MasterChefGR: Αποχώρησε «το πιο λαμπρό αστέρι» του διαγωνισμού! Ορισμένοι το πανηγύρισαν έντονα

#MasterChefGR: Σώθηκε στο… υλικό στην πιο δύσκολη δοκιμασία που έχει υπάρξει στον διαγωνισμό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Γεωργία Μπετχαβά, ο Χρήστος Γανίτης και ο Σταμάτης Σταυρόπουλος, ήταν οι τρεις, που στο προχθεσινό επεισόδιο (Πέμπτη 29/2) του MasterChef 2024 είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες και καλούνται να υπερασπιστούν τη θέση τους στον διαγωνισμό και στην κουζίνα του παιχνιδιού.

Πρώτα, όμως, θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία. Να αναγνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά από ένα πιάτο, που έχει ετοιμάσει ο Culinary Consultant του MasterChef, Νίκος Θωμάς.

Αυτός ή αυτή,  που θα καταφέρει να βρει τα περισσότερα υλικά του πιάτου θα ανέβει στον εξώστη και δεν θα χρειαστεί να αντιγράψει το ίδιο πιάτο στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Ποιος από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση θα παρακολουθήσει τη δοκιμασία από την ασφάλεια του εξώστη και ποιος θα μαγειρέψει για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef 2024;

Οι κλίκες που έχουν δημιουργηθεί στον διαγωνισμό!

Ως είθισται, όμως, ένας εκ των τριών θα είχε την ευκαιρία να σωθεί από την δοκιμασία αποχώρησης κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό.

Έτσι, όπως ανακοίνωσαν οι τρεις σεφ και κριτές του MasterChef, στην τελική δοκιμασία τελευταίας ευκαιρίας θα έπρεπε οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση να αναγνωρίσουν όλα τα υλικά σε ένα ολοκληρωμένο πιάτο με την υπογραφή του Νίκου Θωμά προκειμένου ένας να ανέβει στον εξώστη και να παρακολουθήσει σαν απλός θεατής τη συνέχεια αυτή της βραδιάς.

«Οι συνθήκες είναι τέλειες για να έχουμε την πιο δύσκολη δοκιμασία που έχει υπάρξει μέχρι στιγμής στον διαγωνισμό» αναφώνησε ο Σωτήρης Κοντιζάς… κόβοντας τα πόδια των παικτών του MasterChef, όπως χαρακτηριστικά παραδέχθηκε και ο Σταμάτης, με τους δυο άλλους κριτές να ξεσπούν σε γέλια. Όμως, ο γνωστός σεφ είχε δικιο.

Δοκιμάζοντας ξανά και ξανά τη συνταγή, κάθε παίκτης του MasterChef έλεγε από ένα υλικό μέχρι να κάνει κάποιο λάθος. Με το πρώτο λάθος έπαιρνε απευθείας το χρίσμα του… τελικού υποψήφιου και αυτό συνέβη για τον Σταμάτη και την Γεωργία. Άρα ο Χρήστος ήταν εκείνος που σώθηκε κυριολεκτικά στο υλικό σε αυτή τη δοκιμασία.

Σταμάτης και Γεωργία φόρεσαν τις μαύρες ποδιές, μπήκαν πίσω από τους πάγκους και μέσα σε 60 λεπτά έπρεπε να ετοιμάσουν όχι ένα, αλλά δύο πιάτα Χτένια καρμπονάρα με λευκά σπαράγγια.

Νωρίς νωρίς αισθάνθηκε πιο ήρεμος ο Χρήστος, ο οποίος και κατάφερε να αναδειχθεί νικητής στη δοκιμασία της τελευταίες ευκαιρία. Έτσι, πίσω έμειναν οι άλλοι δυο παίκτες προκειμένου να τα δώσουν όλα στην τελική μονομαχία αποχώρησης του MasterChef. Η Γεωργία και ο Σταμάτης θα έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο υψηλών απαιτήσεων που έφερε την υπογραφή του Culinary Consultant του ριάλιτι μαγειρικής, Νίκου Θωμά.

Είτε με την βοήθεια του εξώστη είτε χωρις, τα δυο πιάτα ετοιμάστηκαν και… στάλθηκαν προς δοκιμή στους κριτές και τον καλεσμένο τους. Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως σε αυτή τη δοκιμασία του MasterChef οι σεφ κλήθηκαν να βαθμολογήσουν χωρίς να γνωρίζουν ποιο πιάτο ανήκει σε ποιον διαγωνιζόμενο.

Όταν η απόφαση πάρθηκε και το αποτέλεσμα είχε κριθεί, σύσσωμη η τριάδα των κριτών του MasterChef μαζί με τον Νίκο Θωμά στάθηκαν απέναντι από τον Σταμάτη και τη Γεωργία. Ανακοινώνοντας τη βαθμολογία της δοκιμασίας, εκείνη που έπρεπε να αποχωριστεί την μαύρη ποδιά σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού ήταν η Γεωργία με 25 πόντους στην τελική δοκιμασία.

«Κάθε εμπόδιο για καλό λένε και, αφού το λένε, πάει να πει ότι κάτι άλλο καλό θα με περιμένει εξω» ομολόγησε η παίκτρια, η οποία και απασχόλησε ιδιαίτερα τον φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής, με ορισμένους συμπαίκτες της να νιώθουν έως και ευτυχία για αυτή την εξέλιξη έχοντας εκφράσει πολλάκις σε προηγούμενα επεισόδια την έλλειψη συμπάθειας στο πρόσωπο της.

Τrailer Δευτέρα 4.3.2024

Δειτε Επισης

Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο look με πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour