Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο του Γιάννη Ξανθόπουλου - Έγινε η κηδεία του 19χρονου

Το βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται να παραβιάζει το stop το αυτοκίνητο να συνέβαλε στο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος – Ταυτοποιήθηκε ο ηλικιωμένος άνδρας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μερικά 24ωρα μετά το θανατηφόρο τροχαίο που ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ο πατέρας του 19χρονου που κηδεύτηκε χθες μίλησε στο #ToPrwino. Ο ίδιος, φανερά συντετριμμένος

«Έγινε η κηδεία και όλα τελείωσαν. Πολύ βαρύ το κλίμα. Πολύ χάλια. Όταν φύγει 19 χρονών παιδί… Φίδι να ήταν, θα ήταν λιγότερο λυπήσιμο. Απλά ξέρουμε ότι βρέθηκε αλλά δεν έγινε και κάτι θεωρώ. Απλά το λένε στις ειδήσεις. Ο άλλος πήγε στον τάφο και ο άλλος είναι ελεύθερος και πίνει μπύρες» ανέφερε αρχικά ο πατέρας του 19χρονου.

Όπως είπε, θα κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου. «Θα πάει νομικά όπως πρέπει, μέχρι το κόκκαλο. Όσο πάει, και το αξίζει. Έχω, δεν έχω, θα πάει νομικά δε γίνεται. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα, με ενδιαφέρει να πάει νομικά, να πάει εκεί που πρέπει. Δεν το φέρνουν πίσω το παιδί μου αλλά να μην πάρουν άλλου» πρόσθεσε ο πατέρας του 19χρονου.

«1000 άτομα ήρθαν στην κηδεία, τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξαναγίνει. Ένας 20άρης να πάει να πεθάνει σε ατύχημα, χωρίς να φταίει κρίμα είναι. Εγκληματίας είναι και πρέπει να παραδοθεί» είπε, επίσης, ο πατέρας του 19χρονου σε έντονη συναισθηματική φόρτιση και εξομολογήθηκε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του είναι με φάρμακα.

Η μητέρα του Γιάννη Ξανθόπουλου μιλάει για την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται ο γιος της μετά την εμπλοκή του στο θανατηφόρο τροχαίο στο Μενίδι

Όπως η ίδια περιέγραψε, ο τραγουδιστής δεν είναι καλά και θα χρειαστεί τις συμβουλές ιερέα και ψυχολόγου.

«Πώς να είναι ο Γιάννης καλά; Αχ αγόρι μου… Άκουσε τον πατέρα του που κλαίει, άκουσε το άλλο. Πώς να νιώσει, δεν είναι (κακό παιδί), λυπάται, είναι τέτοιο παιδί, ευαίσθητο παιδί… Και με αυτό, αυτά τα πράγματα όλα, λυπόμαστε πώς να είμαστε; Λυπόμαστε τους ανθρώπους και όλους κι εμείς όπως πάθαμε όλοι μαζί. Τώρα εμείς πήραμε τον πάτερ να τον διαβάσει, θα πάρουμε και τον ψυχολόγο.»

«Αυτό είμαστε, πώς να είμαστε μέχρι που να γίνει κάπως καλά. Λυπόμαστε πώς; Να βλέπεις τους γονείς εκεί, να βλέπεις όλα αυτά… δεν ξέρω αν κάποιος μπορεί να είναι καλά, δεν ξέρω…»

Φίλος του Γιάννη Ξανθόπουλου μίλησε στο #PameDanai για την ψυχική του κατάσταση.

«Είναι παιδικός μου φίλος. Είναι αδερφός δεν είναι φίλος. Από μικροί κάνουμε παρέα. Σίγουρα δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά. Στο άκουσμα και μόνο αυτής της είδησης όλοι έχουν συγκλονιστεί πόσω μάλλον ο Γιάννης ο όποιος ενεπλάκη σε όλο αυτό άθελά του. Στο νοσοκομείο μόνο τον επισκέφθηκα», είπε αρχικά.

«Σωματικά έχει πόνους στα πόδια και στο στήθος, από το τράνταγμα μετά από αυτό που συνέβη. Τώρα είναι σπίτι του και ούτε εγώ τον έχω δει. Δεν έχει το κουράγιο να μιλήσει ούτε τη δύναμη να πάει κάποιος να του μιλήσει, ούτε από εμάς ούτε από κανέναν. Ούτε στα τηλέφωνα θα απαντήσει, είναι πραγματικά σε τεράστιο σοκ με όλο αυτό που έχει γίνει», συμπλήρωσε αναφορικά με την ψυχική κατάσταση του τραγουδιστή.

Για το πώς το έμαθε, αποκάλυψε πως, «το πρωί με πήρε ο αδερφός του και μου είπε τι συνέβη. Ήταν κακιά στιγμή, δεν πιστεύω ότι κάποιος άνθρωπος ήθελε αν κάνει αυτό το πράγμα, δεν ήθελε να αφαιρέσει την ζωή κάποιου άλλου. Κανείς δεν θα το έκανε αυτό το πράγμα. Δεν ήταν ούτε νέος οδηγός ούτε δεν ήξερε να οδηγεί,, δεν έτρεχε σαν τρελός ποτέ όσο οδηγούσε. Με το που βγήκε το αμάξι έκοψε επί τόπου για να μην πέσει, όπως θα κάναμε όλοι έτσι; έκανε αυτό που θα πράτταμε όλοι. Έκοψε επί τόπου το τιμόνι αριστερά για να τον αποφύγει και να μην πέσει πάνω του και να τον σκοτώσει. Γιατί αν έπεφτε πάνω του… τι να σου πω αντανακλαστικά είναι αυτά. Είναι υπερβολικά ευαίσθητος και συμπονετικός δεν το αντέχει όλο αυτό».

Το οπτικό υλικό που έχουμε στη διάθεση αποτελεί ένα από τα βίντεο που έχουν οι αστυνομικές αρχές και συμπληρώντας όλα τα κομμάτια του πάζλ κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτοποίηση του οχήματος και συνάμα του ηλικιωμένου ιδιοκτήτη και οδηγού.

Το τροχαίο που σημειώθηκε στις 5:10 το πρωί της περασμένης Τρίτης (12/3/2024) είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 19χρονος που επέβαινε στο όχημα με το οποίο συγκρούστηκε το αυτοκίνητο του γνωστού τραγουδιστή. Στο βίντεο εμφανίζεται σε μια κάθετη οδό προς λεωφόρο της Δεκελείας να εμφανίζεται αρχικά το αυτοκίνητο το οποίο φέρεται να οδηγούσε ο ηλικιωμένος άνδρας.

Σε κλάσματα δευτερολέπτου την εμφάνιση του επί της λεωφόρου Δεκελείας κάνει και το SUV του τραγουδιστή.

Το όχημα το οποίο οδηγεί ο ηλικιωμένος άνδρας αν και κινείται αργά, ωστόσο δεν σταματά στο στοπ και μπαίνει στη λεωφόρο Δεκελείας. Ο Γιάννης Ξανθόπουλος όπως όλα δείχνουν προσπαθεί να αποφύγει το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα οι ελιγμοί του να τον οδηγήσουν στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με το όχημα που επέβαιναν ο 20χρονος οδηγός και ο 19χρονος συνοδηγός. Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο 19χρονος, ενώ οι οδηγοί των δύο οχημάτων τραυματίστηκαν.

Έτσι οι άνδρες της τροχαίας αξιοποιώντας το  βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή του Μενιδίου που έγινε το τροχαίο δυστύχημα κατάφεραν να φτάσουν στο αυτοκίνητο που παραβίασε το stop.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα που αποτυπώνεται στις κάμερες, κάποια στιγμή μετά το τρακάρισμα σταματάει και ο οδηγός του ο όποιος είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας, εξέρχεται από αυτό.

Παρόλα αυτά δεν σπεύδει να βοηθήσει, καθώς θα επιβιβαστεί και πάλι στο αυτοκίνητο του και θα φύγει. Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η σύλληψη του και έτσι σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες  της εγκατάλειψης και της πρόκλησης τροχαίου.

Την τιμωρία του τραγουδιστή ζητά ο πατέρας του 19χρονου

Ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε ζητάει την παραδειγματική του τιμωρία.

«Δεν υπάρχει πιο άδικα από το να φύγει ένας τίμιος άνθρωπος, να πάει πέντε ώρες στη δουλειά του και να φύγει έτσι. Έχω μάθει ότι φταίει ο τραγουδιστής. Όχι φταίει… Παρά φταίει! Γρήγορα, με ταχύτητα. Χωρίς φρένα, έπεσε και έφαγε σχεδόν δύο ζωές».

Η στιγμή που το όχημα του οδηγού που αναζητείται παραβιάζει το STOP και μπαίνει στη Δεκελείας, είναι η στιγμή που ο Γιάννης Ξανθόπουλος στρίβει το τιμόνι αριστερά, ενστικτωδώς, όπως έχει αναφέρει, και μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα.

Λίγα μόνο μέτρα παρακάτω θα συγκρουστεί με το όχημα που επέβαιναν οι δύο 19χρονοι. Ο ένας τραυματίζεται σοβαρά, αλλά ο δεύτερος αφήνει την τελευταία του πνοή επί τόπου.

«Πώς δεν είχε όνειρα; Δεν είχε όνειρα ένα παιδί 19 χρονών; Βέβαια θα κινηθούμε νομικά. Δεν έφαγαν έναν άνθρωπο; Και για τα σκυλιά κινούνται νομικά. Θέλουμε να πάρουν την τιμωρία τους, αυτό που τους αξίζει».

Ειδικοί που είδαν τις εικόνες, εκτιμούν την ταχύτητα στο τζιπ του τραγουδιστή κοντά στα 100 χιλιόμετρα την ώρα. Φαίνεται να πατάει φρένο, χωρίς όμως να μπορεί να επαναφέρει το όχημα στο σωστό ρεύμα, πριν τη σύγκρουση.

Ο 19χρονος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και στο πλευρό του, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η μητέρα του.

Η οικογένεια του θύματος είναι αποφασισμένη να κινηθεί νομικά. Ζητάει να πέσει άπλετο φως στις συνθήκες της τραγωδίας και να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται για το δυστύχημα.

Σοκαρισμένος παραμένει ο τραγουδιστής

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως ο Γιάννης Ξανθόπουλος σταμάτησε αμέσως στο σημείο του δυστυχήματος και παρά τον τραυματισμό του, προσπάθησε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να φτάσουν στην περιοχή ασθενοφόρα.

Ο 24χρονος που έγινε γνωστός πριν από 8 χρόνια, όταν συμμετείχε σε μουσικό τηλεπαιχνίδι, αγωνιά για την κατάσταση του τραυματία και όπως αναφέρουν στενοί συγγενείς του, παραμένει σοκαρισμένος από το δυστύχημα και συντετριμμένος από τον θάνατο του 19χρονου.

Στο πλευρό του Γιάννη Ξανθόπουλου βρίσκονται από την πρώτη στιγμή και μια σειρά από συνάδελφοί του, που τα προηγούμενα χρόνια συνεργάστηκαν μαζί του.

Από την πρώτη στιγμή ο 24χρονος καλλιτέχνης δηλώνει στη διάθεση των αρχών που ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Τα βλέμματα όλων βρίσκονται στραμμένα τόσο στην οικογένεια που θρηνεί το χαμό του παιδιού της, όσο και στους γονείς του 19χρονου τραυματία που αγωνιούν.

Οι έρευνες για το θανατηφόρο τροχαίο συνεχίζονται με τον 68χρονο οδηγό που παραβίασε το STOP να παρουσιάζεται αργά χθες το βράδυ στην αστυνομία, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Δειτε Επισης

Δημήτρης Κόκοτας: «Άμα του σφίξεις πολύ δυνατά το χέρι, το τραβάει»
Λύγισε ο Τάσος Κωστής για την απώλεια της συζύγου του: «Μετανιώνω που δεν μπόρεσα να της το κάνω αυτό»
Ο Δημήτρης Σταρόβας ξεκίνησε να λέει τις πρώτες λέξεις - Το μήνυμα της συντρόφου του
Η Άντζελα Γκερέκου πρώτη φορά για το οικονομικό «πόλεμο» του Τόλη Βοσκόπουλου: «Φτάσαμε στον πάτο»
Σταματίνα Τσιμτσιλή - Γιώργος Λιάγκας: Πινγκ Πονγκ αλληλο-ακύρωσης on air
Γενέθλια για τον Κωνσταντίνο Αργυρό! Σαν σήμερα γεννήθηκαν τα πρώτα τρίδυμα με εξωσωματική στην Ελλάδα!
Παναγιώτης Στάθης: «Έφυγε 47 ετών ο αδελφός μου. Ήταν σαν να έχασα τον πατέρα μου δεύτερη φορά»
Θοδωρής Σκυφτούλης: «Με σημάδεψαν οι ΜΑΤατζήδες με το όπλο, ήμουν 5 χρονών»
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τέσσερα χρόνια μετά την επίθεση: «Δυστυχώς ό,τι καίγεται χάνεται για πάντα»
Λένα Ζευγαρά: «Το τελευταίο διάστημα περνάω τέλεια μόνο με τη δουλειά μου»