#MasterChefGR: Τριπλή δοκιμασία αντιγραφής με πιάτα των κριτών! Oι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!

#MasterChefGR: Κατέρρευσε ξανά η Γεωργία: «Στην αρχή τσαντιζόμουν, τώρα την λυπάμαι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

To θρίλερ συνεχίζεται στο MasterChef και οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που δεν κατάφεραν να κερδίσουν την προηγούμενη δοκιμασία, μπήκαν ξανά στην κουζίνα για να μαγειρέψουν.

Στο νέο επεισόδιο που είδαμε την Πέμπτη 29/2, οι παίκτες είδαν μπροστά τους τρεις καμπάνες, με την κάθε μία να περιέχει ένα πιάτο από τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η κάθε ομάδα κλήθηκε να επιλέξει μία καμπάνα με σκοπό να μαγειρέψει. Η ροζ επέλεξε αυτή του κ. Κοντιζά, η μπλε του κ. Ιωαννίδη και η λαδί του κ. Κουτσόπουλου.

Στη διάθεσή τους είχαν 60 λεπτά για να μαγειρέψουν το εκάστοτε πιάτο, μόνο που η μονομαχία ήταν ατομική παρότι ανήκουν σε μια υποομάδα.

Η Γεωργία είναι η πιο συζητημένη παίκτρια του φετινού κύκλου με τα σχόλια για εκείνη να διαδέχονται το ένα το άλλο κάθε φορά που κάνει δηλώσεις ή δείχνει πλάνο της.

Η Γεωργία καθάριζε τα σπαράγγια και οι παίκτες από τον εξώστη θεώρησαν ότι το κάνει λάθος και προσπάθησαν να τη βοηθήσουν. Όταν η Γεωργία άκουσε τη φωνή της Χριστίνας να της λέει να τα καθαρίσει με μαχαίρι και όχι με πίλερ, έγινε έξω φρενών.

Η παίκτρια, στις δηλώσεις που έκανε μετά στην κάμερα, ανέφερε ότι δεν θέλει καμία επαφή μαζί της και ότι θεωρεί πως όλοι την πλησιάζουν λόγω της ομορφιάς της, με τους άντρες του MasterChef να θέλουν και κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία και συνεργασία μαζί της.

Για μια ακόμα φορά στο φετινό MasterChef δεν μπόρεσε να διαχειριστεί η Γεωργία την συναισθηματική της φόρτιση στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Πέμπτης

Αφορμή στάθηκαν ο πόλεμος και τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται, σύμφωνα πάντα με την ίδια, από τους συμπαίκτες της.

Έτσι, αν και ουδείς απάντησε από τον εξώστη στις επίμονες ερωτήσεις των κριτών για την Γεωργία, η παίκτρια του MasterChef  ξέσπασε σε κλάματα στο πλατό για να εκμυστηρευτεί στη συνέχεια τα εξής στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής. «Σίγουρα υπάρχει υποκρισία και ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του, μέσα εκεί. Οπότε αύριο, αν βγω προτεινόμενη, θα δούμε πως θα είναι η ψυχολογία μου και θα προσπαθήσω για το καλύτερα».

«Έχω μπει σε μια διαδικασία που λυπάμαι την Γεωργία, να πω την αλήθεια. Είμαι στη φάση που στην αρχή τσαντιζόμουν μαζί της γιατί ξυπνούσα το πρωί και της έλεγα καλημέρα χωρίς να ξέρω τι θα αντιμετωπίσω κάθε μέρα. Έχει μείνει όμως μόνη στο δωμάτιο και δεν έχει άτομο άλλο να επικοινωνήσει» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Χρήστος για την παίκτρια του MasterChef τη νύχτα της Πέμπτης.

«Νομίζω πως γενικά την αποφεύγουν. Αν κάποιος το πάρει λίγο πιο προσωπικά αυτό που είναι η γεωργία, θα μπει πολύ πιο εύκολα σε διαμάχη».

Μετά το τέλος της δοκιμασίας αντιγραφής, στην οποία η ίδια δεν ανταποκρίθηκε, ξέσπασε σε κλάματα. 

Ο Ηλίας με τη Βιβή δήλωσαν πώς δεν μπορούν να κατάλαβουν τη συμπεριφορά της διαγωνιζόμενης, αντίθετα ο Χρήστος εξομολογήθηκε πως έχει αρχίσει να τη λυπάται, επειδή την έχουν απομονώσει στο σπίτι. 

«Έχω μπει σε μια διαδικασία που λυπάμαι τη Γεωργία. Στην αρχή τσαντιζόμουν, γιατί δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω μόλις ξυπνήσω. Έχει μείνει μόνη στο δωμάτιο δεν έχει άτομο να επικοινωνήσει. Την αποφεύγουν γενικά. Αν κάποιος πάρει λίγο πιο προσωπικά αυτό που είναι η Γεωργία, θα μπει εύκολα σε διαμάχη», αποκάλυψε ο Χρήστος. 

Οι κριτές δοκίμασαν και στη συνέχεια επέλεξαν την πιο αδύναμη προσπάθεια από κάθε ομάδα, ο παίκτης της οποίας θα μαγειρέψει για την παραμονή του στο MasterChef.

Η Γεωργία ήταν η πρώτη υποψήφια από την λαδί ομάδα, ο Χρήστος από την ροζ και από την μπλε ομάδα, ακολούθησε ο Σταμάτης.

Trailer Παρασκευή 1.3.2024

Δειτε Επισης

Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
#Cannes Film Festival 2024: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της La Croisette
Ο Γιώργος Γιαννιάς έκανε διακοπές μαζί με την οικογένεια του στην Ρόδο και βρέθηκαν μπροστά σε καρχαρία
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Ματίνα Παγώνη: «Θα γίνει γρήγορα καλά»
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έκλαιγα έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου, τον κινηματογράφο»
Παγκόσμια πρεμιέρα #Maestro: Καθήλωσε η Μαρία Καβογιάννη - Αποθέωση για την Χάρις Αλεξίου
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα, θα υποβάλω μήνυση»