#MasterChefGR: Η μπριγάδα που κέρδισε τη δοκιμασία, ο νικητής των 1000 ευρώ και ο 2ος υποψήφιος!

#MasterChefGR: Η Χριστίνα σήκωσε το χέρι της και αποχώρησε από το στούντιο - Χτύπησε το χέρι του στον πάγκο και ούρλιαξε: «Πού νομίζει ότι απευθύνεται;» - Παράπονα για τον παίκτη που «κάρφωσαν» οι μπορντό: «Μήπως υπάρχουν κλίκες;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο επεισόδιο της Δευτέρα 11/3 του MasterChef 2024 ο Άνχελ Σαχπαζής κατάφερε να πάρει την αρχηγία της γκρι μπριγάδας από τα χέρια του Νίκου Κυψίδη. Όμως, δεν μπόρεσε να οδηγήσει την μπριγάδα του στη νίκη, αφού η μπορντό μπριγάδα κέρδισε τη Δοκιμασία του Mystery Box, με τελικό σκορ 5-3.

Ο Νίκος Κυψίδης, μετά και τη σύντομη ηγεσία του στην γκρι μπριγάδα, είναι πλέον και επίσημα μέλος της μπορντό μπριγάδας, με τα υπόλοιπα μέλη να τον υποδέχονται θερμά.

Η Χριστίνα Χριστοφή κέρδισε για μια ακόμα φορά το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ, ενώ ο Παναγιώτης Φραγκιουδάκης, μετά και την ψηφοφορία στην γκρι μπριγάδα, είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας, ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Η εβδομάδα με θέμα τη θάλασσα συνεχίζεται απόψε Τρίτη 12 Μαρτίου στο MasterChef με ένα Tεστ Δημιουργικότητας, που θα απαιτήσει όλη την εφευρετικότητα των διαγωνιζομένων.

Ο αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, Γιάννης Κούρτογλου, έχει όλα τα πλεονεκτήματα στη διάθεσή του, αφού θα είναι αυτός που θα σχηματίσει όλα τα ζευγάρια των μονομαχιών, επιλέγοντας παράλληλα με ποιο υλικό θα μαγειρέψουν.

Όπως έχει δηλώσει, αυτή τη φορά θα κινηθεί με ξεκάθαρη στρατηγική, βάζοντας τα δυνατά μέλη της μπριγάδας του να μονομαχήσουν με τα υποτιθέμενα αδύναμα μέλη της γκρι μπριγάδας.

Άραγε, οι επιλογές του θα αποδειχτούν σωστές; Θα καταφέρει να οδηγήσει την μπριγάδα του σε μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη; Στην κουζίνα του MasterChef, κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Ποια από τις δύο μπριγάδες θα οδηγηθεί στο τέλος της ημέρας σε ψηφοφορία, από την οποία θα προκύψει ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Η μπορντό μπριγάδα νίκησε στο χθεσινό Mystery Box κι έτσι ο αρχηγός της Γιάννης Κούρτογλου είχε τη δυνατότητα να διαμορφώσει τους κανόνες του αποψινού Τεστ Δημιουργικότητας του MasterChef.

Τα πλεονεκτήματα που του δόθηκαν ήταν να αποκλείσει έναν παίκτη από την αντίπαλη ομάδα, δίνοντας για άλλη μια φορά ρεπό στον Λευτέρη, να δημιουργήσει τα ζευγάρια και τέλος να επιλέξει με ποια πρώτη ύλη θα μαγειρέψουν ανάμεσα στο χταπόδι, καπνιστή ρέγγα, τον μπακαλιάρο, το μπαρμπούνι, την παστή σαρδέλα, τη γόπα και το χριστόψαρο.

Τα ζευγάρια του Τεστ Δημιουργικότητας και τα υλικά τους
Μάριος – Χρήστος (καπνιστή ρέγγα)

Νίκος – Ζωή (μπακαλιάρος)

Σοφοκλής – Παναγιώτης (παστή σαρδέλα)

Γιάννης – Ηλίας (μπαρμπούνια)

Αλέξανδρος – Άνχελ (χταπόδι)

Γιάννης – Σταμάτης (γόπα)

Κώστας – Τάνια (χριστόψαρο)

Ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν αποκαλύφθηκε, δεν επέτρεψε στη Χριστίνα να λάβει μέρος στη δοκιμασία. Η παίκτρια σήκωσε το χέρι της και ζήτησε ευγενικά να αποχωρήσει από το στούντιο με τους κριτές να την προτρέπουν να ξεκουραστεί και να της εύχονται περαστικά. Έτσι μαζί με τον Λευτέρη στον εξώστη ανέβηκε και η Βιβή που ήταν το μαγειρικό ζευγάρι της Χριστίνας.

Αποφασισμένος να κερδίσει η γκρι μπριγάδα του είναι ο Άνχελ από το MasterChef! Θέλει να είναι όλα τέλεια και πιστεύει πως θα τα καταφέρει βάζοντας τις φωνές στα μέλη της ομάδας του.

«Ακούστε με όλοι. Θέλω να κερδίσουμε. Το καταλάβατε; Πάμε», λέει με ουρλιαχτά και στη συνέχεια χτυπά το χέρι του στον πάγκο. Αυτή του η συμπεριφορά ξαφνιάζει τους συμπαίκτες του όπως είναι αναμενόμενο.

«Δε φοβάμαι. Θα του έβαζα ένα τηγάνι στο κεφάλι, ούτε θα ξαναμίλαγε» είπε ο Γιάννης, παίκτης των μπορντό.

«Ώπα, ρε μεγάλε, εντάξει!», σχολίασε ο Κώστας ενώ ο Νίκος ανέφερε «Προσέξτε από εκεί, δαγκώνει. Εγώ μιλούσα σε ανθρώπους, αυτός δεν ξέρω τι έπαθε σήμερα. Πού νομίζει ότι απευθύνεται;»

Μετά από μία ώρα σκληρού αγώνα στην κουζίνα, οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα των παικτών, με το σκορ να φτάνει στο τέλος του με νίκη των Γκρι και να διαμορφώνεται στο 4-1.

Να θυμίσουμε ότι ο Παναγιώτης Φραγκιουδάκης, μετά και την ψηφοφορία στην γκρι μπριγάδα χθες, ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας, ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Σε ό,τι αφορά τώρα το καλύτερο πιάτο που κατέκτησε μάλιστα και 1000 ευρώ που είναι το έπαθλο της δοκιμασίας, ήταν αυτό του Άνχελ. Ο παίκτης αποκάλυψε μάλιστα και τι θα κάνει τα χρήματα αυτά. Δείτε παρακάτω:

Ξεκίνησε η καθιερωμένη ψηφοφορία στο MasterChef, στην οποία συμμετείχε αυτή τη φορά η μπορντό μπριγάδα, αφού έχασε από τους γκρι στο Τεστ Δημιουργικότητας με θέμα τη θάλασσα.

Ο Γιάννης άνοιξε την ψηφοφορία «καρφώνοντας» το νέο μέλος των μπορντό, Νίκο. Ο Μάριος έκαψε την ψήφο του δίνοντάς τη στην Τάνια, καθώς θεώρησε ότι δε θα ψηφιστεί. Τον Κυψίδη καταψήφισε και ο Αλέξανδρος. Ο Νίκος με τη σειρά του ψήφισε αρνητικά τον Σοφοκλή. Η Τάνια έκανε την έκπληξη φορτώνοντας τον Νίκο με άλλη μία αρνητική ψήφο. Ο Σοφοκλής «κάρφωσε» τον Μάριο.

Μετά τον Παναγιώτη, ο Νίκος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα με συνολικά πέντε αρνητικές ψήφους.

«Μήπως υπάρχουν κλίκες;», αναρωτήθηκε ο Άνχελ υπονοώντας πως η πρώην λεοπάρ ομάδα συνωμότησε για να βγάλουν στον «τάκο» τον Κυψίδη.

«Πήγε πρώτα η φιλία και νομίζω ότι σε αυτή τη φάση που είμαστε στον διαγωνισμό υπάρχει ο χώρος να γίνει, όταν θα μειωθούν και θα πρέπει να πάει στο πιο ανταγωνιστικό μέρος του διαγωνισμού τότε νομίζω δε θα υπάρχει φιλία, δε θα υπάρχει τίποτα», σχολίασε ο Νίκος στις κάμερες για την υποψηφιότητά του.

Trailer Τετάρτη 13.3.2024

Δειτε Επισης

Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»