Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος με θύμα έναν 19χρονο - Βίντεο ντοκουμέντο

Νεκρός ο 19χρονος οδηγός του οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε ο τραγουδιστής, ενώ ο οδηγός του βρίσκεται στο νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Μαρτίου ο νεαρός τραγουδιστής

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Τροχαία, ο νεαρός καλλιτέχνης φέρεται να οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα, μπήκε στιγμιαία στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, την ώρα που αυτοκίνητο από κάθετο δρόμο, παραβιάζοντας το STOP και πετάχτηκε μπροστά του, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να επανέλθει στο δικό του ρεύμα και να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο των δύο νεαρών.

Ο 19χρονος συνοδηγός Ι.Χ. τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο 19χρονος οδηγός που εκείνη την ώρα πήγαινε στη δουλειά του, είναι σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο 19χρονοι ήταν στον δρόμο πηγαίνοντας στην κάβα όπου εργάζονται. «Ήταν προσεκτικοί στην οδήγηση, δεν έτρεχαν» λένε φίλοι τους που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιάννης Ξανθόπουλος που σταμάτησε αμέσως να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και να δώσει κατάθεση, είναι σε κατάσταση σοκ. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που παραβίασε το STOP και έκλεισε τον δρόμο στον Γιάννη Ξανθόπουλο μαζί με τη γυναίκα συνοδηγό δεν έχουν εντοπιστεί, με τις Αρχές να τους αναζητούν.  

Στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκε η δημοσιογράφος, Ρένα Κουβελιώτη.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια η δημοσιογράφος Πόπη Παπαδοπούλου για τον Γιάννη Ξανθόπουλο: «Είναι μικρές οι εκθoρές που έχει, γίνεται έλεγχος για εσωτερικά τραύματα»

-Εσείς χάσατε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και περάσατε στο αντίθετο ρεύμα;

«Όχι, όχι, όχι δεν υπάρχει καθόλου αυτό. Τώρα, υτή τη στιγμή που με καλέσατε είναι λίγο δύσκολα», ήταν η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή.

Ο αδελφός του τραυματία οδηγού μίλησε στην Πόπη Παπαδοπούλου:

Οι γιατροί είναι σε αναμονή. Τώρα αυτός κάνει ράμματα, έχει χτυπήσει. Είναι σοβαρά, είναι κρίσιμα.

Είναι στην εντατική;

Ναι, ναι.

Ο αδερφός σας πόσο χρονών είναι;

Είναι 19. Πήγαινε με τον φίλο του για δουλειά και έγινε ένα τρακάρισμα και με πήρανε τηλέφωνο μου είπαν πρέπει να έρθεις στο νοσοκομείο.

Που εργάζεται ο αδερφός σας;

Σε μία κάβα.

Τι ώρα έγινε αυτό;

Κατά τις 5 κάπου εκεί.

Πως έγινε το τροχαίο δυστύχημα στο Μενίδι που ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος με θύμα έναν 19χρονο

Σε σοκ ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη με θύμα ένα 19χρονο.

Σε έντονη συναισθηματική φόρτιση και με κλάματα μίλησε στο #ToPrwino και στον Γιάννη Μαλλιαρό, δηλώνοντας ότι λυπάται πολύ για τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου είπε: «Ο μικρός είναι καλά, δόξα τω Θεώ, σώθηκε. Καλά είναι. Αύριο μπορεί να έρθει σπίτι. Τα παιδιά είναι όλα εκεί, και η γυναίκα μου. Δεν φταίει σε τίποτα, δεν φταίει, αφού τον βρήκαν. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για τον άλλο που παραβίασε το STOP. Το έμαθα από το πρωί… Εδώ κλάματα, τρελάθηκα!».

«Το έμαθα από τον γιο μου τον μεγάλο. Ήταν να πάει για δουλειά στις 7.15 και έφυγε 5.30 και δεν είπε τίποτα. Μετά τον πήρα να τον ρωτήσω γιατί τόσο νωρίς και μου είπε ότι ήταν στο νοσοκομείο γιατί ο Γιαννάκης τράκαρε. Πήγαμε μετά στο νοσοκομείο με τη γυναίκα μου. Ο Γιαννάκης είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε. Δόξα τω Θεώ ο γιος μου είναι καλά αλλά δεν μου τα λένε όλα. Θα έρθουν στο σπίτι και θα μου τα πούνε. Ο Γιάννης είναι πολύ ευαίσθητος με αυτό που έπαθε… άστο! Ο άλλος που βγήκε από το STOP αυτός έφταιγε. Πολύ λυπάμαι για το παιδί, από το πρωί κλαίω» πρόσθεσε ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου.

Η μητέρα του τραγουδιστή αποκάλυψε στο #PameDanai πως ο Γιάννης Ξανθόπουλος παρακολουθείται από ψυχολόγο, καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

«Είναι στο νοσοκομείο. Όταν γίνεται αυτό το πράγμα, πως να είναι; Πως να είναι ένα νέο παιδί, που αυτό το πράγμα δεν ξέρουν πως έγινε; Είναι και ζωντανός. Μίλησε και με τον ψυχολόγο. Πως να είναι… Δεν είναι εύκολο».

«Χαίρομαι για τον γιο μου που είναι ζωντανός, αλλά λυπάμαι και για τους άλλους. Στο αυτοκίνητο ήταν μόνος του», είπε η μητέρα του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο Γιάννης Ξανθόπουλος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, βγήκε από την πίσω πόρτα προκειμένου να αποφύγει τις κάμερες, ενώ δίπλα του ήταν οι γονείς του.

Στο ΚΑΤ συνεχίζει να νοσηελεύεται και ο 19χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο και πρόκειται να κάνει ένα χειρουργείο στον αστράγαλο και είναι εκτός κινδύνου.

Ο τραγουδιστής είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο τραγουδιστής Ηλίας Καμπακάκης, συνεργάτης του Γιάννη Ξανθόπουλου μιλησε στο #ToPrwino:

«Δεν το πιστεύω, Χριστέ μου. Θα προσπαθήσω να μάθω πως είναι ο άνθρωπος. Απο εσάς το μαθαίνω. Να βγει καλά κι ο Γιάννης και εννοείται και ο οδηγός του οχήματος»

Σου θυμίζουμε, ότι ο Γιάννης Ξανθόπουλος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο #RisingStar το 2017, όπου αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής σε ηλικία 16 ετών. Ακολούθησαν συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου όπως ο Αντώνης Ρέμος και η Έλλη Κοκκίνου. 

Στην τελευταία του εμφάνιση στο #J2US με τη Δώρα Παντελή ήταν το Σάββατο 9 Μαρτίου.

Δειτε Επισης

Η κοινή on camera εμφάνιση Πέτρου Φιλιππίδη - Ελπίδας Νίνου - Στις 3 Ιουνίου το Εφετείο
Λάκης Γαβαλάς για τους μοναχούς: «Μάθαμε ότι αυτοί είναι απαταιώνες, ότι κάνουν εμπορία όπλων»
«Αδειάζουν» στο Ισραήλ την Ελένη Βιτάλη για την ακύρωση συναυλίας: «Eνήργησε με ασέβεια»
Δημήτρης Κόκοτας: «Άμα του σφίξεις πολύ δυνατά το χέρι, το τραβάει»
Λύγισε ο Τάσος Κωστής για την απώλεια της συζύγου του: «Μετανιώνω που δεν μπόρεσα να της το κάνω αυτό»
Ο Δημήτρης Σταρόβας ξεκίνησε να λέει τις πρώτες λέξεις - Το μήνυμα της συντρόφου του
Σταματίνα Τσιμτσιλή - Γιώργος Λιάγκας: Πινγκ Πονγκ αλληλο-ακύρωσης on air
Γενέθλια για τον Κωνσταντίνο Αργυρό! Σαν σήμερα γεννήθηκαν τα πρώτα τρίδυμα με εξωσωματική στην Ελλάδα!
Παναγιώτης Στάθης: «Έφυγε 47 ετών ο αδελφός μου. Ήταν σαν να έχασα τον πατέρα μου δεύτερη φορά»
Θοδωρής Σκυφτούλης: «Με σημάδεψαν οι ΜΑΤατζήδες με το όπλο, ήμουν 5 χρονών»