#SurvivorGR: Γυναικεία υπόθεση οι υποψηφιότητες - Nτάφυ για αποχώρηση James: «Πίνει ποτάκια στο ξενοδοχείο»

#SurvivorGR: O «εξαφανισμένος» από το επεισόδιο Τζέιμς - Τα έβαλε με τη μοίρα της η Χρύσα: «Έχω χάσει φίλους, κιλά, με τσίμπησαν μέλισσες...» - Θοδωρής: «Φάσκουν και αντιφάσκουν αλλά έτσι είναι η μπιφτέκα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Συμπληρώθηκε το παζλ των υποψηφιοτήτων για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor και φυσικά δεν έλειψαν οι αντιδράσεις και τα σχόλια για την επιλογή των υποψηφίων. Το συνολικό αποτέλεσμα έδειξε ότι αυτήν την εβδομάδα λαβωμένη βγήκε περισσότερο η Μπλε ομάδα, η οποία μέτρησε 3 ήττες έναντι της μίας ήττας που είχαν οι Κόκκινοι.

Αρχικά, πρώτη υποψήφια από την Μπλε ομάδα αναδείχθηκε η Ευγενία Μπόρλα και στη συνέχεια την ακολούθησε η Χρύσα Χατζηγεωργίου λόγω των μειωμένων αγωνιστικών της επιδόσεων. Το σκηνικό ανατράπηκε χθες, αφού οι Μπλε κατάφεραν να πάρουν τη μία και μοναδική τους νίκη στο Survivor. Οι Κόκκινοι έστειλαν στον τάκο την Aira Adomaityte, παρόλο που έδειξε εμφανή σημάδια βελτίωσης.

Η υποψηφιότητα της Άιρα έχει προκαλέσει συζητήσεις και προβληματισμούς στο Survivor. Το γεγονός ότι ψηφίστηκε, δεν άρεσε στην αντίπαλη ομάδα και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος σχολίασε χαρακτηριστικά για αυτήν την κίνηση:

«Στο χθεσινό συμβούλιο ήταν η αναμενόμενη επιλογή η Άιρα. Το περιμέναμε όλοι κι εγώ και η ομάδα μου. Απλά μου έκανε εντύπωση που είχε τόσο μεγάλη υποστήριξη από την ομάδα της και τελικά ψηφίστηκε. Φάσκουν και αντιφάσκουν. Τα λένε όπως θέλουν κάθε φορά και όπως κάνουν με κάθε υποψήφιο. Τι να πω σε αυτές τις περιπτώσεις; Έτσι είναι η μπιφτέκα, τη γυρίζουμε όπως θέλουμε».

Η Aira ωστόσο, αν και υποψήφια, ήταν πάρα πολύ χαλαρή την επόμενη μέρα.

Στις δηλώσεις που έκανε, είπε πως δύο μήνες τη γλίτωσε αλλά τώρα που ψηφίστηκε δεν έχει κανένα άγχος και δεν την ενοχλεί καθόλου αν θα φύγει, γιατί ξέρει ότι θα γυρίσει στο σπίτι της.

Οι νέες συστάσεις των ομάδων έχουν επηρεάσει πάρα πολύ τη Χρύσα η οποία πλέον τα βλέπει όλα μαύρα στο παιχνίδι.

Μιλώντας στην κάμερα, η παίκτρια, τα έβαλε με τη μοίρα της, καθώς όπως φαίνεται, τα έχει πάθει όλα.

«Αυτή η εβδομάδα είναι μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για μένα, νομίζω μου έχουν συμβεί τα πάνδεινα. Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου, έχω χάσει φίλους, έχω χάσει κιλά, έχω χάσει υπομονή, τα 'χω χάσει όλα, με έχουν τσιμπήσει μέλισσες, η μία μετά την άλλη», είπε αρχικά η Χρύσα και συνέχισε:

«Παρόλα αυτά, έχουμε κουίζ. Σε αυτό το κομμάτι είμαι πάρα πολύ θετική, νομίζω ότι χρειαζόμαστε κάτι τέτοιο για να γεμίζουμε θετική ενέργεια».

Κουίζ των Ερωτήσεων: Ενθουσιασμένοι και πανέτοιμοι οι Μπλε – Κορυφαίο γλυκό το έπαθλο

«Εξαφανισμένος» ο Τζέιμς Καφετζής από το επεισόδιο και οι τηλεθεατές που μάλλον δεν άκουσαν την αναφορά του Γιώργου Λιανού στην αρχή του επεισοδίου ψάχνουν να τον βρουν.

Παρόλα αυτά, οι φήμες των τελευταίων ημερών θέλουν τον παίκτη να έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι και η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης να το κρατάει κρυφό και να μην το επιβεβαιώνει.

Θυμίζουμε μάλιστα ότι ο Τριαντάφυλλος o οποίος και φέτος κάνει τις αναρτήσεις του σχετικά με το Survivor και στηρίζει τον Τζέιμς Καφετζή και τον Αλέξη Παππά, ανέβασε δύο stories που αναστάτωσαν τους διαδικτυακούς φίλους αλλά και τους τηλεθεατές του Survivor.

O Τριαντάφυλλος στο πρώτο story του έγραψε: «Ο James έμαθα πίνει ποτάκια στο ξενοδοχείο. Γιατί;; Εάν φύγει κι αυτός μετά τι;;».

TRIANTAFYLLOS_GIA_JAMES_a5cf4

Και στη δεύτερη ανάρτηση: «Νo James no Survivor. Και αν θέλετε με ακούτε με αγάπη».

TRIANTAFYLLOS_GIA_JAMES_1_01da0

Ο James σύμφωνα πάντα με τον Τριαντάφυλλο βρίσκεται στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνται οι παίκτες του ριάλιτι κατά την άφιξη και κατά την αποχώρησή τους από τον Άγιο Δομίνικο μετά από αίτημα του ίδιου ο οποίος επιθυμεί να αποχωρήσει.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι κάποιοι παίκτες είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, μεταξύ αυτών και ο James Καφετζής.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο στίβο μάχης διεκδικώντας τη νίκη που θα τους επέτρεπε να πάνε ήρεμοι στο Συμβούλιο του νησιού. Ο τελικός στόχος ήταν εκείνος που έκρινε και το αποτέλεσμα.

Εν τέλει, με σκορ 12-7, οι Κόκκινοι κατάφεραν να πάρουν και την τέταρτη ασυλία, με τους Μπλε να έρχονται πάλι σε δύσκολη θέση.

Οι νίκες επέστρεψαν για την Κόκκινη ομάδα του Survivor με τους Μπλε να καλούνται ακόμα μία φορά να καταψηφίσουν μία από τις συμπαίκτριές τους.

Από το συμβούλιο φυσικά δεν έλειψαν οι εντάσεις, όμως οι Μπλε, έπρεπε να σταματήσουν τις διαφωνίες με τους αντιπάλους τους και να ψηφίσουν.

Οι Μπλε αποφάσισαν πως η τελευταία τους υποψήφια που θα διεκδικήσει την παραμονή της στο ριάλιτι επιβίωσης είναι η Μαριλίνα Βακονδίου.

«Το περίμενα γιατί τα όρια έχουν στενέψει. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι θα μονομαχήσω με κορίτσια που είμαστε μαζί από την αρχή» σχολίασε η Μαριλίνα για την υποψηφιότητά της στο Survivor.

Trailer | 14/03/2024

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη