#MasterChefGR: Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς & «πάγωσε» τους παίκτες - Κυπριακή υπόθεση η ασυλία

#MasterChefGR: Από αρχηγός... βοηθός & μετά υποψήφιος: «Θα κάνω ό,τι γουστάρω, δε δίνω λογαριασμό» - Κυπριακή υπόθεση η ασυλία - Ψηφοφορία με συζήτηση περί καθαίρεσης αρχηγού - «Σφαγή» στην σημερινή αντιγραφή πιάτου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

H στιγμή της κρίσης μετά την Ομαδική Δοκιμασία στο MasterChef 2024 έφτασε και οι σκέψεις και τα συναισθήματα των διαγωνιζομένων είναι ποικίλα. Όλοι περιμένουν με αγωνία να ακούσουν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους, καθώς και οι δυο μπριγάδες έχουν εξίσου ανάγκη τη νίκη.

Η ανακοίνωση της νικήτριας μπριγάδας φέρνει χαμόγελα και χαρά στους νικητές, θλίψη και προβληματισμό στους ηττημένους. Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος,  και ο καλεσμένος τους Dimitris «Dimi» Leivadas Founder of Delta Lambda Hospitality (UK) έμειναν περισσότερο ικανοποιημένοι με τα πιάτα της γκρι μπριγάδας.

Η Δοκιμασία Ασυλίας για τα μέλη της μπορντό μπριγάδας θα αποδειχθεί δύσκολη, ψυχοφθόρα και επίπονη διαδικασία. Ο αρχηγός τους, Γιάννης Κούρτογλου, θα κληθεί να πάρει μια δύσκολη απόφαση, ελπίζοντας πως η επιλογή του δεν θα προκαλέσει περισσότερους τριγμούς και εντάσεις στην μπριγάδα του.

Το αποτέλεσμα της Δοκιμασίας Ασυλίας θα προσφέρει σε κάποιον ή κάποια την ασφάλεια της λευκής ποδιάς ασυλίας, εν όψει της δύσκολης επικείμενης ψηφοφορίας, ενώ για τους υπόλοιπους η μέρα κλείνει με έντονο προβληματισμό.

Ποιοι θα είναι οι άλλοι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση, που θα παλέψουν για τη θέση τους στον διαγωνισμό μαζί με τον Παναγιώτη Φραγκιουδάκη από την γκρι και τον Νίκο Κυψίδη από την μπορντό μπριγάδα;

Κάποιος ή κάποια  δεν θα επιστρέψει το βράδυ στο σπίτι του MasterChef 2024…

Ενώπιων των κριτών του MasterChef, δηλαδή του Σωτήρη Κοντιζά, του Πάνου Ιωαννίδη και του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, βρέθηκαν οι δυο μπριγάδες, το βράδυ της Πέμπτης, προκειμένου να μάθουν τα αποτελέσμα της τελευταίας τους ομαδικής δοκιμασίας που πραγματοποιήθηκε μια ημέρα νωρίτερα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης παικτών και κριτών, όμως, μια πληροφορία ήρθε να… «σκάσει» σαν βόμβα στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής του. Μια πληροφορία την οποία κλήθηκε να μεταφέρει ο Σωτήρης Κοντιζάς στους παίκτες της γκρι και της μπορντό μπριγάδας και αφορούσε μια νέα οικειοθελή αποχώρηση από τον διαγωνισμό.

«Θέλουμε να μεταφέρουμε την πληροφορία ότι η Τάνια αποφάσισε να αποχωρήσει οριστικά από τον διαγωνισμό. Της ευχόμαστε καλή συνέχεια ό,τι κι αν κάνει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο σεφ και κριτής του MasterChef «παγώνοντας» προς στιγμήν τους παίκτες απέναντι του.

Μια «καλή συνέχεια Τάνια και περαστικά» ακούστηκε, σχεδόν με μια φωνή, από τους περισσότερους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής με την Τάνια να αποτελεί πια παρελθόν για το MasterChef.

Οι τόνοι ανέβηκαν πολύ στην μπορντό μπριγάδα, αφού ο Νίκος Κυψίδης από αρχηγός της γκρι βρέθηκε βοηθός στην μπορντό και ταυτόχρονα και υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Γιάννης, ο αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, σχολίασε την απόδοσή του λέγοντας πως έκανε ένα πουρέ καρότου χάλια που ούτε μωρό δεν τον έτρωγε, ενώ κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας μιλούσε και γελούσε

Ο Νίκος ξέσπασε ακούγοντας αυτά τα λόγια και είπε: «Σεφ, δε συμφωνώ με τίποτα από όσα είπε ο Γιάννης. Είναι εκτός τόπου και χρόνου… Αυτά τώρα τα ακούω. Επίσης, με ποιον θα μιλάω και το τί θα κάνω είναι δική μου απόφαση.

Δε θα δώσω σε κανέναν λογαριασμό για το τι θα κάνω και τι θα λέω. Θα κάνω ό,τι γουστάρω. Θέλω να μιλήσετε όλοι ξεκάθαρα… Αν δε δούλεψα εγώ για την ομάδα θέλω να το ακούσω τώρα και δε θέλω να το ακούσω ξανά. Αν αισθάνεστε ότι δεν αποδίδω για την ομάδα να το πείτε τώρα, αλλιώς να μην το ξαναπείτε».

Στη συνέχεια ανέφερε on camera: «Δε με ενδιαφέρει αν είναι δικαιολογημένη ή αδικαιολόγητη η αντίδραση μου. Αυτή είναι και σε όποιον αρέσει. Δε θα απολογηθώ και για την αντίδρασή μου. Την επόμενη φορά που θα ειπωθεί κάτι τέτοιο θα αρχίσω να κόβω κ@@@@ς. Για την υπόληψη και την τιμιότητά μου δε μιλά κανένας. Πρέπει να βουτάμε τη γλώσσα στον εγκέφαλό μας όσο φαρμάκι κι αν στάζει αυτή».

Ποια μπριγάδα είχε τα καλύτερα πιάτα και κέρδισε την ομαδική δοκιμασία;

Τι περιέχει η δοκιμασία ασυλίας για την μπορντό μπριγάδα;

Κυπριακή υπόθεση η ασυλία στο MasterChef. Μάριος και Χριστίνα είχαν ετοιμάσει δυο πολύ καλά πιάτα με πρωταγωνίστριες τις σαρδέλες!

«Για 15 λεπτά που είχατε στη διάθεσή σας είχαμε δυο πολύ όμορφα πιάτα. Όμορφα στην εμφάνιση και τα δυο αρκετά νόστιμα. Ένα από τα δύο μας άρεσε λίγο περισσότερο», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Το πιάτο που έφτιαξε η Χριστίνα κέρδισε την ασυλία

Η στιγμή της ψηφοφορίας έφτασε για την γκρι μπριγάδα, η οποία γνώρισε την ήττα στην ομαδική δοκιμασία!

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας και μετά το τέλος της ψηφοφορίας τα μέλη της μπορντό μπριγάδας μίλησαν για…καθαίρεση του Γιάννη από τη θέση του αρχηγού, μιας κι εκείνος δεν ανέλαβε τις ευθύνες του για την ήττα της ομάδας του.

Εκείνος από την πλευρά του ζήτησε χρόνο κάτι που έδωσαν οι συμπαίκτες του.

«Είμαστε έτοιμοι για την ψηφοφορία της ομαδικής δοκιμασίας της εβδομάδας. Οι μπορντό βρίσκονται κάτω αφού έχασαν. Ασφαλείς στον εξώστη είναι ο Γιάννης και η Χριστίνα. Οι δυο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα είναι ο Νίκος και ο Παναγιώτης. Θέλουμε την αρνητική σας ψήφο και υπενθυμίζω ότι από την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε την εξής αλλαγή. Στο τέλος της ψηφοφορίας οι δυο που θα έχουν συγκεντρώσει τις περισσότερες θα είναι υποψήφιοι μαζί με τον Νίκο και τον Παναγιώτη», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς πριν την έναρξη της ψηφοφορίας.

Τελικά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζι με Νίκο και Παναγιώτη είναι ο Μάριος και ο Γιάννης.

Όλοι έκαναν λόγο για…σφαγή στην σημερινή δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, μιας και πρόκειται για τέσσερις πολύ δυνατούς παίκτες.

Trailer Παρασκευή 15.3.2024

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της