#MasterChefGR: Αυτή η ομάδα είχε το καλύτερο πιάτο και κέρδισε την ασυλία!

#MasterChefGR: Η μαγειρική σκυταλοδρομία στα τυφλά η ομαδική δοκιμασία! - Η «γαζέλα» Γεωργία, οι ανοιχτοί λογαριασμοί και τα παράπονα - «Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι όντως από την Ιαπωνία ή από τα Άνω Πορόια και έχει απλά σχιστά ματάκια;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Θάνος Λιούτας ήταν αυτός που αποχώρησε οριστικά από το MasterChef, στο προχθεσινό επεισόδιο (Τρίτη 27/2).

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος και ο Νίκος Κυψίδης, ήταν οι δυο διαγωνιζόμενοι, που παρουσίασαν τα καλύτερα πιάτα και έτσι, μαζί με τον Ηλία Παναγιώτου, είναι οι τρεις παίκτες που έχουν την πολύτιμη ασυλία, μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Οι 16 διαγωνιζόμενοι, που θα συνεχίσουν να «παλεύουν» για την παραμονή τους στον διαγωνισμό, καλούνται να χωριστούν με δική τους πρωτοβουλία σε τέσσερις τετράδες. Μια διαδικασία που θα αναδείξει τις μαγειρικές, και όχι μόνο, συμπάθειες, αλλά και αντιπάθειες. Η σωστή οργάνωση, η αρμονική συνεργασία και η δυνατή επικοινωνία, θα παίξουν κομβικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Στόχος της κάθε τετράδας είναι να παρουσιάσει το καλύτερο πιάτο στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, για να αποφύγει τις επόμενες δοκιμασίες, από τις οποίες θα προκύψει αυτός ή αυτή που στο τέλος της εβδομάδας θα αποχωρήσει οριστικά από τον διαγωνισμό.

Ποιοι θα είναι οι 4 που θα επιστρέψουν με χαμόγελα στο σπίτι του MasterChef 2024;
Ποιοι θα είναι οι 12 που θα κληθούν αύριο (Πέμπτη 29/2) να λάβουν μέρος ατομικά σε μια πρωτόγνωρη και πολύ απαιτητική μαγειρική δοκιμασία;

To νέο επεισόδιο του MasterChef ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Τετάρτης 28/2 και άλλη μία δυνατή μονομαχία ξεκίνησε. Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία και οι ομάδες που έκαναν την πιο αδύναμη προσπάθεια. 

Οι παίκτες επρόκειτο να διαγωνιστούν σε μια ομαδική δοκιμασία καθώς έπρεπε να χωριστούν σε τέσσερις υποομάδες με τέσσερις παίκτες η καθεμία και ο χρόνος μαγειρέματος που είχαν στη διάθεση τους ήταν τα 60 λεπτά.

Στη δοκιμασία υπήρχε ένα βασικό υλικό για κάθε ομάδα το οποίο έμαθε μόνο ο πρώτος παίκτης που μπήκε στην κουζίνα και ήταν ουσιαστικά ο εμπνευστής του πιάτου.

Κάθε 15 λεπτά έμπαινε ο επόμενος παίκτης της ομάδας και υπήρχε ένα λεπτό προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες συνεννοήσεις.

Η Γεωργία βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο και οι εντάσεις δεν έλειψαν. 

Η αφορμή για να σχολιάσει ξανά με καυστικό τρόπο τους συμπαίκτες της ήταν το γεγονός πως κανένας δεν ήθελε να την εντάξει στην ομάδα του.

Η παίκτρια έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με αρκετούς παίκτες και αυτή τη φορά εκτός από τη Βιβή έχει βάλει στο στόχαστρο και την Χριστίνα.

Μάλιστα, είπε τα καλύτερα για τον Μάριο που πήρε την πρωτοβουλία να φτιάξει μια δική του ομάδα αψηφώντας την Χριστίνα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της μαγειρικής αναμέτρησης, ωστόσο, οι τρεις σεφ και κριτές του MasterChef δεν έπαψαν να πειράζουν τόσο ο ένας τον άλλον όσο και μερικούς από τους διαγωνιζόμενους του ριάλιτι μαγειρικής.

Μια στιγμή, μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επέλεξε να μοιραστεί έναν απολαυστικό ομολογουμένως προσωπικό του προβληματισμό τόσο με τον Πάνο Ιωαννίδη όσο και με το τηλεοπτικό κοινό.

Σε αυτόν τον προβληματισμό, δε, πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλον από τον τρίτο της παρέας τους, Σωτήρη Κοντιζά. «Πανούλη, μην προσπαθείς να απολογηθείς σε έναν τύπο που τον τελευταίο μήνα αναρωτιόμαστε αν τόσο καιρό όντως είναι από την Ιαπωνία ή απλά είναι από τα Άνω Πορόια και απλά έχει σχιστά ματάκια».

«Άσ’ τον, δεν θα απολογούμαστε τόσο για τη συνταγή μας» πρόσθεσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να ξεσπάσει σε γέλια ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς να δίνει, δίχως κανένα σχόλιο, συνέχεια στη ροή της αναμέτρησης στο MasterChef της Τετάρτης.

Οι κριτές δοκιμάζουν και βαθμολογούν τα πιάτα των 4 ομάδων!

Ποια τετράδα θα καταφέρει να κερδίσει την πολύτιμη ασυλία;

Όπως είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και στα τέσσερα πιάτα υπήρχε ένας κοινός παρονομαστής…ήταν πάρα πολύ νόστιμα.

Ο πήχης έχει ανέβει πάρα πολύ ψηλά και όλα είναι θέμα σύγκρισης. Ωστόσο, την πιο αδύναμη προσπάθεια είχε η μπλε, η λαδί και η ροζ ομάδα.

Τα μέλη της κίτρινης ομάδας κέρδισαν την ομαδική δοκιμασία, αλλά και την ασυλία και ανέβηκαν στον εξώστη.

Κλείνοντας, ο Σωτήρης Κοντιζάς επεσήμανε στα μέλη των ηττημένων ομάδων πως αυτή τη φορά ήταν μαζί, αλλά την επόμενη φορά θα είναι αντίπαλοι και θα πρέπει να  αγωνιστούν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Οι πιο αδύναμες προσπάθειες έγιναν από την μπλε ομάδα και την λαδί ενώ το καλύτερο πιάτο έφτιαξαν οι κίτρινοι.

Τrailer Πέμπτη 29.2.2024

Δειτε Επισης

Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
#Cannes Film Festival 2024: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της La Croisette
Ο Γιώργος Γιαννιάς έκανε διακοπές μαζί με την οικογένεια του στην Ρόδο και βρέθηκαν μπροστά σε καρχαρία
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Ματίνα Παγώνη: «Θα γίνει γρήγορα καλά»
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έκλαιγα έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου, τον κινηματογράφο»
Παγκόσμια πρεμιέρα #Maestro: Καθήλωσε η Μαρία Καβογιάννη - Αποθέωση για την Χάρις Αλεξίου
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα, θα υποβάλω μήνυση»